Vacker

Kollade runt lite på Nelly och kollade på topplistan och så såg jag den här klänningen. Det är ju många som ska ta studenten i år och det är vissa som redan börjar fundera på det nu. Den här klänningen är fin och enkel.
 
Ni kommer till klänningen om ni trycker HÄR 
 

Handlat

Åkte och handlade med mamma för 3 timmar sen. Då passade jag på att köpa fredagsgodis. På lördag så har vi gäster. Önska att jag hade planer med en kompis eller något för orkar inte vara hemma. Är hemma imorgon så får se vad jag sysselsätter mig själv med. 
 
Kram!

Home

Hejsan kom hem typ nyss. Idag var jag på pappas jobb också. På förmiddagen så fixade jag filmerna och sen på rasten så spelade vi pingis. Sen på eftermiddagen så kollade jag bara på film. Ska kolla på Pretty little liars lite senare. 
 
Kram!

Snabbt inlägg

Hej på er tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Det blir tidigt i säng ikväll för att imorn ska jag upp tidigt med pappa till jobbet också. 
 
KRam!

27 Februari 2013

Hej på er!
 
Kom hem klockan 4 och har kollat på teve sen dess typ. Idag fixade jag filmer. Sen på lunchen så åkte vi till en restaurang och åt Thailänsk mat. Det var skit gott. Dem har också någon sån här maskin där man kan köpa allt från cola, godis till små pizza. Det är som 3 kylskåp som man kan se genom och så finns det en scanner så betalar man med ett kort som man får. 
 
Kram!

Rea

Hej tänkte bara berätta att det just nu är rea på Nelly. 
 
Klicka HÄR för att komma till rean. 
Såg några fina plagg och några fina skor men har en sko som är min favorit.
 
 
 
 

Imorgon

Hej på er!
 
Eftersom jag ändå sitter hemma typ hela den här veckan tänkte jag att jag skulle jobba hos min pappa lite igen för att ha något att göra. Kommer vara där imorgon och på torsdag sen på fredag så är jag hemma. Kommer inte blogga imorgon tills jag kommer hem. 
 
Kram!

Tja!

Hej på er! Förlåt för att jag ej har bloggat idag men brorsan vart sjuk så han var hemma och trots att han är sjuk så har han jätte mycket energi. Han ville spela Monopol, leka kurragömma, och några andra lekar. Kände mig otroligt barnslig men fick ju göra det för hans skull. Det är bra att återuppleva barndomen ibland, hehe. 
 
Kram!
 

God natt!

Hej tänkte bara skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. JAg vet att uppdateringen har varit ganska dålig dem senaste dagarna och jag ber om ursäkt. Det är bara det att när det är lov så har man ingenting spännande att skriva om eller att göra. Det är i alla fall ingen ursäkt ska självklart förbättra uppdateringen från och med nu. Hoppas ni sover gott!
 
God natt! ♥

25 Februari 2013

Hej på er!
 
Har precis kollat klart på min 2 film idag. Vaknade klockan 10 så det var ganska sent. Fast det var ju skönt att få sova så länge. Den här veckan så är det sportlov, jippi. Om 3 veckor är det påsklov också. Så sportlov och påsklovet är ganska när varandra. Efter påsklovet så tror jag att det är sommarlov. Snart är det Mars och då så har vi nationella prov i matte. Är ganska nervös hoppas jag klara dem. Sen har vi också nationella prov i NO och SO. Är orolig för NO och SO också. VI är dem första 6:orna som ska ha nationella prov i dem ämnena. Hoppas jag klarar det.....
 
Kram!

Snygg outift!

Längtar så himla mycket efter sommaren. Vill att det ska vara sommar nu, nu, nu, hehe. 
Det här är en snygg outfit, den gör så att jag bara längtar mer till sommar.... 
 

Insta-week

Hejsan här är veckans instagram uppdatering! Det blev ganska mycket den här veckan. 
 

24 Februari 2013

Godmorgon!
 
Vaknade klockan halv 12 idag. Var skit trött igår, vi kom hem klockan 12 från festen igår. Det var ganska tråkigt det började klockan 6 och så fick vi middag klockan 9 på kvällen. Vart såklart hungrig och min lillebror satt och gnällde och sa att han var hungrig så varje gång jag inte tänkte på det så påminde han mig. Överlevde i alla fall, haha. Vet inte vad dagens planer är men förmodligen stanna hemma. 
 
