Hemma igen...

Nu så är jag hemma igen efter att ha varit och handlat. Ikväll blir det pizza till mat. Gott ska det i alla fall bli. Mår sådär har ont igen och kan inta ta medicin förens klockan 9. Har inte bestämt nit vad jag ska ha imorgon men vi får se vad det blir. Sitter just nu och slappar och lyssnar på musik. Ni ska få min nyårslöften imorgon eller i övermorgon. Vet inte om jag hinner imorgon men tror det får se. Ska ta med mig datorn hem till mina kusiner. 

30 December

Hej på er!
Hur har ni haft det..? Jag ska gå och baka tänkte att jag skulle skriva ett inlägg först. Vet inte riktigt vad jag ska baka det kanske blir muffins. Men inte något avancerat orkar inte för avancerad bakning just nu. Imorgon så är det nyårs afton och vi ska nog till våra kusiner tror jag och fira där. Bilder ska jag försöka ta men vi har lånat ut vår kamera till pappas kompis och vi har inte fått tillbaka den så jag tar bilder med mobilen och ni ska få imorgons outfit imorgon. 
Igår kväll kom mina föräldrar hem klockan 12 på natten eftersom dem hade åkt in till akuten pga att min pappa har migrän och fick fruktansvärt ont i huvudet och behövde speciella tabletter som inte finns på apotek. 
Nu mår han i alla fall bra och är på bra humör och det gör mig glad! Ska i alla fall gå och baka nu så hörs sen!
Kram! ♥

Dåligt

Mår så himla dåligt har ont i kindbenen och överpannan och så. Pappa har jätte ont i huvudet han har tagit tabletter och typ vilat hela dagen men det har inte hjälp. Mamma kom hem från jobbet klockan 8 och nu har båda åkt till akuten. Pappa måste undersökas och kanske röntga huvudet. Eller så tar han en spruta så att det inte fortsätter tills imorgon. Tycker i alla fall synd om pappa och jag hoppas verkligen att han mår bättre snart. Pappa har ont i huvudet ganska ofta för att han har migrän. Det är en huvudvärk som gör jätte ont men man kan även må illa och få ont i hela kroppen. Hoppas i alla fall han blir bra! 
 
 

Hiss eller diss?

Hiss eller diss för dem här shortsen? Själv tycker jag hiss skulle lätt kunna ha dem på sommaren kanske men ett linne eller en blus. Så vad tycker ni?

 
Dem här shortsen är från Hollister och dem kostar ca 361 kronor tror jag. Här får ni en länk om ni skulle vilja köpa dem direkt, eller gå in på deras hemsida hollisterco.com 

http://eu.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=11558&storeId=19158&langId=-1&categoryId=85389&parentCategoryId=85389&topCategoryId=85265&productId=1061718&seq=01

29 December

Godmorgon på er! :)
 
Ska strax gå och äta frukost. Nu på lovet äter jag frukost ganska sent för jag vaknar sent men i vanliga fall äter jag frukost klockan 6 på morgonen men inte på helger och lov. Jag åt min antibiotika klockan 21 igår kväll och klockan 9 imorse. Så jag måste vänta 1 timme och sen får jag äta något. Det har ju gått över 1 timme nu. 
Idag så ska Lollo åka till Österrike och åka skidor och jag hoppas att hon får det trevligt där! 
 
Kram! ♥
 

!

Hej på er sitter och har kollat på film den senaste timmen. Hade  ju så grymt tråkigt så jag tyckte att det var något att sysselsätta sig med. Jag vet att ni inte har fått dagens outfit och insta-week på ett tag nu men är inte ute så ofta och när jag bara ska handla med mamma eller gå till doktorn sätter jag bara på mig jeans och en tröja och inget avancerat. Insta-week har jag inte lagt upp så mycket bilder på insta för att för ett tag sedan funkade inte min mobil och jag kunde inte gå in på mina program som jag hade laddat ner. Men sen fixade vi det problemet. Ska försöka ladda upp mycket på instagram och ta lite dagens outfit bilder eller så nån gång. Har inte så mycket annat att skriva just nu! 

:)

Mår mycket bättre har inte ont någonstans men mamma säger att jag måste äta antibiotika. Ska i alla fall ta nåt att äta nu är lite hungrig. Bloggar mer sen! Hejdå!

:) Kram! 

Grattis Lollo

Grattis finaste Lollo hoppas du får en underbar födelsedag och får en massa presenter! Kramar!!! ♥♥♥♥♥♥
 

28 December

Godmorgon på er jag sitter just nu i soffan och bloggar, hehe. Min morbror och lillebror spelar nåt spel, pappa är på jobbet och mamma gick för att köpa antibiotika till mig. Jag vill inte ta tabletter är less på det. Men är tvungen och hellre tabletter än flytande medicin. När jag äter flytande medicin så kräks och så mår jag illa. För det smakar äckligt och luktar äckligt. Ska inte klaga nu det är ju bra att man har medicin. SKa nog kolla på film nu eller något. 
Kram!

