Fint!

Fixade det här på telefonen för ett tag sedan. Tycker det är ursnyggt. Det är lite komplicerat och svårt men gör man som det står i instruktionerna så går det bra. Gjorde detta via en app och har fått några förfrågningar om vad appen heter, och den heter CocoPPa. Har nu även lagt till Instacollage och Subway Surf. 
 

Film?

Hej hej! 
 
Funderar på om jag borde sätta på en film nu?? Funderade på The Hunger Games. Glömde skriva det här men fick Breaking Dawn part 2 av pappa i torsdags. Blev överlycklig, haha.  Får se vad det blir för film, men tror det blir The Hunger Games. Har redan sett The Hunger Games, men tycker den var ganska bra och det känns som om det var en evighet sen jag tittade på den. 
 

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering! 
 

Glad Påsk!

Glad Påsk på er! ♥
 

Helluuu!

Hej på er!

Vknade klockan 11 imorse, wow. Brukar inte vakna sent, brukar ju oftast vakna vi 7 elr 8. Idag är det ju Påsk så Glad Påsk på er! Idag ställdes även klockan 1 timme bakåt. Imorgon så är vi ju ledig också. Är ju det hela veckan men resten av familjen är bara lediga imorgon också och sen är det jobb,dagis, osv. Idag ska jag nog träna lite, sen slappa och kolla på film....
 
 

Idag!

Godmorgon på er!!!
 
Igår kollade jag ju på Let's Dance. Har inte någon favorit än. Idag ska jag och familjen ut och äta ikväll. Får se vilken restaurang det blir. 
 
Kram!

2 timmar

Om ca 2 timmar så kommer ju Let's Dance. Längtar och vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden.... Kollar på 90210 repris just nu, har inget bättre för mig.....

Långfredag!

Godmorgon på er!
 

Idag så är det ju Långfredag och därför så är vi lediga från skolan, det var ju skönt. Har inga speciella planer för dagen, ska träna, och kolla på film, kanske?? Får se..... Ikvälll är det ju Let's Dance så det ska jag kolla på ikväll. Har inga speciella planer inför lovet, vara med kompisar, plugga till nationella proven i NO för dem e veckan efter lovet tror jag. Så hoppas det går bra......
Idag blir någ en ganska tråkig dag, men men! 
 
 
 

Dansat....

Den senaste timmen så har jag dansat. Det var riktigt kul, jag älskar ju att dansa. Man kan uttrycka sina könslor i det. Imorgon är det ju Let's Dance. Killen som ska filma hela Let's Dance jobbar på våran skola som idrottslärare. Det var han som gjorde Mange Makers video. Dem lade upp det på skoj och nu så är dem ju typ kända. Han är i alla fall typ bästa kompis med Mange Makers. Det är ju Robban från Robinson, Markolio, Maria Montazami, Erik Segerstedt och Oscar Zia som jag tidigare känner igen från olika program. Vet ju även vilka några av proffsdansarna är kollar ju varje år på Let's Dance. 
 

Torsdag!

Hej på er!

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Vi hade påskpyssel hela dagen i skolan och så slutade vi klockan 1, så det var ju skönt. Gjorde en liten kyckling/påskkärring på påskpysslet, för att man var tvungen att göra någonting. Imorse mådde en av mina närmsta kompisar inte bra. Hon grät och jag satt och stöttade henne, och tröstade. Till slut blev hon på bättre humör, så det va ju bra. Igår hade vi ju engelska redovisning men vi hade även redovisning i teknik. Jag fick ett B på mitt teknik arbete. Jag har bara 1 grej kvar som jag måste göra så blir det ett A. Så vart jätte stolt och glad. Lyssnar på musik nu, och chillar. 
 
 
 

Gott!