Kram!

Strax!

Om ca 20 minuter ska vi åka så att vi får parkerings plats. Här är i alla fall dagens/kvällens outfit! Kommer inte blogga mer under kvällen och sen vet jag inte vad det blir när jag kommer hem. 
 
 
 
Klänning: Vet inte 
Strumbyxor: Vet inte 
 
Kram!

Ikväll

Helluuuoooo! 
 
Hej hej och hoppas ni har sovit gott. Det har i alla fall jag så är på strålande humör idag. Ikväll är det någon sorts fest som vi ska gå på. Ska klä upp mig och kvällens outfit bilder kommer senare såklart. Det ska bli ganska kul det var länge sedan jag vart på fest. Har i alla fall ingen aning om vad jag ska ta på mig och får lite panik. Men ska kolla senare och hittar säkert någonting. Ikväll är det även Melodifestivalen som jag missar, tyvärr. Ska spela in den på teve. 
Hoppas ni har en bra dag!
 
Kram! ♥

Sorry..........

Hej på er och ber om ursäkt för den usla uppdateringen. Det är först nu som jag sätter på datorn. Har städat hela dagen typ och sen blev det tacos till middag som var skit gott, och nu så ska jag kolla på Gossip Girl. Igår så kom Pretty Little liars och jag kollade på den också, som tur var så segade den inte den här gången. 
 
Kram!

Hej hej

Hej hej på er!

Är hemma och lyssnar på musik. Blev lurad av några kompisar att det var nationella prov i NO idag. Jag att och skrev till 5 andra kompisar och frågade om det var skola och tillslut så svarade en av dem. Så blev skit rädd men skrattade när jag fattade att det var ett skämt, då kunde jag pusta ut, haha. Imorgon så är det en fest som jag ska gå på. Missar melodifestivalen men får kolla på datorn sedan eller spela in. Ikväll så blir det tacos till middag. Det är got speciellt när min pappa gör det.

Kram! ❤️


Kryssning?

Funderade på en kryssning? Skulle behöva det jag och familjen kanske? Det var ju ganska länge sedan jag vart på kryssning så nu på sportlovet så är det nog en bra idé. Imorgon så är det äntligen fredag. Det är både bra och dåligt, bra för sen är det helg och dåligt för att tiden går för fort, det känns som om skolan börjar snart. Jag ber om ursäkt ifall det är stavfel i det här inlägget jag mobilbloggar och jag skriver ganska fort på mobilen. Hur mår ni då? Har ni sportlov? Tycker det är skönt med en time out och bara ta det chili och vila. Fast efter sportlovet så har jag IUP samtal eftersom mitt skulle har varit på torsdag förra veckan men då praoade jag så det gick inte. Ska nog lägga mig strax är ganska trött.

Kram! ❤️


Helluuu

Hejsan vaknade klockan 9 och sen dess har jag bara kollat på film. Ska kolla på en till film nu så detta blogg inlägg blir nog kort. Idag är vi lediga och det är bra enligt mig, hehe. 
 
Kram!

Hemma

Hej på er! 
 
Kom hem för ett tag sedan. Vi hade det jätte trevligt. Vi fikade snackade och sedan köpte vi godis. Sen efter vi hade köpt godis åkte vi hem. Kollar just nu på Gossip Girl och snart kommer en av mammas kompisar över på middag. Ska fortsätta kolla på Gossip Girl.
 
Kram!

Dagens outfit

Hej på er, har paus nu och här är dagens outfit. 
 
 
T-shirt: Hollister 
Tights/byxor: Gina Tricot
 
Kram! 

Godmorgon!

Godmorgon på er! 
 
Idag så har vi matte och vernissage på eftermiddagen. Jag är snart klar med min praktik uppsats. Idag är det även fika efter skolan med en kompis. Idag är även den sista skoldagen så det är bra. Sitter med Anamaria i soffan i skolan och vi lyssnar på musik. 
 
Kram!