Dåligt

Kom hem från doktorn för 25 minuter sen och det gick inte så jätte bra. Var tvungen att ha stickprov och så skulle hon kolla nåt som heter CRP. Det visar om du har virusinfektion, bakterier i kroppen eller om du är frisk. Den visar då en siffra. Om det är under 8 så är du antigen frisk eller virusinfektion och det är inte så dåligt. Men om du det är över 50 så har man bakterier i kroppen och behöver ta Antibiotika. Så då mår man inte så bra. Min lillebror fick under 8 och jag fick 55. Så tydligen var det jag som mådde sämre fast min brorsa har feber och kräktes imorse. Jag har varken feber, har inte heller kräkts. Så det känns lite konstigt att jag är mer sjuk än honom men aja. Jag har typ bihåleinfektion. Det är när man har ont i slutet av näsan fast på kinderna där. Man har också ont längst upp på näsan och vi pannan. När jag böjer mig framåt så känns det som om en jättestor tyngd på pannan och så gör det jätte ont. Det är det värsta som finns och det är tydligen onormalt att barn får det. Men har ju fått den nu så ingen idé att klaga. 
 
Kram!

Ska på läkarbesök

Ska på läkarbesök om någon timme eller så. Min tid är klockan 19.30. Orkar verkligen inte och jag mår mycket bättre men har inget val. Min lillebror ska också gå men han hatar typ läkare och är rädd för dem eller nåt. En gång när han skulle ta vaccination, så hade han tagit sprutan och efter att dem hade kommit ut så svimmade han bara och blev blek. Det var skit läskigt och vi fick springa tillbaka in till läkaren. 
Vet inte vad jag ska skriva nu!
Kram!

27 December

Godmorgon på er allihopa. Hoppas ni har haft en bra start på morgonen/dagen. Igår kväll så kollade jag på Rush Hour 2 också. Det var bra men jag skrattade inte lika mycket. Men det gör inget. Just nu är det bara jag och min lillebror vakna och han kollar på teve och jag bloggar. Mår mycket bättre idag så kanske är frisk imorgon eller över imorgon. Hostar bara lite och har lite smärta, eller vad man ska säga. Men om jag skulle må bra imorgon så ska jag och mamma kanske åka till Hollister. Men vi får se det är ju fredag och så men tror vi åker. Det kommer fler inlägg senare.
Kram! ♥

Skrattat

Har suttit och skrattat den senaste timmen för kollade på Rush Hour på datorn. Det var jätte rolig och jag typ satt i soffan och skrattade ihjäl mig, fast pappas kompis fortfarande är här. Men det spelar ingen roll för honom. Jag kollade på den första Rush Hour så nu ska jag kolla på Rush Hour 2 och hoppas att jag skrattar mycket. Det är ju bättre att jag sitter och skrattar istället för att tänka på att jag är sjuk. 
Ska skriva en sak som kanske verkar vara omöjligt eller ni tror att jag har hittat på men det är sant!
Det var en kvinna som fick veta att hon skulle dö av cancer och hon hade bara 1 vecka att leva. Hon gick och hämtade/köpte alla sina favorit filmer som någonsin fått henne att skratta och så satte hon på dem. I 1 vecka kollade hon på film varje dag och bara skrattade. När hennes dödsdag väl kom så kom diagnosen att hon skulle överleva sin cancer och kunna leva med det. Det var inte så att hon hade fått en ny medicin eller något. Utan hon njöt av livet och skrattade att hon överlevde. 

Vissa kanske tror att det är påhittat men det är sant vare sig ni tror på det eller inte!

?

Sitter just nu i soffan och vi har 1 gäst. Det är pappas kompis, som har typ opererat foten så han har typ badage eller gips vet inte riktigt och han har krykor. Så pappa fick åka hem till honom hämta honom och köra hit sen. Idag har jag bara kollat på Ensam hemma på datorn och sedan blev det lite långtråkigt så jag gick och lade mig och somnade och vaknade till för 1 timme sedan. Har nu ätit mat och vet inte vad jag ska göra!
Kram!

26 December

Godmorgon på er!
 
Jag hoppas att ni hittills har haft en bra morgon. Jag har i alla fall haft en bra start på dagen genom att jag har mått mycket bättre och jag tror att jag kommer att bli frisk innan nyår. Jag hoppas i alla fall det, för jag var redan sjuk på Julafton, Juldagen och nu på Annandag jul, så jag vill i alla fall inte vara sjuk på nyår och när det blir 2013. Om 2 dagar fyller Lollo år. Ska gratta henne då. 
Har inga planer för dagen men vi kanske åker någonstans vi får se. Min bror är typ också sjuk jag tror att det var jag som smittade honom. Så nu är vi 2 i familjen som är sjuka. Fast än jag håller på att bli frisk. 
Min kompis Caroline är just nu i Thailand och solar och badar och jag vill också vara i Thailand. Fast ändå inte, vill inte åka bort från Sverige eller snön. 
Det kommer inlägg senare! 
Kram!

Trött

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag gick och duschade kollade på Ensam hemma på datorn och sedan blev jag så trött att jag gick och lade mig en stund. Nu så har jag ätit mat men är fortfarande trött men det hör väll till att vara sjuk. Det var nog med att jag var sjuk på Julafton och nu på Juldagen också. Jag tror att jag fortfarande kommer att vara sjuk imorgon på Annandag jul. Ska fortsätta kolla på Ensam hemma så får hoppas att ni har en fantastisk Juldag. 
Kram!

25 December

Godmorgon på er alla fina läsare! 
Idag är det ju 25 December som är juldagen. Jaga mår lite bättre idag eller jag mår bättre och bättre ju mer jag vilar och kroppen typ återhämtar sig. Hos mig är det snöstorm just nu och det blåser och snöar jätte mycket. Jag tror att det kommer bli trafikstop och andra störningar i trafiken. Men vi får väl hoppas att ingenting dåligt händer. Vet inte vad jag ska skriva om just nu så slänger in ett inlägg senare också!!! :)

Ett sista inlägg innan jag lägger mig....

Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag ska lägga mig. Har sovit typ 3 gånger idag och är verkligen pigg nu och inte alls sugen på att sova. Tycker också det är för varmt för att sova. Min mamma sover, min pappa tittar på film med min morbror och min lillebror kollar på film i vårt rum och jag bloggar. Fick i alla fall en present av min kompis Philippa som gjorde en header och en design till mig. Kommer aldrig glömma det. Det kanske verkar som något litet med för mig är det något stort. 
Har faktiskt ingen idé om vad jag ska skriva om just nu! Så har en bra natt/kväll.
Kram! ♥

Merry Christmas


Sjuk :(

Så typiskt att jag skulle bli sjuk på Julafton. Vilar just nu och kan inte gör så mycket annat. Det är rätt så tråkigt liksom skulle har mycket bättre saker att göra än att sitta och vila. Men har väl inget val det är väl bara att vila och försöka bli bättre. Det enda som har blivit bättre med mig är att febern har sjunkit och att jag inte längre behöver äta tabletter lika ofta. Tror ni att ni kommer få många julklappar? Jag vet inte om jag får många för har ju redan fått en massa kläder från Hollister som gick loss på 2000 kronor. Har även fått örhängen och sånt av min morbror. Så tror att mina föräldrar inte köper så mycket utan väntar till min födelsedag i Februari. 
Aja ska fortsätta vila nu!
Kram! <3

God Jul!

Hej vaknade och mådde bättre och är på strålande humör. Både för att det är Julafton och för att min kompis har lagt upp en header och design på min blogg, som jag tycker om. Vad tycker ni är den fin? Jag älskar den i alla fall. Har God Jul på er alla härliga människor!
 
Min kompis hon har också en blogg med en annan av sina kompisar och jag ska länka deras blogg för det är det minsta jag kan göra! 
 
Deras blogg:           Ponnymupps.blogg.se    
Det är Philippa som är min kompis hon är jätte snäll och gör grymt snygga header och designer!!! 

Mina örhängen

Ett par örhängen som matchar med ett halsband!
 
Ett armband som matchar med ett halsband!

Header på G!

Min kompis håller just nu på och gör en header till mig och det är jag ganska glad för. Så den kommer upp innan klockan 14.00 imorgon. Har även fått kommentarer om att ni ville se mina örhänge som jag fick och sjävklart kommer det upp bilder efter detta inlägg!!

Min önskelista 2012


Äntligen!

Hej äntligen så har min morbror kommit och fick 3 par örhängen och ett halsband. Jag sa att han inte behövde köpa något men det gjorde han och det är jag ju glad för. Sitter nu och kollar på Pretty little liars säsong 3. Tycker den är bra och eftersom jag ändå brukar tråka på helger så är det väl lika bra och sitta kolla på det. 

Bilder

Det här är bilder på mina Hollister kläder som mamma köpte till mig i fredags!
Det här är min rosa jacka från Hollister.
 
Här är min T-shirt från Hollister
Min röda tröja
Min gröna tröja
 
Ett par avslappnande byxor man kan ha inomhus när man bara vill ha avslappnande  kläder på sig!

23 December (äntligen)

Hej på er och hoppas ni har haft en trevlig helg. Idag så kommer äntligen min morbror till oss här i Sverige och han är framme här klockan 1 typ. Har blivit bombaderad med kommentarer om att ni vill se vad jag fick och det ska ni få efter detta inlägg. Tycker bara det är trevligt att ni vill veta. Imorgon så är det äntligen julafton och det ska bli super trevligt att fira. Har julmust och en massa annat i kylskåpet. 
Jag har en kompis som har skaffat en blogg och hon skulle vilja att jag skulle länka hennes blogg här på min blogg och det ska jag göra. 
 
Hennes blogg heter: axelssons.blogg.se 
Så det är bara att söka det i sök rutan om ni vill!!
 
 

22 December

Hej och ett jätte stort förlåt för att jag inte har bloggat idag. Men vaknade imorse och åt frukost klockan 10 och sen så efter en timme så gick jag och lade mig igen och sen vaknade jag klockan 1. Sen somnade jag om klockan 1 och vaknade klockan 2. Mår mycket bättre idag så övertygade pappa att åka in till stan och julhandla. Jag gick runt ensam och köpte lite grejer. Har fått kommentarer om att ni vill se vad min mamma köpte till mig och dem bilderna ska ni få. 

glad

Är ganska glad mamma kom hem idag klockan 14.30. Då kom hon hem med en stor Hollister påse med Hollister kläder. Fick en jätte fin och varm jacka, 2 tröjor,1 t-shirt och ett par byxor. Är så himla, det var så en tidig julklapp. Sitter med famljen nu och kollar på teve och slappar... 

Chillar :p

Hej på er sitter i soffan och chillar bara. Lyssnar också på musik. Jag blir alltid på bättre humor när jag lyssnar på musik. Det går inte en dag utan att jag lyssnar på musik. 
Jag har nästa inget att blogga om, om det någon som vill att jag ska blogga om något speciellt e det bara att kommentera. Anyway har kollat på Pretty little liars mest av dagen, är typ beroende....men men Vad ska jag säga!