Har ätit jordgubbar doppat i choklad för en stund sedan typ. Tycker det var sjukt gott (som vanligt), haha. Imorgon är det skärtorsdagen och vi slutar 1 för att vi har halv dag. Så det är skönt att komma hem och vara ledig sen. Vi är ju lediga på fredag och sedan 1 veckas påsklov och sedan är vi lediga på måndagen också. Så det blir ganska mycket lediga dagar, och många träningsdagar. Har verkligen kickat igång med träningen nu, så tar det på allvar. 
 

Hemma

Hej på er! 
 
Kom hem för ett tag sedan och har bara chillat sen dess. Det gick jätte bra på redovisningen idag. Är ganska trött idag, och har inget att plugga för bara nationella prov i no. 
 
 

Idag

Hej på er!
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår men tränade kom hem somnade och åt middag efter middagen så skrev jag på min redovisning. Ska i alla fall fortsätta träna....

Strax träning

Ska strax sticka och träna. Blir nog bra. Idag så gjorde vi skogsbärspaj som blev jätte god. Den blev legendarisk, haha. Efter hemkunskapen så hade vi fysik och vi skulle labba. Det gick bra gjorde 2 labbar och lämnade inte dem. 
 
Kram!

ASK

Har skaffat ask. fm. GÅ gärna in och fråga saker!!
 
 
Tryck  (HÄR

Tisdag

Godmorgon på er! 
 
Idag så är det tisdag. Vi har musik, sedan ska vi laga skogbärspaj och sedan har vi NO. Det blir nog en ganska bra dag. Sen ska jag hem träna och kanske fixa en smoothie. Måste även skriva klart min redovisning för vi ska stå och prata om den i 10 minuter imorn! 

Dagens citat


Elverket

Här är en bild på elverket! 
 

Monday

Godmorgon
 
Idag är det måndag, som ni redan vet. Är skit trött och har inte sovit så bra. Idag så har vi spanska och hemkunskap. Har inte alls tränat på spanska sedan förra veckan. Anamaria sitter och lyssnar på musik medans jag bloggar. Idag slutar vi iaf klockan 2 så det är skönt. Uppdateringen på bloggen har varit sådär under helgen och det ber jag om ursäkt för. Men på helger har jag ofta inget att göra förutom att kolla på film och slappa. 
 

Insta-week

Hej hej det här är veckcans instagram uppdatering! 
 
 
1: Kände för en liten tränings utmaning! 
2: Vacker bild!
3: True! 
4: På Elverket i fredags! :) 
5: True!

24 Mars 2013

Goddag på er! 
 
Sitter hemma och har sovit ganska bra. Vi kom hem klockan 1 på natten igår och var skit trött. Kollade på en prinsessas dagbok igår och den var ganska bra. Idag har jag inga speciella planer bara kolla på film och slappa. Det är det jag gör typ varje söndag, haha. 

Nu ger vi oss av!

Vi ska strax åka. Ni får bilder på outfitenn senare. Ska ta bild med kameran då blir det mycket snyggare. Kommer nog inte blogga mer under kvällen. 
 
Kram!

Godmorgon!

Hej på er!

Igår kväll var skit kul. Vi dansade och hade det jätte kul. Igår så hade jag min vita tröjan från HM den med svart text, och ett par jeans till, och så hade jag mina Converse. Hann inte ge er bilder på outfiten igår för vi hade 1 minut på oss att hinna med bussen, och när bussen stod på buss stationen så fick vi springa, hann inte sätta på mig min jacka och skorna ordentligt, haha. Hade det jätte kul, fast hade ont i fötterna när jag kom hem. Men sådant får man leva med. Det var värt det iaf. Ikväll så är det en annan fest som är en familjefest. Alltså så ska hela familjen gå.

Ska gå trots allt!

Bestämde mig för att jag ska gå på elbverket ikväll. Går med Anamaria, hon ville gå och jag sa sävklart inte nej till min bästa kompis. Ni får outfiten imorn måste hinna med bussen, haha. 

Fredag!

Hej på er! 
 
Idag så är det ju fredag (YES). Själv sitter jag hemma nu efter att ha varit i centrum med en kompis. Jag skulle köpa ett par byxor, jag hittade men köpte inte. Ikväll är det ju Elverket. Är inte 100 på att jag ska gå. Får se....
 