Imorgon

Imorgon är vår sista skoldag och vi är lediga på torsdag och fredag. Ska i alla fall in till centrum och fika med en kompis. Vi sticker nog till Waynes men vi får se. Håller på att skriva en uppgift om praktiken som vi ska visa upp imorgon. Dem ändrade så att vernissagen är imorgon och inte idag. Det ger mig en extra dag till att skriva.. 
 
Kram!

Bra dag hittills...

Hej på er!
 
Hittills så har den här dagen börjat bra. Sitter i soffan och har paus. Jag och Anamaria har dansat, men jag har också skrivit lite om min praktik för imorgon så har vi vernissage. Jag och Anamaria fick lite presenter av en av våra killkompisar. Vi blev jätte glada som ni förstår, hehe. 
 
Vi fick 3 saker som i fick dela på och bestämma vem som fick vad. Anamaria fick ett skal. 
Jag fick ett par solglasögon. 
Jag fick den här också för att Anamaria redan har en sådan och jag har inte, så jag fick den. 
 
Kram! ♥

Dåligt

Hej på er förlåt det kommer inte dagens outift. Mådde inte bra när jag kom hem, hade ont i magen och huvudet. Så bytte bara om och vilade och kollade på teve. 
 
Kram!

En bild på mig!

 

Trött......

Hej på er!
 
Sitter i skolan och är skit trött. Har ont i huvudet och skulle kunna somna direkt just nu, haha. Var uppe tills klockan 1 igår och kollade på Gossip Girl (HAHA). Vet inte hur jag orkar, men jag glömmer bort tiden, det känns som om jag dras in i en annan värld. Men jag kan sitta i flera timmar framför olika serier utan att bli trött eller behöva gå iväg eller tycka att det är tråkigt. Dagens outfit kommer också upp här på bloggen men det kommer efter att jag har kommit hem. 
 
 
Kram!

Goodmorning!

Hej på er!
 
Sitter med Anamaria i skolan och hon sitter och berättar om sitt kärleksliv, haha. Har i alla fall spanska redovisning idag och är nästan klar, behöver bara skriva lite mer. Ska i alla fall gå nu!

Kram!

Insta-week

Helluuuu här är veckans instagram uppdatering!
 

17 Februari 2013

Goddag på er!
 
Idag så är det söndag (NEEJ) och imorgon så är det skola. Vi har bara skola tills onsdag och sen är vi lediga på torsdag och fredag tror jag. Idag är det nog bara att slappa, kolla på film, hehe. 
 
Kram!
 
 

Home sweet home

Hej på er!
 
Kom hem för en timma sedan och har kollat på Gossip Girl ett tag nu. Vi åkte till våra kusiner lite tidigt för dem bor bredvid en centrum som vi var i då. Sen när klockan vart 5 så var dem inte hemma och det var då vi typ skulle vara där. Så vi väntade fett länge, och tråkade fan ihjäl mig. 
 
Kram!

Dagens planer

Hej på er mina fina läsare!
 
Dagens planer blev så att vi ska hem till våra kusiner. Tar självklart med mig datorn för att kunna blogga därifrån, hihi. Har ätit frukost och ska kolla på Gossip girl. Är på säsong 2 avsnitt 15. 
 
Kram!

Några bilder...

Här är några bilder från igår. Tänkte ta bild på min lunch men glömde det, oops!
Det där äpplet är riktigt, man kan äta upp det rättare sagt. Det var en tjej som fick den på Alla Hjärtans Dag av en kille som jobbar där.


Idag!

Hej på er mina fina läsare! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen ska verkligen försöka att ändra på det. Idag var min sista dag på praktiken och så fick vi tårta för att en annan tjej skulle sluta jobba där. Fick även en rund tur av pappa. Dem har även en massa smink, hårprodukter, parfymer och mm där som dem skickar till andra företag eller till olika butiker som säljer dessa produkter. Så det var jätte trevligt. Åt även en hamburgare med pommes och barbequesås på en restaurang med pappa till lunch. Är skit mätt kommer nog inte äta något på en vecka, hehe. Pappa kom också hem med en liten överraskning som gjorde min lillebror skit glad. Jag visste om det men visste inte att den vart så stor. Jo ni vet djungelboken? Björnen i den som heter Baloo? Pappa kom hem med honom fast inte någon liten nallebjörn utan en rätt så stor. Min lillebror älskar den i alla fall och är glad för hans skull. Idag
är det även fredag och tycker den här veckan har gått så fort och vill inte att den ska ta slut. Har haft det jätte kul på min praktik plats och druckit en massa varm choklad och bubbelvatten. Jag sörjer lite för att jag har skola på måndag och inte praktiserar. Hoppas ni har haft en bra vecka!!
 