Idag = Avslutning = 21 December

Idag så är det julavslutning. Jag tror faktiskt att dem redan har slutat. Vi brukar gå till kyrkan på julavslutningen och vara där och sen får vi sluta klockan 10 eller 11. Det var synd att jag inte kunde gå. Är ju som sagt fortfarande sjuk och stör mig på det. Varför kan jag bara inte bli frisk? Men det är ingen idé att klaga ska bara vila, sova, äta och dricka mycket så blir det bättre. Vaknade klockan 10.25 och har ätit frukost och 2 tabletter och nu så bloggar jag. 
Idag så är det 21 December, då vissa tror att Jorden ska gå under. För förr i tiden fanns det indianer och typ olika indian stammar. En indian stam hette Maya. Dem hade både gjort ett halsband och ritat upp en kalender på en vägg. Deras kalender tog slut den 21 December och dem trodde att jorden skulle gå under. Att Jorden skulle explodera. Men vissa andra människor tror att det kommer en stor meteorit som ska krocka med oss. Den meteoriten heter Nibiru. Men forskare i Tyskland håller koll på rymden och speciellt meteoriter och den finns inte så det är inget att frukta. VIssa tror att Solen ska släppa solvindar eller vad det nu heter och att alla planeterna ska stå i rad. Andra tror att det kommer stark strålning från rymden som skadar hela Jorden. Men jag tror inte på att Jorden går under idag och vad som än händer så försöker ju Forskare och alla dem som jobbar med sånt att förhindra att det händer något. Förra året var det så att en man gick runt och sa att Jorden skulle gå inte (inte i Sverige) och då var det vissa människor som begick självmord. I år så var det vissa människor i ett annat land (minns inte vilket) som har köpt konservmat. För att det finns typ en hemlig bunke, under jorden och då behöver dem konserv mat.

FEBER igen

Är så j*vla less på den här febern. Den typ lämnar mig inte. Imorgon är det julavslutning och jag är för sjuk för att gå. Behöver hjälp när jag ska resa mig upp min kropp e svag eftersom att jag har en virusinfektion. Ska i alla fall vila hela dagen, och sen behöver jag inte oroa mig för skolan, för det är jullov. Det ska bli bra med jullo, jag tror att dem flesta behöver en timeout och bara vila. Jag behöver i alla fall det. Som vanligt så har jag kollat på Pretty little liars liars idag. Den är ganska bra men Twilight är bäst!!
 

Hiss eller diss?

Hiss eller diss?
 
Själv tycker jag hiss!       

20 December

Hej på er!
Är sjuk och har HÖG feber fortfarande. Är faktiskt riktig less på att vara sjuk. Har feber, ont i halsen, täppt näsa och hostar. Har haft feber i 4 dagar utan att den går ner eller så. Mamma skulle typ ta mig till doktorn på morgonen men sen sa jag "om du redan vet att jag har en virusinfektion så varför ska du då ta mig dit". Aja i alla fall idag så skulle 6:orna åka till Tekniska Museet. Men jag som är sjuk får inte följa med. Imorgon är det sista skoldagen och sedan så är vi lediga i 19 dagar. Det är en skola som julavslutning idag. Hoppas jag blir frisk så att jag i alla fall kan gå på vår julavslutning. 
Kram på er alla mina fina läsare!

:(

Hej på er, är inte alls på humör nu. Just när jag trodde att jag mådde bättre så blev jag dålig igen. Fick inte åka till stan imorn med Lollo. Mamma tyckte att jag mådde för dåligt, och det har hon rätt i. Har ju haft hög feber dem senaste 3 dagarna. Men hade sett fram emot att åka till stan med Lollo, men nu kan vi ju inte göra det, så är grymt arg. 
Kram!

Tråkar -.-

Sitter i vardagsrummet och tråkar. Kollar på teve och bloggar samtidigt. Har kollat på Pretty little liars nästan hela dagen. Har fortfarande feber och är grymt irriterad. Liksom varför blev jag sjuk den sista skolveckan innan jullovet? Varför inte en vecka efter? Eller en vecka före? Aja ingen idé att klaga nu när jag ändå är sjuk, så är det väl bara så att jag ska göra allt jag kan för att bli frisk. 

19 December

Godmorgon på er allesammans. Även idag måste jag stanna hemma för mår inte alls bra. Har feber och den går inte ner, inte ens när jag äter alvedon. Egentligen så skulle jag och Lollo åkt och köpt julklappar idag men det blev inte så. Ska vila mycket så vi kanske kan åka imorn. 
Vet inte vad jag ska göra nu, antagligen sätta på en film eller nåt. Skriver mer senare...
Kram på er alla läsare!

Länge......

Hej på er allihop, det blev ingen skola för mig idag. Jag hade feber hela natten och den gick inte ner. Så fick äta alvedon, men det hjälpte inte heller. En sjuk grej var att jag vaknade klockan 13.00. Alltså klockan 1 på dagen. För ca 2 timmar sen. Igår kväll gick jag och lade mig klockan 21.30. Det var inte så sent, men...
Pappa väckte mig hela tiden och gav mig alvedon, och blötte ner en handduk och lade den på min panna så att febern skulle sänka. Men det gjorde den inte......
I vanliga fall brukar jag hjälpa till här hemma med disken, duka, dammsuga och mm. Men igår lät pappa mig inte göra någonting jag satt bara i soffan och kollade på teve. 
Ikväll är det julshow i skolan men tror inte jag kan gå, har feber just nu och mår inte alls bra. Men det var bra att jag sov mycket, det hjälpte lite. 
 
 

Lite bättre....

Mår lite bättre nu när jag har sovit. Men jag har feber just nu så det är inte alls så kul. Måste fortsätta vila....
KRAM

Sovit

Hej på er mår skit dåligt så fick komma hem typ vid halv 12 tiden. Kom direkt och lade mig på soffan och somnade. Vaknade nyss och har ont i magen, huvudet, foten och örat och halsen. Så mår inte alls bra. 