Kram!

Träning och hälsa

Att träna, hålla sig frisk är väldigt viktigt. Nu själv tränar jag inte ofta, men sådant kan man ändra på. Jag har bestämt att jag SKA börja träna regelbundet. Det måste inte vara på ett gym. Man kan träna hemma om man vill. Det är viktigt att sova bra, äta bra och träna. Man får inte bara muskler (haha) utan man mår även bra av det. Man känner sig frisk, och om man äter nyttigt så känner man sig nyttig. Jag själv tränade ett tag förut och mådde jätte bra. Men sedan blev det så mycket stress att jag lade träningen åt sidan ett litet tag för att ta tag i skolan. Men det borde jag inte ha gjort. MEN det är aldrig försent att börja träna. Jag vet den första månaden är alltid svårast men orkar inte äta nyttig, träna, osv. Men tänk positivt, tänk på vad resultatet kan bli i slutändan. Ge inte upp!
 
 

Tack!

Ville bara tacka er för att ni läser min blogg. Jag vet att jag inte bloggar så ofta nu för tiden men det är så mycket med nationella prov och stress. Självklart låter jag inte det stoppa mig. Jag älskar att blogga, och tack vare er läsare så fortsätter jag med det. 
Älskar er hoppas ni vet det!
 
Kram! ♥

Home

Hej på er, sitter just nu hemma och kollar på Pretty little liars. Idag så hade vi ju idrott och det gick sådär. Vissa personer lyssnade inte alls och var löjlig. Men sånt får man leva med. Imorgon är det ju elverket och längtar jätte mycket. 
 
Kram!

Godmorgon!

Hej på er sitter i skolan med Anamaria. Hon är grymt osocial så nu ska jag blogga och också vara osocial. Idag så har vi svenska och idrott. Vi ska hålla i idrottspasset idag också. Men idag så är det bara för 6:orna. Så det blir i alla falk bättre än igår. 

Kram!

Idag

Hej på er!
 
Idag så hade vi ju basket pass med dem som är yngre än oss. Jag och Anamaria fick en grupp där vi skulle visa de hur man kastar och dem skulle kasta. Dem lyssnade inte alls på oss men sedan i slutet tyckte dem det var roligt. Efter så åkte vi till centrum och fikade med tjejerna. Det var skit kul, jag och Anamaria fettade oss ganska mycket, haha. Men någon gång måste man väll få göra det. Det var i alla fall en jätte bra dag. 
 
Kram!

Godmorgon!

Godmorgon på er sötizar! 
 
Sitter i skolan med Anamaria och vi typ sitter och pratar. Idag så har vi matte och samhällskunskap men jag kommer ha idrotts pass med Anamaria och Jennifer.
 
Kram!

Snow

Här kommer lite bilder från imorse!


Summer

Summer i miss you please come back... ♥
 
 
 

Längtar

Längtar så sjukt mycket tills på fredag, ska ju på elverket. Det gick tyvärr inte att sova över hos den kompisen vi hade trott, för vi är för många. Synd men man får leva med det. Har typ ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ska kanske ha min vita tröja och ett par jeans eller jeans shorts men tunna strumpbyxor, får se. 
 
Kram!

19 Mars 2013

Godmorgon!
 
Sitter i skolan med Anamaria och lyssnar på musik. Vi har även dansat och vi är skit PRO. Haha, hon är jätte duktig men jag är ganska dålig, haha. Det är Anamaria som får lära mig för jag går ju inte på dans eller så. Men det blir bättre och bättre för varje dag. Idag så har vi musik och vi ska uppträda på något sätt. Jag och Anamaria och en kompis ska sjunga Uncover. Wish me luck. .. 
 
Kram! ♥

Mee...

Haha, ser väldigt vacker ut.


Snö nu, var tog våren vägen?