Min söta lillebror!
 
Lite suddig bild, men men....
 
Kram! ♥

Happy Valentines Day!

Hej på er mina fina läsare! 
 
Glad alla hjärtans dag! Själv så firar jag inte så speciellt. Imorgon så är det fredag och jag ska praoa imorgon också. Det ska bli jätte kul. Ska strax kolla på Gossip Girl. Igår kom Pretty little liars och jag kollade på den fast dem var skit seg. Blev lite lack, fast kollade klart på den ändå, och sedan så kollade jag på Gossip Girl. 
 
 
Kram!

Semla

Semlan vi fick i skolan igår!

https://cdn3.cdnme.se/3889199/7-3/pic_511c00aeddf2b345cbd7e535.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3889199/7-3/pic_511c00d19606ee7c52e946ad.jpg" class="image">


Bra dag

Hej på er!
 
Idag har varit en ganska bra dag. Åkte med min pappa till hans jobb (det var där jag praoade) och så skulle jag sortera en massa papper i nummer ordning. Då var det liksom 5 högar med papper, haha. Sen satte jag klistermärken på 600 filmer. Det var skit mycket enligt mig men dem som jobbar där (inklusive min pappa) dem brukar göra 1000-3000 filmer. Imorgon ska jag också proa där och även på fredag. Imorgon så är det Alla hjärtans dag!
 
Kram!

Idag = Semmeldagen

Hej hej glömde att skriva att det är Semmeldagen eller Fettisdagen rättare sagt. Men jag säger själv semmeldagen. I alla fall så fick vi semler idag i skolan och det var trevligt. Det blev så att imorgon så är det prao och så blir det ficka nästa vecka kanske. Hoppas i alla fall det!
 
Kram!

Äntligen

Hej på er och förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Kollar på Gossip Girl, haha. Är bara på säsong 2 och det finns typ 5 säsonger?!? 
Skulle ha åkt och fikat imorn efter skolan men ska tydligen praoa och vet inte om jag hinner till Centrum så får se. 
 
Kram!

Glömt...

Hej på er hade glömt att jag skulle till tandläkaren idag. Så mamma ringde för nån minut sen och påminde mig. Gör mig i ordning och åker om 10 minuter. Jag kanske ska få tandställning... 
Måste i alla fall gå!
 
Kram!

11 Februari 2013

Godmorgon på er mina läsare!
 
Idag så är jag sjuk, (OHH). Ber om ursäkt för att jag inte gjorde videon i helgen och ska inte göra den idag för vill inte göra en video där jag är sjuk. Så det blir nog senare i veckan. Vaknade klockan 7 och sen somnade jag om till klockan 10. Ska kolla på film och skriva på en spanska uppgift jag har. Hoppas ni har en bättre dag än mig i alla fall!
 
Kram!

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering! 
 
(För 3 dagar sedan) 

Goodmornig....

Goodmorning beautiful people! 
 
Hag b er om ursäkt för att jag inte gjorde videon igår men gör den nog idag. Kommer visa er min kamera, mina hörlurar, min necessär och så fick jag typ 2 klädesplagg (HAHA). Aa men får se när det blir. Idag så ska jag va hemma hela dagen och slappa. Gick och la mig klockan 3 igår och kollade på 2 filmer. Först så kollade jag på Abduction med Taylor Lautner i och sen en annan film som jag inte kommer ihåg vad den heter. Dem var i alla fall ganska bra!
 
Kram! ♥

Ikväll

Hej på er! 
 
Idag så blir det pizza till middag med coca cola. Ikväll ska jag dygna har jag bestämt mig, men får se hur det går. Har varit uppe till klockan 6 på morgon en gång. Ska kolla på Mello, kanske Gaygalan, en/flera filmer och ska dygna. Nästa vecka så har vi en prao vecka. Har inte hittat nån prao men väntar på svar. Annars så är jag i skolan. Mår inte bra hade feber idag men låter inte det hindra mig, haha. 
 
Kram!