17 December

Hej på er allihop sitter med Anamaria, Engla och Mathilda i soffan i korridoren. Idag så har vi sovmorgon till klockan 9.30. Men jag och Anamaria kom tidigt ändå. Men Engla visste inte det. 
Nu så ska jag kolla på Pretty little liars!

.

Hej förlåt för att jag inte har bloggat men har suttit och kollat på Pretty little liars sen imorse. Den är grymt bra kan typ inte sluta kolla, haha. Har varit hemma hela dagen, och nu så är det bara 7 dagar alltså en vecka tills min morbror kommer hit. 
Har mått sådär idag har jätte ont i magen, får se om jag känner mig bättre under dagen, hoppas det i alla fall. 
 
Kram!

Downton Abbey

Har precis kollar på Dawnton Abbey. Den va ganska bra, skratta på vissa ställen. Imorn är det söndag....NEJ!! 
Gillar inte alls söndagar för dagen efter är det måndag och början på en ny vecka. Men veckan som kommer är sista skolveckan och sen så har vi jullov. Älskar jullovet, men såklart är sommarlovet bäst. I år så är vårt jullov 19 dagar. Det är ganska mycket faktiskt. 
 
Kram!

Hemma

Hej på er kom precis hem efter att ha varit i simhallen med familjen. Det var väldigt råligt för att när jag stod på kanten då kom min lillebrors och puttade ner mig i vattnet....Haha
Är ganska trött nu, ska nog sätta på en film och slappa. 

15 December

Hej på er, jag sitter och har puffkrig med Lollo. VI har bestämt att vi kanske ska åka och julhandla nästa lördag, om det går för båda. Hoppas det går för jag måste verkligen julhandla. Men får se vad det blir. 
Idag kanske vi ska till simhallen, för vi har sån här simkort eller vad det heter som man måste förbruka och det är typ 1 gång kvar på mitt kort. Så vi får se kanske vi åker och simmar. 
 

Inget att bry sig om.....

Hej jag och en kompis typ bråkar, men jag tänker inte slösa negativ energi på det. Sitter just nu och kollar på teve och tråkar. Har inte mycket att skriva om så hejdå för ikväll!

Sorry....

Hej förlåt för att jag inte har bloggat men jag hade inte med mig min dator till skolan och därför så kunde jag inte blogga. Jag hade inte med mig den för att hela dagen så bakade vi. Vi var indelade i 4 olika grupper och varje grupp skulle baka bröd. Min grupp bakade Scones. Det var jätte gott vi fick mycket bra kritik av både lärare och elever. 30 minuter innan det var så lunch så satt alla i min grupp och var på datorn, och kollade på film (förutom jag som inte hade med mig datorn), och vår hemkunskapslärare var också där, hon är även lärare för idrott och engelska. Hon gjorde inbakade flätor på dem som ville. Hon gjorde på mig med men det har kommit ut lite nu. Mitt hår är inte så långt så flätan blev inte så lång. Men de var väldigt fin tyckte jag. Det var en bra frisyr när man skulle baka så det inte kom hår i smeten. 
 
Här är en bild på min fina fläta! :) <3 
 
Här är en bild på hur våra scones såg ut 
 
 

Slappar....

Hej people, sitter och slappar och kollar på teve. Imorn blir det skola och vi ska baka hela dagen. Jag och Anamaria har typ bråkat, men försöker att inte lägga energi på det. Har inte så mycket att blogga om just nu. 
Kram och hejdå så länge!

FÖRSTA Gången på dagen

Förlåt så himla mycket för att jag inte har bloggat, men idag så var det Lucia tåg och vi kunde inte kolla för vi skulle stå och sälja pepparkakor, knäck, krukor och julmust. Det var väldigt roligt att stå där men samtidigt tråkigt. Jag mår skit har super ont i magen. Det var gröt till lunch och jag gillar verkligen inte gröt. Det fanns också äpple, pepparkakor och mackor. Så det var det jag åt. Men innan lunchen så fick vi fika, som var lussebullar och saft. När jag kom hem så lade jag mig bara i soffan och somnade. Var så himla trött och hade ont i magen så det va det bästa valet. Jag updaterade inte instagram men det funkade inte varje gång jag skulle ta bilden och sen lägga upp den så funkade det inte!

Passar det?

Har satt mitt hår i sne tofs, men mitt hår är ganska kort så jag vet inte om det blev bra. Själv tycker jag att det är bra, men skulle nog lägga mer tid på det om jag skulle gå ut i den här frisyren. 
Längtar så sjukt mycket till imorn det ska bli trevligt. Det ska också bli kul att stå och sälja och sånt. Har alltid gillat det, men imorn ska vi försöka sälja så mycket det går. Ni ska också få bilder på min frisyr. Kommer nog lägga upp bilder imorn på instagram som också kommer upp på insta-week. Kommer nog updatera insta mycket imorn. Glöm inte att följa mig jag heter: helsan99
 
 
Kram på er! 

Hemma

Hej på er, sitter hemma och kollar på teve. Ska byta till mjukiskläder och äta lite pizza. Är ganska hungrig och jag älskar ju pizza så det är det bästa valet, haha. 
Imorn så är det Lucia, jag och Anamaria är inte med, men vi ska kolla på det. Vi 6:or ska ha en julbasar så vi ska stå där och sälja krukor, godis, pepparkakor och mm. Det ska bli väldigt kul, att vi alla gör något tillsammans och sammarbetar. 