Idag så snöade (BUU). När det äntligen hade börjat bli lite vår och solen började skina. Men sen så helt plötsligt så börjar det snöa. WTF?? Men man får väll leva med det. Jag vill bara att det ska bli sommar är det för mycket begärt? Only miss the sun when it starts to snow. En mening i låten Let her go. Tycker det stämmer så himla bra. Även låten är ganska bra. Varför kan det inte bara sluta snöa?? Aja ingen idé att sitta och klaga, förr eller senare så blir det u vår och sedan sommar. Det är i alla fall inte långt kvar tills sommar, YES. Haha, känner mig väldigt entusiastisk inför sommaren. Men det känns som det är en ny sommar och tror att det kommer bli an av dem bästa, hehe. Men får vänta och se...
 

Tjejkväll?

Hej på er!
 
På fredag så ska jag och dem flesta tjejerna i 6:an gå till elverket. Efteråt kanske vi ska sova över hos en kompis och ha tjejkväll. Det skulle nog bli skit kul. Det var längesedan, haha. Idag så slutade vi klockan 2, för att vi hade hemkunskap. Har också jätta ont i foten pga av att jag stukade den för några veckor sedan och den har inte läkt. 
 
Kram!

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Sitter i skolan med Anamaria och vi typ dansade men nu ska vi blogga. Idag så har vi spanska och vi ska köpa grejer till hemkunskapen imorgon. 
 
Kram!

Bilder

Hej, här är lite bilder som jag har tagit idag, haha. Ser ganska konstig ut men men. 
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er!

Igår var jag så himla tröt när jag kom hem. Somnade på soffan framför teven och så fick mamma väcka mig, haha. Men kunde inte låta bli att vakna tidigt. Det är typ en vana känns det som. Idag är det söndag och det är bara 1 vecka kvar av skolan sedan är det påsklov. På fredag är det elverket. Får se tror jag går. Har inga planer för idag, men det blir bara slappa framför film. 
 
Kram!!
 
 

Dagens middag

Här är dagens middag! Lika gott som det ser ut!


Idag

Hej på er!
 
Förlåt för att inga inlägg har skrivits idag men imorse åt jag frukost och gick ut på en promenad. Sedan så åkte jag och mamma till en kyrka för att man skulle skänka saker som man inte ville ha t.ex. små kläder, skor, leksaker och annat som skulle skickas till fattiga länder. Sen så åkte vi till en restaurang och åt god mat. Sedan så kom vi hem. 
 
Kram!

!

Hej på er! 
Har suttit och kollat på Suits lite och har i alla fall skit ont i huvudet just nu. Kanske äter en ipren eller alvedon. 
 

Förlåt

Hej på er!

Förlåt för den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. Idag så hade jag nationella prov i matte. Jag tror att det gick bra. Åkte även till centrum efter skolan med några kompisar. Vi gjorde lite videos och skrattade skit mycket. Det var en jätte trevlig dag och ikväll blir det fredagsmys. Den här veckan har gått så fort och nu så är det fredag. Har inga speciella planer för helgen med vi får se. 
 
 

Kul!

Hej på er!
 
Idag så hade vi idrott. Då skulle vi typ dansa, men vår lärares son skadade sig så vi kunde inte åka till idrottshallen, så vi fick ha dans i skolan. Det var i alla fall jätte kul. 
 
 

En fin outfit...

Här är en fin sommar outfit!
 

Bra?

Hej är just nu hemma och lyssnar på musik. Jag tror att provet gick bra men vet inte. Hoppas i alla fall det gick bra. Det var några frågor som var inom ett område som vi inte hade gjort en. 
 
Kram!

13 Mars 2013

Godmorgon! 
 
Är skit nervös för vi har nationella prov idag. Men jag kommer att klara det det är jag säker på. Man ska alltid tro på sig själv även om inte nån annan gör det. Kommer skriva provet och sen så får man hålla på med datorn. Vart lite ledsen imorse men Anamaria gjorde mig på mycket bättre humör så tack bästa Anamaria! ♥
 
Kram!

