Så ont

Jag har så fruktansvärt ont i tänderna just nu och det är värsta timingen också. Imorgon ska vi sova över på skolan haha. Det kommer bli så jävla kul. Men har som sagt ont i tänderna och vet inte vad jag ska göra åt det. Igår var jag hos tandläkaren och hon bytte tråden på min tandställning till en som är mycket tjockare och håller fast tänderna mycket bättre. Det gör såååå ont. Men i all fall på torsdag nästa vecka åker jag till Polen. Yeyy längtar....kommer vara där hela sportlovet och kommer tillbaka på en lördag typ. I alla fall måste packa väskan imorgon har vi idrott 😂😂😂

Förlåt

Jag hade prov i fredags och in onsdags och ett test i måndags. Förlåt för att jag inte har bloggat. Imorgon har vi quiz på några engelska ord. På torsdag ska vi sova över tills på fredag på skolan. Det ska bli super kul. Längtar så sjukt mycket..........  Jag fyllde år i onsdags japp. 14 år. Grattis till mig själv i efterskott. Thale och Noor väntade på mig i skolan och när jag kom så började dem sjunga och jag fick ett skal, kakor och en plast tallrik där det stod grattis Helin LY LY från Thale. Blev sjukt glad och hade en av dem bästa dagarna i mitt liv. 

Kram 

Dåligt

Förlåt för den dåliga uppdateringen med internet är super konstigt och segt. Men nu funkar det äntligen. Är hemma och ska strax upp och äta frukost. Jag hade spanska prov igår och det gick super bra. I sommar ska vår skola (dem som vill) åka till Egypten och dyka. Man bor på hotell i 10 dagar och 4 dagar dyker du resten av dagarna får du sola, bada, shoppa osv. Det låter super kul skulle vilja åka. Man måste betala 3400 kr för att först lära sig att dyka och få licens och sånt. Sen betalar man för resan och hotell och sånt. Men om det blir många som åker så kanske skolan får något paket pris elr något. Nästa vecka är det ju alla hjärtans dag och i vår skola så sover man över på skolan varje år på alla hjärtans dag. Det gör hela skolan och i vår skola är det från 6-9. Jag tror att jag kommer sova över det låter kul och så. Ska i alla fall gå och äga frukost nu. 

Kram! 

RSS 2.0