Jag lever..... :)

Hej på er allihop jag lever, jag hoppas att ni också gör det. Som ni vet så trodde jag inte att jorden skulle gå under klockan 12 idag. Men vi får se klockan 12 över 12. Det sägs ju att jorden typ ska gå under då också. Eller den 21 December. Idag hade vi bild och så fick vi sitta och rita. Sitter nu med Anamaria och Lamara och väntar på att klockan ska bli 12 och 12. Jag ska ha historia efter rasten, det ska nog bli ganska roligt.
 

1 minut

Om typ 1 minut så tror vissa att jorden ska gå under. Jag tror inte det men jag ska skärm dumpa det. På både på telefon och datorn. Jag tror att jorden kommer gå under men inte idag.

Dagens outfit

Här är dagens outfit
 
 
Det är en tjocktröja typ som jag fick av skolan när jag och Lollo typ delade ut blad om VIttra och förklarade hur man arbetar på Vittra. Då fick vi en sån här tröja var som belöning!
 
 
Mina fina byxor....haha
 
Mina fina skor!
 
Tjocktröja: Fick av skolan
Byxor: Kappahl
Skor: Köpta utomlands

12 December

Godmorgon på er allihop. Sitter just nu i vår lilla gympasal i skolan och typ snackar. Jag har inte lagt upp dagens outfit på länge så den kommer upp efter det här inlägget! Vi är typ helt uttråkade och vi är typ helt sömniga och det känns som om jag kommer somna när som helst nu. Men måste ta mig igen den här dagen också. Det är inte så värst många dagar kvar tills min morbror kommer och tills jul. 
Kram! ♥

Internet

Förlåt för att jag inte har bloggat men det var så att vi hade fått en ny internet grej som pappa fixade och då va han tvungen att stänga av den andra interneten så att han skulle kunna fixa den andra, och man behöver lösenord till interneten och vi visste inte vad lösenordet var. Så det tog ett tag till pappa lyckades hitta lösenordet som stod på ett papper. Men nu har vi äntligen internet och jag hoppas den inte är konstig som den förra interneten som funkade ibland och ibland så funkade den inte alls!!
Det här är mitt sista inlägg för dagen/kvällen!! 
Kram! 

Just nu!!

Hej på er just nu så sitter vi med vår engelska lärare och typ pratar och lyssnar på julmusik. Det är väldigt trevligt för vi bara sitter och pratar utan att jobba. Det är ok för vår engelska lärare. Vi slutar om 15 minuter, och det är ganska bra. Är super trött orkar inte göra någonting och det är bra att vi slipper jobba just nu. Ska gå hem och vila och kolla på teve. 

11 December

Godmorgon på er people!! 
Mår ni bra? Jag mår sådär är jätte trött och har ont i halsen och huvudet. Men ska ta mig igenom det här nu. Dagen började inte så bra. Imorse så var jag skit trött orkade knappt stiga upp. Nu sitter jag i skolan, och bloggar...haha
Idag så har vi matte och svenska. Det ska nog bli ganska kul, tror jag. Förhoppningsvis mår jag bättre under dagen. 
Kram på er så länge!

Hej

Hej på er allihopa sitter och lyssnar på musik. Annars mår jag ganska bra, ont i halsen. Är nog på väg att bli lite förkyld men gör inget! 
Om 13 dagar kommer min morbror från Polen hit till oss i Sverige. Det ska bli väldigt trevligt har inte träffat honom på ca 1 år. Han ska stanna över jul och typ 2 Januari åker han tillbaka. Om 14 dagar så är det julafton. Längtar så sjukt mycket, och undrar såklart vad jag ska få i julklapp. Men måste verkligen julhandla har inte orkat men måste göra det. Vet dock fortfarande inte vad jag ska köpa till mina föräldrar!!! 
Är ganska stressad för om 14 dagar är det ju julafton. Men har 2 veckor på mig så det ska nog gå bra!
 
Kram! ♥

10 December

Jag vet att jag inte har bloggat på hela dagen, men imorse när jag va i skolan med Anamaria så funkade internet men det funkade typ bara att söka google och några andra. Jagg satt typ i 20 minuter och försökte men det funkade inte att logga in den segade jätte mycket. Men nu är jag hemma och internet funkar.
Idag hade vi spanska och det var ganska kul och på eftermiddagen så skulle vi typ åka pulka men jag och Anamaria typ gick en promenad. Sen så blev det ett litet snöbollskrig mellan 6:orna. Men det var bara lite roligt... 

Hiss eller diss?

Hiss eller diss för den här klänningen. Jag har på sistone lagt upp många hiss och diss bilder på klänningar med paljetter och glitter. Men det är för att jag själv tycker att det passar ganska bra som nyårsklänningar. Självklart måste man inte det men det skulle också kunna vara en julklapp eller något!
 
 
Länk till klänningen: 
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/club-l-714/sequin-mesh-detail-dress-714396-27/

9 December!

Hej på er alla fina läsare! Vet att jag inte har varit aktiv den senaste dagen och idag men jag har vart hos min kusin och är fortfarande det. Vi ska typ åka hem strax men vill inte. Men det får ju inte jag bestämma. Ska hem och duscha och sen så ska jag göra mig redo inför imorgon. Vi ska typ åka pulka men har ingen lust för det. Så jag och Anamaria ska typ gå en promenad!!!! Det ska bli trevligt, haha!!!!!
 
Bjuder på en bild på mig och min äldre kusin! Det är inte henne vi är hos just nu men hon är hos min andra kusin!

 
Hon har en blogg som heter:
solinmohammed.blogg.se 
 

!