En fin outfit...

Här är en till fin sommar outfit. 
 
 
Kram! ♥

Paj?

Hej på er!
 
Förlåt för att jag inte bloggade när jag kom hem men vart lite trött och vilade. Vi gjorde ju paj idag. Som blev klar klockan 1. Så det blev senare lunch för oss idag. Pajen smakade lite konstig. Det var mest kanterna som var goda, haha. Men åt ändå. Som Anamaria sa "den här är äcklig, och den här är äckligare". Vi gjorde ju 2 pajer och den ena var värre än den andra. faktiskt. Men vi kunde i alla fall äta den, så det är alltid bra, haha.
 
Kram!

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Är just nu i skolan med Jennifer. Vi sitter och pratar. Idag så ska vi göra vår egna lunch. Det ska bl jätte kul. Får se hur det blir, hoppas det blir gott. Idag blir det spagetti bolognese. Tycker det är ganska gott men kommer ju inte äta det för vi ska göra någon paj. 
 
Kram
 
 

Insta-week

Här är förra veckans instagram uppdatering. 
 
För 4 dagar sedan.
 
Kram!

Hello!

Hej slutade 2 idag så det var ju skönt. Är i alla fall hemma och chillar. På onsdag och fredag så har vi nationella prov i matte. Är lite nervös, men det går nog bra. Idag så hade vi spanska och hemkunskap. Imorgon sp ska vi göra vår egen lunch. Vi ska baka paj. Det ska bli vår lunch imorgon, hehe. Hoppas det blir gott. 
 
Kram!

Fin outfit!

En fin outfit!

11 Mars 2013

Godmorgon! 
 
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja. Idag så har vi spanska och hemkunskap. Vi slutar även klockan 2 och det är ganska bra. Är trött kunde knappt stiga upp ur sängen imorse, haha. 
 
Kram!

Ett sista inlägg

Hej tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag lägger mig. Har duschat och ät klar för skolan imorgon. Ni får veckans instagram uppdatering imorgon tyvärr för har redan stängt av datorn. I melodifestivalen's final var det i alla fall Robin som vann med låten You. Tyckte den var okej hejade inte på nån i år. Men jag tror inte vi vinner Eurovision Song Contest i år. Förra året vann Sverige med Euphoria. Vi får väll vänta och se hur det kommer gå för Sverige. Om 2 veckor så är det ju påsklov. Hade funderat på att resa bort då. Kanske får se inget bestämt. Ska i alla fall lägga mig nu.

Kram!


Freezing

Gick ut på en promenad för ett tag sedan. Det är ju skit kallt ute. Solen skiner och så men det är ganska mycket is och det blåser skit kall luft. Får hoppas att det är varmare imorgon. Idag har jag kollat på Gossip Girl, ätit lite godis och slappat. 
 
Kram!

Mina skor

Här är skorna jag köpte. Köpte dem på Kappahl. 
 

10 Mars 2013

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår så åkte vi till våra kusiner. Vi kollade på Melodifestivalen där och vi kom hem klockan 10. Dem bor bredvid ett centrum. Så vi var även där. Jag köpte även ett par sommar skor därifrån. Jag hade ett par liknande med dem blev för små, haha. Dem här passar nog till ett par jeansshort och en tröja, eller något sådant. Har inga planer idag men kanske går ut på en promenad eller något lite senare. 
 
Kram!

Godmorgon!

Hej på er! 
 
Idag är det lördag, yay. Har inga planer för dagen än men ska i alla fall kolla på Melodifestivalen ikväll det är ju final. Jag har ingen riktig favorit i år. Har ätit frukost och slappar bara just nu. Är lite trött brorsan väckte mig klockan 2 på morgonen. Sen så har min polenallergi kommit tillbaka nu. Mina ögon kliar och det rinner vatten det är jätte irriterande. Kanske går förbi apoteket sen och kollar om det finns några tabletter eller något. 
 
Kram!

...