9 Februari 2013

Godmorgon på er mina fina läsare! 
 
Idag så är det lördag (JIIPPII). Idag så ska jag välja vad vi ska göra. Jag ska bestämma vad vi ska äta till middag ute. Fast vet inte riktigt vart vi ska äta än. Vaknade klockan 9 och somnade om men satte på datorn för nån minut sedan. Ikväll så är det även Melodifestivalen och ska sjävklart kolla. Ska kolla på Gossip girl nu så måste gå. 
 
Kram!

2 bilder på mig


Hemma

Hej på er är just nu hemma och har det roligt. Eller sitter och kollar på Gossip girl, hehe. Först var det Pretty little liars sen 90210 och nu Gossip girl. Den är i alla fall också jätte bra som Pretty little liars och 90210. Ikväll så är det fredagsmys och va med familjen. Det ska bli ganska kul, hehe!! Tänkte göra en video där jag visar vad jag har fått i present. Men det blir nog imorgon för ikväll så vill jag bara slappa. 

 
 
 
Kram! 
 

Tjoooooooo

Hej på er! 
 
Är just nu i skolan med Robin och Jennifer. Jag lyssnar på musik och är skit glad. Blev lite ledsen och besviken imorse. Men sedan tänkte jag bara skita i det och ingen människa är värd att jag ska bli arg över. Var glada och lev livet, för ni lever det bara en gång. Lev varje dag som om det kan vara din sista. Ska hem ha fredagsmys med familjen och ha en grym kväll. Hoppas ni också har fått en energi kick för det har jag, haha. 
 
He en trevlig fortsatt dag! 
Kram! ♥
 

Godmorgon

Godmorgon på er! 
 
Sitter i skolan och har skit tråkigt. Idag så har jag engelska och tjejsnack på eftemriddagen. Slutar klockan 1 idag så det är ganska skönt att få komma hem snabbt. Igår kom Pretty little liars säsong 3 avsnitt 18. Sjävklart så kollade jag på den så fort jag såg att den hade kommit ut, haha. 
 
Här är en bild på mig när jag var liten!! Det är den här jag har som bakgrundsbild på datorn!
 

:)

Hej på er mina fina läsare! 
 
Idag så hade jag nationella prov och det gick ganska bra tror jag. Åt i alla fall ganska mycket godis så det blir nog träning imorn. Ska även lägga upp bilder på mina presenter. Men det blir nog imorgon tror jag ska kolla på lögnen som kommer om 2 minuter. Vi slutade kvart i 2 så jag och 2 andra kompisar promenerade från skolan till centrum och var där i typ 30 minuter, haha. Sen så åkte jag hem! 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!!

Nationella prov

Hej på er och förlåt för att jag inte bloggade fick och lade mig typ halv 11 för kollade på fotbollsmatch. Idag har jag inte med mig datorn så jag kommer blogga när jag kommer hem igen. Just nu så mobilbloggar jag snabbt innan jag måste upp och klä på mig. Hoppas ni har en bra dag!!


Sick! :(

Hej på er!
Kom hem för en timma sen för att jag mådde förfärligt dåligt och min lärare tyckte att jag skulle åka hem så att jag skulle må bättre inför nationella provet imorgon. Jag har sovit i en timme och mår mycket bättre. Men har fortfarande ont i huvudet, hostar, nyser och mm. Men får väll hoppas på att bli bättre!
 
Kram!

Dagens outfit

Här är dagens outfit! 
 
Super varm är den här! 
Den där sladden är en dator laddare som ligger på golvet! 

Sämsta dagen!

Godmorgon på er! 
 
Mår sämst idag. Har ont i huvudet, magen, nyser, skit trött. Men är ändå i skolan idag. Idag så har jag matte och samhällskunskap. Har verkligen inte hjärna för matte och samhällskunskap är tråkigt. Men sådant är livet det är bara att acceptera. Fick ju en systemkamera i present också så tänkte gå ut någon dag och ta en massa bilder till bloggen. Fick ju en massa gratulationer. Fick både på facebook och instagram. På facebook så fick jag 15 gratulationer, haha. Blev väldigt glad och har tackat alla!! Ska också lägga upp dagens outfit. Hoppas ni har en bra dag! 
 