Hej på er sitter hemma hos min kusin och kom nyss hem efter att ha varit i stan med mamma och min kusin och alla. Vi köpte inte någonting vi gick typ bara runt! Är så himla trött känner att jag inte har sovit bra alls. Men får väll gå hem och vila. Ikväll kommer solsidan och vi får se vad som händer den här gången!

Bättre bilder på mina skal!

Här är lite bättre bilder på mina skal! Det här lila skalet är att man tar isär det läggen in telefonen och sätter tillbaka dem. 


Godmorgon!

Godmorgon på er sitter just nu i sängen och bloggar. Men hemma hos min kusin såklart. Är lite trött för jag gick och la mig klockan 1.00 på natten igår för jag kollade på film. Jag vaknade för 40 minuter sen. Ska inte äta frukost nu vi ska vänta tills alla i hela huset har vaknat och det lär ta tid. För våra föräldrar gick och lade sig klockan 2.00. 
Bloggar mer under dagen!

Insta-week

Fick 2 skal av min fina kusin! <3 
En suddig bild på min lillebror och kusin!
 
Xfator!
 
 
Snöstorm!
Mattepass!

Äntligen!

Jag bloggar äntligen. Men det är bara för att jag har varit och åkt pulka och sedan kom vi hem drack varm oboy och sen gick vi till våra andra kusiner och åt mat!

Idag

Godmorgon på er alla fina läsare. Har duschat och ätit frukost och typ vaknade för 2 timmar sedan. Idag så ska vi åka till våra kusiner och sova över tills imorgon typ. Jag tar med mig datorn kan ju inte överleva utan, haha. VI ska typ äta där och åka pulka och så ska vi julhandla lite. Ska åka till stan med Lollo och då ska jag julhandla ordenligt. 

YES!!!!!!!!!!!!

YES är så himla glad att Awa vann. Awa är så sjukt duktig och hon är bara 15 år. Hon är ju en bra förebild. Hon fick ju ett skivkontrakt värt över 1 miljon kronor!

Förlåt!

Verkligen förlåt för att jag inte har bloggat men efter skolan åkte jag in till stan och var med mamma inne i stan ganska länge och vi gick runt och kollade. Hade inte lust att köpa nåt, ibland är det bara roligt att gå runt och kika lite. Kom hem för 1 timme sedan och har bara vilat för att jag va så grymt trött! 
Ikväll är det final i X factor och jag hoppas att Awa vinner. 

7 December

Hej på er alla fina läsare sitter just med Anamaria i skolan. Som tur var så var inte bussen försenad. Idag är det äntligen fredag som jag har längtat, haha. Ikväll är det final i Xfactor och jag villa att Awa eller Isak ska vinna. Har brist på fantasi just nu. 

Vilar!

Sitter just nu och slappar och tar det lugnt framför teven. Hoppas ni får en trevlig lyckad kväll!

Fin bakgrundsbild!

Har precis gjort en jätte fin bild på pizap.com. Det är en bild på mig och Anamaria och det är den som jag har som bakgrundsbild på min dator nu. 
 

Jag just nu!

Hej på er sitter just nu hemma och chilar. Har jätte ont i magen men försöker stå ut. Önska verkligen jag kunde va i skolan nu. Eller aa dem sluta ju om 3 minuter....såå.
Bj
uder på en dålig bild!
 
 

Fick stanna hemma idag

Hej på er sitter just nu hemma och arbetar. Det fanns 2 anledningar till att jag inte gick till skolan. 1 var att det går inte många bussar nu på grund av vädret. 2 jag hade jätte ont i magen imorse och var yr och hade ont i huvudet. Men ska sitta och jobba hemma ändå. Får se om jag går till skolan imorgon ska försöka bli bättre. 

Ännu ett år i kaos!

Det är verkligen kaos med vädret nu. Det var nivå 2 i Stockholm. Det menas med att nästan all busstrafik och sådant blev intsällt. Förra året blev det också mycket kaos. Men i år är det liksom verkligen skit mycket. Det är dessutom 3 personer som har dött i Sverige på grund av vädret som var idag. Helt sjukt alltså!!! Om det snöar imorgon och man inte kan ta sig till skolan så behöver man inte gå. 
 
Aja nu känner man att den riktiga vintern är här! Sitter själv just nu och lyssnar på musik!

Värsta snöstormen!

Hej på er sitter hemma och kom hem för 40 minuter sen. Vi fick sluta skolan tidigare för att det blev snöstorm och alla bussar är inställda. Tåget körde av spåret så dem har spärrat några vägar här. Vissa fick gå och vissa fick skjuts av sina föräldrar. Jag fick som tur skjuts av pappa han fick komma och hämta mig. Det var verkligen den värsta snöstormen jag upplevt. Det kom snö hela tiden. Det blev bara mer snö ju mer tiden gick så därför fick sluta för det blev bara värre och värre. En av mina kompisar kom inte till skolan idag för att bussen blev så försenad och det fanns risk att dem skulle köra av vägen om dem åkte bil. Till och med vissa bilar fastnade i snön. Det var liksom 3 bilar som hade fastnat i snön och dem stod på rad mitt i vägen. Snön kom ända upp till knäna på mig. Så nästan varje gång jag tog ett steg så åkte man ner i snön till knäna. Om snöstormen håller sig kvar tills imorn vet jag inte om jag kan gå till skolan. För imorse blev min buss försenad 30 minuter. Det var liksom kallt men hade täckbyxor på mig. Får isåfall jobba hemma om jag inte kan gå till skolan imorn. 
 