Kollar just nu på Gossip Girl. Är på säsong 5 avsnitt 16 så har kommit ganska långt. Det här bli8r nog mitt sista inlägg för dagen. Ska kolla på några filmer lite senare. 
 
Kram!

Back to reality...

Hej på er! 
Idag så är det kvinnodagen. Så grattis till alla oss tjejer/flickor/kvinnor. Idag så kollade vi på film hela dagen i skolan. Man fick ha med sig godis också. Det var i alla fall skit kul. Vi fick sluta klockan 12. Efter skolan så åkte jag till centrum en snabbis och lämnade en bok på biblioteket. Sen så åkte jag hem. Vart skit trött och hade ont i nacken så bestämde mig för att sova lite. Sen så vaknade jag klockan 3 och har typ städat lite. Så nu äntligen sitter jag framför datorn och bloggar Idag är det även äntligen fredag. Så det blir fredags mys ikväll, yay. Ska kolla på Gossip Girl nu. 
 
Kram!

Imorgon

Imorgon så är det Romme resan. Man åker till Romme om man vill. Jag ska i alla fall inte åka. Så eftersom dem som åker kommer ha roligt har skolan bestämt att vi ska titta på film hela dagen och äta chips och popcorn typ. Så jag kanske inte tar med dig datorn imorgon får se. Men så bara ni vet om jag inte bloggar på hela skoldagen så är set för att jag inte har med mig datorn. Imorgon så är det kvinnodagen. Det är även fredag imorgon (YES), haha. Älskar verkligen fredagar. På lördag så är det melodifestivalen final. Ska defnitivt kolla. Sen efter melodifestivalen så är det ju Eurovision song contest.
Ska i alla fall lägga mig nu!

God natt! ❤️


Grejerna jag fick i födelsedagspresent

Här är grejerna som jag fick i födelsedagspresent. Kan bara hitta ena tröjan vet inte var den andra är. Fick även pengar på mitt bankkonto. 
 
 
Vet bilden är lite suddig men dem är rosa och vita. 

7 Mars 2013

Godmorgon på er!
Imorse så vaknade jag och var jätte pigg. Jag är skit pigg idag och det är bra. Vi ska ju ha gymnastik idag och det älskar jag. Ska även ha svenska. Får se vad vi gör på svenskan Idag när jag kommer hem så får ni bilder på vad jag fick i födelsedagspresent. 
 
Kram!

Tired

Hejsan!

Ska snart gå och lägga mig tänkte bara skriva ett kort inlägg först. Imorgon kommer nog bli en bra dag. Pga av idrotten, vi ska ju ha gymnastik (äntligen). Älskar verkligen gymnastik så det skulle bli kul. Har kollat på Gossip Girl och är just nu på säsong 5 avsnitt 10 ska jag börjar på. Imorgon så får ni bilder på vad jag fick i Födelsedagspresent. Hade helt glömt bort det ber så himla mycket om ursäkt. Men imorgon kommer dem i alla fall tillslut, hehe. Ska lägga mig nu typ.

God natt och sov gott! ❤️


Home

Hej hej är hemma och ska kolla på Gossip GIrl. Hade matte idag och fick reda på mitt nationella prov resultat, är nöjd. VI hade även matte idag och det gick bra. Imorgon så har vi svenska och idrott. På idrotten så hade vi gymnastik. 
 
Kram!

Godmorgon!

Hej på er!
 
Är skit trött idag och orkar typ inte göra någonting. Idag så ska jag ha matte. Nästa vecka på onsdag och fredag så har vi nationella prov i matte också. Är ganska nervös men hoppas och tror att jag kommer klara det. 
 
Kram!

Bilder

Här är den lilla "plånboken" som jag köpte i One Direction butiken. 
 
 
Den här köpte jag för 80 kronor. 
 
Här är min fina tröja som jag köpte på HM. 
 
Älskar verkligen den här tröjan. Jag köpte den på HM och den kostade bara 99 kronor.
 
