31 dec 2013

Ja nu är det 31 dec 2013 gott folk.
 Let's enjoy the last day of 2013 people! 

Hoppas ni alla har haft en bra morgon hittills. Vi ska i alla fall bestämma oss nu snart för vad som blir av ikväll som nyårsfirandet. Vi har typ massa olika alternativ så det känns super svårt haha. Självklart kommer mina nyårslöften upp här på bloggen men det blir inte imorgon utan det blir nästa år, haha 2014. Nej men det blir några dagar senare för idag vill jag bara vara med familjen och ha det roligt och trevligt. Tror inte att jag kommer blogga idag alls men ska försöka ta bilder på fyrverkerierna (om jag ser några haha). Jag önskar er alla ett gott nytt år!  

Kram 🎆🎉  :) 

Film nurå!

Kollar på en film nu som heter The Tuxedo. Den är bra hittills har sett ungefär halva filmen. Kom hem från pappas jobb för typ 45 min sen. Det var roligt iaf. Snapchatade med Noor men nu svarar hon inte så lite diss känner man haha. Nej men det för inget bara skojar. Ska iaf fortsätta kolla på filmen nu så får ni ha en fortsatt bra kväll. 
 

Kram! 💕

Pappas jobb

Är på pappas jobb nu och kollar runt lite, det är lixom inte första gången jag är här haha. Nej men vi hälsade på hans kompisar och så nu ska vi spels pingis. Asså jag älskar att spela pingis det är jätte roligt enligt mig. Men dem har pingisbord här så vi kan spela och det ska bli super kul. Kollade in deras gym och det va ingen där så passade på att träna lite, haha. Men det var nog bara 10 minuter som jag tränade haha. Men 10 minuter är alltid bättre än ingenting eller hur? Nästa vecka på tisdag börjar skolan och jag längtar inte, men längtar efter att få träffa vännerna det var längesedan. Uppdaterar mer sen om vad det blir med nyårsfirandet och så. 

Kram! 💕

30 december 2013

Imorgon kommer vars sista dagen då jag skriver 2013 som år. Det kommer ju vara 2014 så det kommer kännas lite konstigt haha. Men angående nyårsfirandet så vet jag inte hur det blir faktiskt. Vi kommer nog åka hem till våra kusiner eller hyra nån lokal så kommer alla i vår släkt dit och så äter man tillsammmans och allt och sedan vid midnatt så fyrar man fyrverkerierna och så typ åker man hem eller något sådant haha. Får se vad det blir annars.... Idag ska jag följa med pappa till jobbet så det lär bli kul. Har så tråkigt hemma just nu så jag följer med. Dem har ju gym där så man kan träna där om vill. Dem senaste dagarna har jag faktiskt tränat mycket. Inte på gymmet då men har sprungit utomhus för man måste inte träna på ett gym för att träna bra. Vi bor ju i lägenhet och vi bor på 8 våningen vilket är ganska högt eftersom det är bara är 9 våningar och våningen över dem 9 är vind. Men jag brukar ta 8 trappor upp asså hissarna funkar och allt men jag brukar gå trapporna för det är så himla jobbigt men det är också jätte bra träning. Nu måste jag gå och tvätta ansikte och lite annat innan jag äter frukost för just nu mobil bloggar jag från sängen. 


Kram! ❤️

Idag

Idag har jag suttit och rensat mina grejer (kläder, smink osv). Har slängt allt gammalt, tycker det är bra att göra det för när du slänger det gamla så kan du förnya dig med nya saker och så. Det höll jag på med hela dagen isf. Sedan innan middagen duschade jag, så det kändes ju bra. Imorgon är det ju den 30 december och då är det 2 dagar kvar tills 2014. Känns konstigt att skriva det för nu är man ju van vid att skrivs 2013 och nu måste man anpassa sig igen. Men det går nog bra det blir inte så svårt. I februari Så har vi ju sportlov och då ska jag, min mamma och min lillebror åka till Polen. För min morbror och moster bor där så vi ska åka dit då. Det känns som en evighet sen jag träffade dem så det ska bli super kul. Vi har inte bokat biljetterna än men det gör ci nog snart. Den 5 februari fyller jag ju år så längtar otroligt mycket faktiskt (vem gör inte det haha), nej men längtar till min födelsedag. Undrar vad jag får för presenter. Men det är ett tag kvar faktiskt så det är bara att chilla och vänta. Just nu kollar jag på tv och bloggar samtidigt och det är coooolt. Haha japp man är cool om man kan göra två saker samtidigt. 

If you can walk and talk, you can sing and dance.

True shit people! 

