Kväll

Har gjort alla läxor, eller alla och alla det var bara en eftersom jag var sjuk i fredags så. Imorgon börjar jag klockan 10 men ska gå till skolan vid 9 för jag ska arbeta på ett teknik projekt med min grupp. Vi hade ju matte prov förra veckan i onsdags och torsdags så jag tror att vi kanske får tillbaka proven imorgon på matten. På svenskan har vi börjat läsa några klassiska böcker och jag läser Låt tistlarna brinna. Den är sjukt bra men sorglig. Jag rekommenderar den ifall att nån letar efter en bra bok. Som ni vet så fyller jag år nästa vecka på onsdag (den 5 februari) grattis till mig själv i förskott haha. Nu ska jag läsa lite och sen lägga mig tror jag. 

Godnatt puss puss! 💕

13 dagar sen

Det var 13 dagar sen jag bloggade och sry för det. Har bara typ tusen prov just nu. Har NO prov imorgon och matte på onsdag och torsdag så har pluggat. Nästa vecka har jag SO och spanska prov på fredagen också. Sen är det nån engelska uppsats vi ska skriva om oss själva och på svenskan måste vi skriva en låt. Så ja det är mycket på g och det är svårt att hinna med allt. Men jag ska försöka ännu mer från och med nu. Här har ni lite bilder från häromdagen. Dem blev ok jag var på väg hem från skolan så jag bara tog några snabba bilder med mobilen. 

Frånvarande

Förlåt för att jag har varit frånvarande dem senaste dagarna. Har bara haft så mycket att göra och har förberett mig för skolan som börjar imorgon. Igår var jag hos frisören och då klippte vi mitt hår😁. Det blev lite längre än axlarna. Jag sa bara topparna men hon lyssnade inte. Men det för inget mitt hår växer ut jätte fort så det är lugnt. Jag har i alla fall varit hemma idag och bakade kladdkaka. Inte för att skryta men den blev helt jävla perfekt haha. Japp vart super nöjd med den, men min brorsa åt upp allt och så imorgon efter skolan tänker jag baka igen. Förhoppningsvis så hinner jag ta en bild innan den är uppslukad haha skojar bara. 

Kram! 

Hejsan

Förlåt för att jag inte bloggade igår men hade inte orken. Var så sjukt trött igår bara så orkade ingenting. Detta blir ett sjukt kort inlägg så jag kollar på film. 

Sjukt dålig bild men aja. 

Gott nytt år!

Ja idag är det 2014 och igår var det 2013. Känns jätte konstigt jag var i stan för ett år sen, haha. Nej men senast jag var i stan så var det 2013. Nu är det 2014 vad fort året har gått. Igår så åkte vi hem till våra kusiner och var där till 12 slaget kollade på fyrverkerierna och tog en MASSA bilder (med mobilen). När jag vaknade igår morgon så försökte jag komma på va det var för speciell dag. Jag visste att det var något speciellt men kunde inte komma på vad. Sen kom jag på att det var nyårsafton, haha fail. Hade det super trevligt iaf. 

It's a new year, 
new life & new Helin 

Haha ja det kändes passande. Jag har faktiskt inte så många nyårslöften i år. Har inte tänkt på det så mycket. Men jaja iaf. Här kommer lite bilder från igår! 
Det här är inte alla bilder men det är några. 

Kram! 🎆💕🎉

RSS 2.0