Kram! ♥
 

5 Mars 2013

Hej på er! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men vi åkte till Tom TIts med skolan och var där hela dagen så jag tog inte med mig min dator. Det tog jätte lång tid att åka dit men sen tillslut så var vi framme. Så skulle vi typ uppfinna en sak. Det var ganska tråkigt men sen på eftermiddagen så fick vi gå runt och kolla. Jag hade med mig pannkakor och ja dem var hemgjorda, haha. Ni ska få bilder på vad jag köpte på One Direction butiken och så köpte jag en tröja som ni ska få bild på.  

Bilder från igår

Här är bilderna från igår!


4 Mars 2013

Godmorgon på er!
 
Sitter i skolan med Anamaria. Nu funkar det att komma in på min blogg. Förut så kunde jag inte det. Ska i alla fall lägga upp bilder på vad jag köpte igår. Men det blir när jag kommer hem. Idag så har vi spanska och hemkunskap. Det blir kul.
 
Kram!

Hemma nyss

Hej på er kom just hem. Vart på stan med Lollo som ni vet. VI gick till en affär som heter One Direction World. Vi var där i typ en timme och försökte bestämma oss för vad vi skulle köpa. Tillslut köpte vi en liten plånbok. Sedan gick vi till hm där jag köpte en tröja.Sen gick vi runt lite och köpte en korv lite choklad och sen åkte vi hem. BIlder och sådant kommer imorgon. 

Idag

Hej på er! 
 
Idag ska jag till stan med Lollo. Vi ska kolla runt i lite affärer och kanske köpa något, får se. Igår gick våra gäster typ klockan 11.Missade Mello igen men får väll kolla på datorn. Imorgon så är det skola i 3 veckor och sedan lov igen. Det ska jag nog stå ut med, haha.
 
Kram!

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering. Det var ganska lite. Jag tror att det här kanske blir idags sista inlägg. 
 
 
Kram! ♥

2 Mars 20113

Godmorgon på er!
 
Såg att det var nåt konstigt med att jag inte kunde komma in på bloggen. Så nu har jag skickat ett meddelande till blogg.se och får hoppas på att dem löser det. Det är inte bara min blogg det är alla blogg.se bloggar. Kan inte komma in på någon av dem. Som sagt så har vi gäster idag. Imorgon kanske det blir stan med Lollo. Hon har ju varit i Schweiz så jag saknade henne. På måndag börjar vi skolan. Ska kolla på Gossip Girl nu.
 
Kram!

Sent

Ska inte sova nu. Ska sätta på en film och sova efter det. Är ganska pigg idag och kanske kan dygna? Får se tror inte det. Det här blir kvällens sista inlägg. Nu mobilbloggar jag också för orkar inte sätta på datorn.

God natt!! ❤️


Imorgon

IMorgon har vi ju jätte många gäster. Så pappa handlade cola fanta och lite annat som jag och mamma glömde att handla igår. Idag så är det ju fredag också, yey. Men det är dåligt att vi börjar skola igen på måndag. Då är det 3 veckor skola och sedan påsklov. Så det ska jag nog klara av, haha. 
 
Kram!

1 Mars 2013

Godmorgon på er!

Idag är jag ledig och det ska bli skönt att vila. Fast jag kommer inte vila så mycket måste städa idag för att vi får gäster imorgon. Det är typ våra kusiner och en annan familj. Så det kommer nog bli ganska många här imorgon. Vill inte vara hemma men samtidigt så måste jag hålla koll på mitt rum och mina grejer, hehe. Ska i alla fall börja med att äta frukost och sedan bara börja städa. Angående den där kryssningen som jag pratade om så ångrade vi oss. Jag tyckte att det vore bättre om det var typ sommar och det var sol så kan man ju gå upp på taket. Så den kryssningen få vänta. På söndag kanske jag ska till stan med Lollo. Det är inget bestämt än jag ska se om vi inte ska göra något annat. Men tro och hoppas att det går.

Kram! ❤️


RSS 2.0