Godmorgon!

Hej på er!

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men igår så köpte pappa Wii till oss, fast vi har redan playstation, men aa i alla fall så tvingade min brorsa mig att spela det med honom igår. Har kört Wii tusen gånger förut, men det var kul till en början sen blev det långt tråkigt och jag fick komma på en massa ursäkter för att slippa, haha. NU spelar han Wii och försöker få mig att spela, haha. 
 
 
 

Tagga elverket ikväll!

Hej på er!
 
Idag så hade vi engelska och det gick sådär. Sen så hade vi tjejsnack. Sen så åkte jag till centrum och gick runt. Nu är jag hemma och har bestämt kläder osv för ikväll. Det är ju elverket och det ska bli så sjukt kul! 
 
Kram!

23 Maj 2013

Hej på er!
 
Idag så hade vi idrott och det gick bra, vi spelade fotboll. Kom hem klockan 3 för vi fick sluta tidigare och somnade till klockan 5. Då gick jag och duschade och åt middag, och nu sitter jag här och vilar. Imorgon så är det Elverket, får se om jag går. Idag åkte min moster så det känns lite tomt och så, men om några dagar vänjer jag mig. 
 
Kram!

22 Maj 2013

Hej på er!

Sitter just nu hemma och chillar. Idag så hade vi matte på förmiddagen och sedan idrott på eftermiddagen. Idag så brände jag min han (PRO) haha men nää det var inte mitt fel faktiskt. Jag, Sara och Anamaria skulle dricka vatten och så skulle jag ta mer vatten där vid diskbänken och då hade Sara precis tagit en kopp kaffe och det var för varmt så hon hällde ner hela koppen på min hand. Hon skulle hälla det där man diskar men hon såg inte min hand så hon råkade hälla på min hand. Så det gör i alla fall jätte ont nu, och min kompis sa att jag borde gå till doktorn och få handen omlindad. Får se om jag drar till doktorn senare. 
 
Kram!

Hemma!

Hej på er!
 
Kom hem från kryssningen igår. Det var jätte roligt på kryssningen först så kom vi dit och gick till våra rum. Sen så gick vi runt lite, och åt. Sen så var det kväll och vi gick runt i lite affärer. Sen så var klockan plötsligt 2 så då gick vi och lade oss. Sen så väckte mamma mig för att vi skulle äta frukost, och dem har världens bästa frukost enligt mig. Den är jätte god. Sen så köpte vi godis, sedan så var vi uppe på "taket" eller vad man ska säga. Sedan så var klockan 15.30 så vi var hemma. Det var i alla fall ganska kul. 
 
Kram!

Tja!

Hej på er!!
 
SItter just nu hemma och bara vill att tiden ska gå. Klockan 5 så åker vi till båten för att hinna med. Längtar så sjukt mycket i alla fall. Har börjat småpacka lite. Hoppas ni har en bra dag!!

Esc

Hej på er!

Sitter just nu som dem flesta och kollar på ESC (Eurovision Song Contest). Har inte ens packat inför imorgon men det kan jag ju göra imorgon. 

18 Maj 2013

Hej på er!
 
Vaknade klockan 10, grymt sen enligt mig. Gick och lade mig klockan 2 på natten igår, för var skit trött. Idag ska jag dra till centrum och kolla runt. Får se om jag köpte något. Imorgon så ska vi ju på kryssning och längtar så sjukt mycket. Hoppas ni har en rolig helg!
 
 

Längtar

Hej på er! 
 
Idag så gick jag till skolan och mådde mycket bättre. Hade nationella prov i svenska. Jag gjorde det muntliga eftersom jag var sjuk i onsdags när dem andra gjorde det, så fick göra det idag istället. På söndag så ska vi på kryssning, yey. Kommer tillbaka klockan 15.30 på måndag så är ledig då. 

Summer

Snart är sommaren här, YES. Det är ju redan skit varm så man kan gå runt i shorts. 
 

Haha


Sjuk som fan

Hej på er!
 
Jag vet att jag inte har bloggat på 2 dagar men har varit sjuk som fan. Igår så hade jag super hög feber så vi gick till doktorn och tydligen har jag fått en matförgiftning. Så känns inte sådär toppen och har missat skolan mycket denna vecka har varit sjuk igår och idag. Så ska defnitivt gå imorgon. Ikväll är det Eurovision Song Contest (ESC) Semi final 2. Hejar på Danmark, Irland och Sverige. 
 
Kram!

14 Maj 2013

Hej på er! 
 
Sitter just nu och chillar hemma. Idag så hade vi musik, hemkunskap och biologi. På hemkunskapen lagade vi kyckling schnitzel och potatisgratäng. Det var i  alla fall jätte gott. På biologin så pratade vi 0om alkohol, rökning och sådant. För det har hänt att några i 6:an har rökt och druckit och så. Så det är det biologin kommer handla om. Om hur det påverkar kroppen. Har i alla fall en ganska bra dag. Ikväll kommer ju Eurovision Song Contest, yey heja Sverige. 

Eurovision imorgon

Kom på att imorgon så är det Eurovision Song Contest Semi final 1. I år så är det totalt 39 länder som är med. Jag hejar på Sverige, fick se dem flesta bidragen som ska vara med och själv tyckte jag att Sverige och Danmark är bra. Tror det var Danmark kommer inte riktigt ihåg. Vem hejar ni på??
 
Kram!

