21 Juli 2013

Hej på er!

Igår så grillade vi. Det var kul och så. Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Är soligt, så förmodligen solar jag. Idag är det ju även dam fotboll klockan 14.00. Så ska kolla på det med. Ni vet appen Videofyme? Jag har ju ett konto där men man kan bara vara inne via telefonen eller en surfplatta. Jag brukar iaf göra videos där ibland och ladda upp så ni kan följa  mig om ni vill. Heter Helin på vfm (videofyme). Så aa ni kan kolla på videos där och så. 
 
Kram!

Solat, badat, chillat

Japp dem 3 sakerna har jag gjort idag igen. Har ju gjort det dem senaste 3 dagarna, men det är så himla varmt att man inte kan stanna inomhus. Är så glad att det är sommarlov. Men tycker även att sommaren har gått för fort. Nu är det liksom den 18 JULI. Snart är det Augusti och skolan börjar den 21:a. Så det är ju ändå mycket kvar men det går så fort känns det som. Kollar på Vampire Diaries just nu "vilken chock" (sarkastisk), haha. 
 
SOMMAR! ♥
 
 
 

5 sanningar om mig

5 sanningar om mig som ni kanske inte visste :) 
 
• Jag är perfektionist...
• Jag ÄLSKAR att kolla på olika serier, och när jag väl kollar på en bra så kollar jag på alla avsnitt...
• Jag gick på tennis förut och tävlade även i det...
• Jag har lätt att förlåta folk även om jag kanske inte vill så gör jag det...
• Jag hade en kanin förut när jag var yngre...
 
 

Idag

Hej på er!
 
Idag så har jag badat och solat. Så länge det var sol i alla fall. Sitter just nu och kollar på Vampire Diaries, är just nu på säsong 3 avsnitt 16. Har fått en grym solbränna, har ni? Känns som om jag solar varje dag, hehe. Ska i alla fall fortsätta kolla på Vampire Diaries. 
 
Kram!

Förlåt...

Ett stort FÖRLÅT för att jag inte har bloggat på evigheterrrrrrr. Är tillbaka nu iaf, har haft mycket på gång. Idag så var det sjukt varmt så jag badade, solade osv. Fick nog lite färg på kroppen, haha. Förut tyckte jag inte om Vampire Diaries men nu, så typ älskar jag Vampire Diaries. Kollar på det HELA tiden typ, hehe. Vet inte vad jag ska göra just nu men kommer nog på ngt. 
 
Kram!

RSS 2.0