Kram! ♥

Presenter

Hej på er! Som sagt så fyller jag år idag. Tänkte bara skriva vad jag fick i present. 
Jag fick: 
 
En liten väska/necessär
En massa kläder
Ett par hörlurar 
En systemkamera 
 
Blev i alla fall jätte nöjd med mina presenter. Speciellt systemkamera. Jag behövde ett par hörlurar och allt annat fick jag bara, hehe. Det här blir nog sista inlägget för dagen, men imorgon så kommer det upp bilder på min systemkamera. 

Idag

Hej på er! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. Det ska bli ändring på det nu. Idag så fyller jag år. Det har varit en bra dag. Vi hade även nationella prov i svenska idag. Jag tror att jag har klarat dem. Är just nu hemma för att vi fick sluta tidigare idag. Vi fick även ta med oss godis till nationella provet!
 
Kram!

Insta-week

Här är förra veckans instagram uppdatering!
 
Elverket! <3 :)
Melodifestivalen! :) 

4 Februari 2013

Godmorgon på er! 
 
Idag så har vi spanska och syslöjd. Förlåt för att jag inte bloggade igår men min dator la av den blev typ överbelastad. Men nu funkar den i alla fall. 
 
Kram!

3 Februari 2013

Hej på er! 
 
Förlåt för att jag inte bloggade så mycket igår men våra kusiner var är här och dem åkte klockan 11 och då hade jag redan stängt av datorn. Idag så är det nog bara en slappa dag. Sitta hem kolla på film äta godis och mm. Hoppas ni har en  bra dag!
 
Kram!

Idag

Hej på er! 
 
Det förra inlägget som jag skrev, skrev jag via mobilen så det finns nog några stavfel. Idag så kommer våra kusiner hit. Det ska bli väldigt tråkigt känner inte för att ha gäster idag. Är ganska trött gick och lade mig typ klockan 12 eller nåt sånt igår kväll och vaknade klockan 8. Så det blev inte så mycket sömn. Har i alla fall städat typ hela idag förutom att vi åkte till doktorn för att min lillebror var sjuk. 
 
Kram!

2 Februari 2013

Godmorgon!

Trots att jag gick och lade Mia sent igår kväll så vaknade jag ganska tidigt i alla fall.
Jag hade en grym kväll igår med Anamaria och vi hade jätte kul. Först åkte vi det 20 minuter tidiga vart vi. Så vi och många andra stod utanför och väntade på att dem skulle öppna. Medan bi stod där så frös vi ihjäl. Sen kom vi in och lämnade in våra jackor. Efter vi lämnat in jackorna så gick vi ut på dansgolvet. Först dansade vi inte vi bara typ stod och pratade och köpte lite dricka. Men sen så dansade vi jätte mycket. Både jag och Anamaria fick ont i fötterna och har fortfarande ont i fötterna, haha. Sen så såg vi lite snygga killar. När vi blev för varm så gick vi ut och tog lite frisk luft sedan så sprang vi in igen. Det var grym musik och vi hade jätte kul. Jag har lagt upp en bild på instagram om ni vill kolla. Men ska även lägga upp bilder här på bloggen!
På bilden längst ner ser man inte riktigt vad det står men det stod Dance your ass of.

Kram! ❤️


Dagens outfit!

Hej på er här är dagens outfit! 
 
Jag bara ÄLSKAR den här tröjan. 
 
 
 
 
 
 
Här är kvällens outfit!
 
Kram!

Så TAGGAD!

Goddag people! 
 
Är så TAGGAD för elverket ikväll. Det vart länge sen jag vart på ett disco/fest. Fast kommer inte dansa jätte mycket tog ju även sprutan idag dos 3 av livmoderhalscancer så har ganska ont i armen. Men låter inte det hindra mig i alla fall. Har redan bestämt outfit som kommer upp senare när jag har !gjort mig i ordning!
 
Kram

1 Februari 2013

Godmorgon på er!!
 
Idag så ska vi ta sprutan och jag längtar inte. Anamaria ska följa med mig in och hon tror att hon kommer svimma, haha. Jag säger hela tiden att det är jag som ska ta sprutan inte hon. Tagga Elverket ikväll med Anamaria och ni ska få en bild på min min elverket outfit senare när jag är hemma och har gjort mig i ordning. 
 
Kram!

RSS 2.0