Jag lade upp en video på VFM (videofyme) där jag visade lite grejer jag köpt och så. Ta gärna och kolla in mig på VFM och instagram. 
Jag heter: 

VFM: Helinn 

Instagram: helin1808  

Så det är bara att ta och följa mig på både videofyme och instagram så gör ni min dag. Jag blir också jätte glad för kommentarer om vad för videos ni vill se så det är bara att kommentera här eller på VFM. 

Kram!  ❤️




Frukost ✌️

Hej på er har precis ätit klart frukost. Ja som ni fattar så har jag vaknat ganska sent, jag vaknade klockan 12.12 prick haha. För att jag gick och lade mig klockan halv 2. Kollade ju på snuten i Hollywood så jag vart väldigt trött när jag lade mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska fixa videon med julklapparna eftersom jag vill bara att den ska komma upp på bloggen men om jag inte löser det med videon så kanske det blir bilder men jag får se, ska försöka få det funka med videon. 

Bjuder på en bild här! 

Video

Kollar på film nu. Jag fick en kommentar om att ni ville se vad jag fick i julklapp. Så tänkte göra en video och den kommer nog komme upp på videofyme. Ska försöka få upp det på bloggen men vet inte när. Kollar i alla fall på film med brorsan så måste tyvärr gå. 

Kram 

Ingen snö...

Det är seriöst ingen snö och det är liksom december. Det ger inte alls någon julkänsla. Julen ska vara vit med massa snö och en gran och julklappar, julbord och en massa annat. Men om det inte finns någon snö känns det inte som om julen är helt komplett. Känns hela tiden som om det är någonting lsom saknas. På något sätt känns det ändå lite skönt att det inte är snö. Då Skipper man snöstormen som kom förra vintern haha. Men jag saknar snön nu är det snart januari och ingen snö. Men vi får väl leva med det haha. Hoppas det kommer lite snö snart men men. 







Jul o allt

Jag vet att jag inte har bloggat på länge men det var avslutning och så försökte jag skriva ett inlägg men det laggade jätte mycket så inlägget kom inte upp på bloggen. Men jag sov över hos en kompis efter avslutningen och vi la oss klockan 4 på morgonen. Så aa lite trött var man ju. Dem senaste dagarna har jag bara försökt vila och ha det trevligt. Igår var det julafton och det var super kul. Nu är det 365 dagar kvar till nästa. Jag fick i alla fall många presenter som jag blev sjukt nöjd över. Är väldigt glad och hade en jätte trevlig dag. Idag är det juldagen som alla vet haha. Just nu lyssnar jag bara på musik och Chillar. Känns som en bra start på dagen. Igår kväll var jag ute och tränade med morsan klockan 8 till 9 typ. Det kändes jätte bra kände mig frisk och fräsch. När jag senare skulle lägga mig var jag trött och kände att jag kunde lägga mig och sova bra. Nu ska jag nog bara fortsätta lyssna på musik. 

Kram! 


Fortfarande inte bestämt...

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig imorgon men hittar nog någonting. Jag har bestämt en sak.................. Imorgon efter julavslutning ska jag köpa..............godis. Haha det lät som värsta allvarliga men nej inte så allvarligt. Jag tänkte göra en video på videofyme om lite grejer jag fått/köpt den här månaden. Jag har ju fått bland annat en tidig julklapp min telefon. Det år en iPhone 5c i färgen grön. Det kändes fräscht och fint så det blev grön färg. Har fått frågor om att jag kanske ångrar mig angående färgen men då är det bara att dra på ett skal. Men jag ångrar inte alls att jag valde grön och kommer nog aldrig att ångra mig faktiskt. 

Kram! 

Home

Hej kom typ hem för 15 min sen. Idag så övade vi på vår julkonsert som är imorgon. Det gick sådär men vi får leva med det. Imorgon är det julavslutning (äntligen) och då så ska vi ju få våra halvårs betyg. Jag är i alla fall sjukt nervös inför det. Jag har fått ganska bra betyg tror jag men man vet ju aldrig säkert. Tänkte dra till Ica och löpa lite godis men vet inte är osäker. Jag kanske gör det imorgon istället när det är avslutning och allt. Jag måste i alla fall gå igenom min garderob för att hitta något fint att ha på mig tills imorgon, känner lite panik men det ska nog gå bra. 

Kram! ❤️



Tjäna

Tjeeeena! 

Ligger i min säng just nu och kollar på 90210 från början. Ramlade igår rakt på svanskotan och nu kan jag inte sitta normalt eller ligga på rygg. Så jag ligger på vänster sida och kollar på serier.



Förlåt

Hej hörni!

Förlåt men asså det är svårt. Att ha 2-3 prov i veckan nu i slutet av året och hinna plugga till allt. Nu är det äntligen över så det är ju skönt. Men jag lovar att jag ska börja blogga igen på riktigt nu. Jag vet att jag alltid säger så men nu menar jag det liksom på riktigt! 

RSS 2.0