Den här bilden är från instagram men jag var i skolan och tog den!

Dages outfit!

Här är en dagens outifit!!
 
 
 
 
Tröja: Lindex
Linne: Hm
Byxor: Hm 

Värsta snöstormen!

Hej sitter just nu i skolan och har kommit fram levande. Men det är liksom värsta snöstormen och jag och Anamaria trodde inte vi skulle komma fram levande. Men det gjorde vi. Haha men nu är det verkligen ene snöstorm och jag tror källängen kommer och kastar snöbollar idag!
 
Ni ska få dagens outfit!

Skypar!

Sitter just nu och skypar med Anamaria. ni får en bild och har inte så mycket att blogga om. Jag tror att nästa inlägg kommer imorn!!
 

Hungrig!

Hej på er sitter hemma och är jätte hungrig. Ska gå och äta nått. Sitter och är inne på facebook, och skriver på kik och gör inte så mycket annat. Längtar till jullovet är så himla trött och behöver ett break. Men kommer inte på nåt att skriva så ses så länge!!

4 December

Hej sitter just nu i skolan och är inne på facebook. Anamarias dator gick inte att stänga av och jag fixade den! Så nu typ tycker hon att jag är bäst och aa. Idag så ska jag ha matte och svenska. Jag hade rätt om att jag inte skulle ha hjärna för matte idag. Men vi får se det går nog bra. hehe......
Har fantasibrist vet inte vad jag ska blogga om!!!!

Tråkar!

Hej på er sitter och tråkar nu och aa. Imorn så ska jag ha matte och svenska. Har verkligen inte hjärna för matte men får se om det blir bättre imorn. Tror det men är grymt utmattad men vill inte gå och lägga mig det är FÖR tidigt. Enligt mig asså men enligt nån annan kanske det är normalt! 
Aja ska kolla på teve nu!

Hemma...

Hej på er sitter just nu hemma och fryser. Det är typ -15° grader utomhus. Eller så stod det när jag kollade vädret. Idag så slutade vi klockan 14.00 men vi stannade kvar och målade krukor. Min kruka blev inte bra (enligt mig). Man känner verkligen att det är vinter nu, för att det är så himla kallt. Grrr......
 
Hejdå så länge!

Dagens outfit

Här får ni dagens outfit!
 
 
Kofta: Hollister
Byxor: Kappahl 
Skor: Vet inte
 
 
 

3 December

Hej på er sitter just nu med Anamaria i soffan i skolan. Idag så ska vi efter skolan stanna kvar till klockan 16.00 för att vi ska ha en julbasar och då ska vi måla krukor och så ska vi stanna kvar. Det ska nog bli ganska kul, att alla är samlade och samarbetar. Ni ska få dagens outfit efter detta inlägg. På onsdag så ska jag och Lollo åka och julhandla. Det ska bli jätte kul jag älskar att köpa presenter speciellt när det är julklappar!!!

Blåbärspaj!

Vet inte varför jag lägger uppe n bild på en blåbärspaj ni vet ju redan hur dem ser ut! Men aja!!
 

Förlåt!

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag kollade på film och sen så chillade jag bara och nu återvände jag till teknologin. Haha, men nu så sitter jag och lyssnar på musik (som vanligt haha). Ikväll blir det solsidan och äta blåbärspaj. Slänger upp en bild sen. 

2 December, första advent

Hej på er sitter och kollar på teve. Idag är det 2 December och det är 1 advent. Idag så ska jag nog bara vara hemma och typ göra ingenting. Har inte lust att gå ut är trött men vi får se. Imorgon blir det skola, men det ända som gör mig på bra humör är att det snart är jullov och jul. Är faktiskt grymt sugen på att dricka julmust. Så det ska bli kul att få dricka julmust igen. Det känns som en evighet sen jag drack julmust. Ikväll blir det solsidan, så vi får se vad som händer där då...
 
Kram på er alla mina fina läsare! ♥

Bilder!

Här kommer lite bilder!
 
 

Insta-week


 
Jag har en till bild på instagram som jag inte ska lägga upp på bloggen för det e en bild på några kompisar och vet inte om dem får vara med på bloggen! Men vill ni se den kan ni kolla mitt instagram konto.
 
Jag heter:  helsan99  

Ute!

Hej på er jag har varit ute med min lillebror och typ åkt kälke och så hade vi ett litet snöbollskrig. Eller min lillebror kan inte göra snöbollar så han tog bara snö och kastade på mig hela tiden. Jag gjorde samma sak för annars skulle det bli taskigt att jag kan göra snöbollar och inte han. Men aja nu så sitter jag och har precis duschat för att det blev för kallt om fötterna. Skriver mer senare!

1 December (JIPPI)

Hej på er är så sjukt glad idag för att det är 1 December. Imorgon så är det första advent. Jag och Lollo ska åka och julhandla i veckan som kommer. Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och gör inte så mycket annat. Igår kväll var det ju duell mellan J.E.M och Isak. JAg tyckte båda var bra men ville hellre att Isak skulle gå till final än J.E.M. Kan inte fatta att Benny gick direkt till final, jag trodde att dem som skulle komma direkt till final skulle vara Awa och Isak men så blev det inte riktigt. Asså jag har ingenting emot Benny men tycker inte han borde vinna X factor. Aja igår efter X factor och efter att dem hade sagt vilka som hade gått till final så var det ju film kväll och den här gången kollade jag på Twilight (igen), jag kollade på Breaking Dawn part 1. Har redan sett den men kan inte sluta titta på Twilight, haha. 
 
 

RSS 2.0