Sämst man kan va

HAHA så jävla sämst jag är. Åkte longboard på rasten (inte min longboard en kompis) och så jävla pro som jag är så ramlar jag och sträcker ben muskeln på högra benet. Så har så jävla ont i benet nu. De är inte d'r nere utan längre upp ovanför knät. Kände mig verkligen sämst, HAHA. Men fortsatte ändå att åka, gav inte upp. Men i alla fall så hade vi hemkunskap idag på eftermiddagen. VI handlade till imorgon för då så ska vi laga potatisgratäng och typ kyckling. Sen hade vi spanska på förmiddagen men vår spanska lärare var sjuk så vi fick jobba idividuellt. Vi har bokat biljetter för en båtkryssning, så nästa vecka på söndag åker vi klockan 6 på kvällen och kommer tillbaka på måndag klockan halv 4. Så är ledig på måndagen från skolan. Ska i alla fall bli kul, och min moster ska också följa med, då hon fortfarande är här och ska åka hem nästa vecka på torsdag. 
 
Kram!

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat men tydligen var det något fel med mitt konto på blogg.se så det gick inte att logga in tyvärr. Igår så åkte jag och familjen till stan och kollade runt lite. Jag köpte två par shorts. Båda var svarta, haha. Men det var olika modeller och olika tyg typ eller vad man ska säga. Sen efter det åt vi middag hos vpra kusiner och var där ett tag. Sedan åkte vi hem. Sen kollade jag på film till klockan 2 på natten men orkade inte sen så gick och lade mig. Idag ska jag nog bara vara hemma, och städa, chilla, kolla på film osv. 
 
Kram!

9 Maj 2013

Hej på er!
 
Vaknade klockan 10. Sent enligt mig brukar ju vakna klockan 7 eller 8 vanligtsvis. Kollade på film igår kväll tills klockan 1 på natten. Så var skit trött när jag lade mig. Har fortfarande feber men inte lika mycket som igår. Vilade ganska mycket igår så mår mycket bättre idag. 
 
Kram!

1D

Glömde att idag så är det ju One Direction konsert. Gillar One Direction men är ingen directioner. Mamma kom hem idag efter att hon hade varit i stan och hon köpte en tröja åt mig. Så blev super glad. Mår fortfarande dåligt men har inte lika mycket feber längre. Ha så kul alla som ska gå på One Direction's konsert. 
 
Kram!
 
 

8 Maj 2013

Godmorgon!

Mår inte bra har feber och ont i halsen osv. Såg fram emot skolan idag, men nu är det bara att vila och försöka bli bättre. Imorgon och på fredag så är vi lediga och det är ju skönt. Men mår just nu sämst så det känns inte så bra. Ska strax kolla på film, bara för att fördriva tiden. Kommer blogga mer under dagen. Hoppas ni har en bättre dag än mig! 
 
Kram! ♥
 

Insta-week

Här är förra veckans instagram uppdatering!
 

FÖRLÅT

Hej på er!

Ett stort FÖRLÅT till er.. Har inte bloggat på 2 dar och kännermig förfärlig. Men har även mått dåligt eftersom det hänt lite saker i skolan osv. Nu är uppdateringen på flyt igen och kommer uppdatera dagligen som förut. 

6 Maj 2013

Hej på er!

Sitter just nu hemma hos mina kusiner och mobilbloggar eftersom jag inte tog med mig datorn. Ska kollar runt i deras centrum och se om jag köper något idag. Har min tröja som jag köpte på HM förra veckan typ. Har inte lagt ut bilderna för jag inte kan hitta kamera sladden som gör att man kan överföra bilder från kameran till datorn.


Strax

Drar strax till Skavsta. Kommer få sitta i bilden ett tag men det är värt det. Ska bli trevligt att träffa min moster igen. Hon flyger hit från Polen och kommer sen åka tillbaka till Polen. 

4 Maj 2013

Godmorgon på er!

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men hade nationella prov i historia och det gick bättre än jag trodde. Idag så ska vi ju hämta min moster från flygplatsen och det ska bli kul att få träffa henne igen. Har inga speciella planer för helgen. Gröna Lund har ju öppnat så ha så kul alla ni som ska gå denna helg. Kollar just nu på lite kryssningar tycker det verkar dags nu innan vi reser i sommar också. Ville ju vänta tills det skulle bli lite varmare men nu är det lagom tycker jag.

Kram!


Tjena!

Tjaaa! 
 
Idag så hade vi nationella prov i historia, och det gick lite sådär. Fick reda på mitt betyg i nationella proven i engelska, så det gjorde mig en aningen glad. Tydligen så var det svårare att få A det här året för dem har ändrat läroplanen. Så kände mig lite stolt. Idag så hade vi idrott så vi promenerade 4 kilometer, sedan körde vi dunken, 15 osv. Fick i alla fall otroligt ont i fötterna för båda är ju stukade. 

Förlåt, förlåt, förlåt

Hej på er!
 
Förlåt för att jag inte har bloggat på så länge. Men igår så åkte vi och badade med skolan, så tog inte med mig datorn. Sen så skulle en kompis sova över hos mig så vi åkte hem till henne, sen hem till mig klockan 5. Sen typ åt vi middag, bakade, och sen kollade vi på film. På badet så skulle vi simma 200 meter och det var jätte enkelt, bara att jag hade stukat foten så fick lite ont men brydde mig inte. Sen igår så bakade vi en kaka som vi hällde i en form, men efter vi hade hällt i den i formen kom vi på att vi hade glömt att smörja formen, så att vi senare skulle kunna få ut kakan. Sen på kvällen så kollade vi på film, fast jag somnade efter ca 20 minuter av filmen, oops. Imorgon och på fredag så har vi nationella prov i historia. Så sitter just nu och pluggar eftersom historia inte är mitt starka ämne inom SO. Hoppas i alla fall att jag klarar det. På lördag så kommer min moster hit så det ska också bli kul. 
 

RSS 2.0