29 April 2013

Hej på er!

Idag så tog jag med mig datorn till skolan men använde den inte på hela dagen. Imorgon så ska vi åka och bada med skolan, och så ska vi simma 200 meter utan att stanna, så det ska nog gå bra. Har bara skit ont i båda fötterna, men har ingen aning varför. Ena foten har jag stukat det vet jag, men den andra foten vet jag inte varför den gör ont. Fick reda på att nationella provet i SO så är ämnet historia. Är inte bra på historia, så får väll se till att plugga lite extra mycket de. här få dagarna, eftersom provet är på torsdag och fredag. 

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering, och förlåt för att den inte kom men internet segade skit mycket! 
 

Idag

Dagens planer blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Vi åkte till mina kusiner och min kusins pappa är med i något förbund och det förbundet äger en villa, där man kan grilla, osv. Så vi var där idag och grillade, med våra kusiner och så hade vi det trevligt. Men luktade rök när jag kom hem efter grillen så duschade och har gjort mig i ordning nu. 

28 April 2013

Godmorgon!
 
Förlåt om bloggandet inte var på topp igår men det var ju så att våra kusiner var här oss oss. Idag är det söndag, och mina planer för dagen är träna, duscha och slappa. Nästa vecka på lördag så kommer en av mina mostrar tillbaka hit till Sverige och hon ska vara här ett tag, så det ska bli kul. 

Bild

Här är en gammal bild på mig!


Tränat

Hej på er!

Har tränat 1 timme och nu så är jag hemma. Idag så får vi gäster det är våra kusiner. Så vet inte om blogg upddateringen kommer vara på topp ikväll men får se. 

27 April 2013

Hej på er!!
 
Sitter och svara på lite frågor som jag fått på ask. Det är ju rätt så många frågor så svarar inte på alla just nu. Idag ska jag träna, och kanske dra till en kompis som bor här i närheten, får se. Har mått lite dåligt den här veckan, men mår bättre nu. Det känns skönt att kunna prata av sig på bloggen, och tack för att ni stöttar mig. 
 
Kram!

Hurt once, hurt forever

Hurt once, hurt forever! 
 


Ont.....

Hej på er!
 
Vet att den här veckan så har uppdateringen verkligen sugit. Ber så mycket om ursäkt men nu så är jag tillbaka. Den här veckan så har det varit så himla mycket plugg, nationella prov, bråk osv..... Har varit sjuk men ändå tränat, haft skit mycket träningsvärk (bra) och så har det hänt en massa annat. Har mått dåligt och en massa har hänt. 

25 April 2013

Godmorgon!

Sitter i skolan och är i matsalen med Anamaria och solar. Men nu är det sol så vi passade på lite, haha. Just nu så mobilbloggar jag för att jag inte har tagit med mig datorn. Idag så har vi nationella prov i engelska (igen) och det har vi imorgon också. Vi har det muntligt idag och hoppas att det går bra. Fick lite kläder av mamma igår som jag ska lägga upp på bloggen när jag kommer hem.


Köpt!!

Hej på er!
 
Sitter just nu hemma och vilar. Har en jävla träningsvärk efter igår och även idag så hade vi friidrott med skolan. Vi slutade halv 3 idag så drog till centrum och var där lite. Köpte puder på Hm också. 
 
 
 
 

Snapchat

Har skaffat snapchat, kände att jag ville det nu. Det är även många som har det så tänkte kolla in det och se vad det var för app. Det verkar i alla fall kul och är en rolig app. För er som inte vet vad snapchat är, så är det en app där man kan skicka videos och bilder på sig själv till sina kompisar. Tycker i alla fall det är en bra app. 
Ni kan snapchata mig om ni vill!
 
Jag heter: helsan99 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er! 
 
Sitter i skolan med Anamaria och hon sitter och sjunger medans jag sitter och lyssnar. Idag så har vi friidrott på eftermiddagen, har ingen lust alls för är skit trött sov typ 3-4 timmar inatt. Aa men får se till att inte somna, haha. Idag så fyller en av mina kompisar år så grattis till honom.

Trött!!

Hej på er!
 
Förlåt för den usla uppdateringen idag, men vi hade nationella prov i engelska idag. Sen efter skolan så var jag med en kompis då vi åkte hem till henne och sen till mig. Hade det grymt i alla fall, och sen stack vi till valenn och körde lite fotboll, och chillade. Det var i alla fall en bra dag men är skit trött!
 
Kram!

tjabaaa!

Hej hej!
 
VI slutade ju klockan 2 idag för att vi hade hemkunskap. Jag och Sara åkte till centrum efter skolan och kollade runt lite. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hängde där lite. Sen stack vi hem till mig då vi var ute till klockan 6 och hälsade på en kompis som bor i närhete, så det var ju kul. 

22 April 2013

Hej på er!!
 
Sitter i skolan med Anamaria och vi typ snackar lite och bloggar. Idag, imorgon och på onsdag så har Justin Bieber konsert i Stockholm. Ska inte gå är ingen Belieber. Men ha kul alla som ska gå!

22 April 2013

Hej på er!!
 
Sitter i skolan med Anamaria och vi typ snackar lite och bloggar. Idag, imorgon och på onsdag så har Justin Bieber konsert i Stockholm. Ska inte gå är ingen Belieber. Men ha kul alla som ska gå!

#prayforboston


Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering, det var inte så mycket för att jag var sjuk tyvärr!!


Vart ute!

Hej på er kom nyss hem efter att ha vart och tränat. Är ju söndag så passade på. Ska dra och duscha till imorgon för då är det ju skola. Längtar verkligen till sommarlovet, längtar till solen, badandet, solandet och självklart lovet. Men det är bara nån månad kvar och kom på att jag måste köpa en skolavslutnings klänning. Lite panik men har ju 1 månad på mig så jag ska nog hitta något. 
 

Godmorgon!

Godmorgon och förlåt fr att jag inte uppdaterade bloggen igår. Stack och körde lite fotboll med pappa och brorsan, sen gick vi hem och efter det åkte vi till våra kusiner och tog tyvärr inte med mig datorn, sen gick det inte att mobilblogga det var något fel med appen typ, så blev skit frustrerad. Idag har jag inga speciella planer bara slappa och kolla på film (typiska söndagssysslan). 
 
Kram!

Ändrade planer!

Blev lite ändrade planer så jag åkte inte till centrum. Jag och Sara tog lite random bussar och åkte runt lite, sen gick vi hem till henne. Sen kom jag hem och vi handlade och nu så är vi äntligen hemma. Ikväll så är det Let's Dance och sjävklart ska jag kolla. Vet inte vem som åkte ut förra gången. Ska vila nu är skit trött!

Bild

Här är en bild som jag tog förra veckan!
 

Tjaba!

Godmorgon på er!
 
Idag så är vi lediga så det är ju bra. Ska dra till centrum lite senare och lämna en bok på biblioteket och gå runt lite. Men det är senare tills dess ska jag bara vila vaknade klockan 4 på morgonen och är trött, för kunde inte somna om. 
 

Rea

 
Det är just nu mid-season rea på nelly. Mest för tjejer då, men tänkte ändå tipsa om den. Kollade och hittade några snygga saker till ett bra pris! :) Så det är bara att kolla igen och se om ni hittar någonting som ni kanske känner för att klicka hem? ;) 
 
Klicka HÄR för att komma till rean 
 
 

Förlåt

Vill bara be om ursäkt för den dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. Det är bara det att när jag är sjuk så har jag inget att blogga om, och jag vill inte att bloggen ska bli tråkig men det blir den när jag inte bloggar så ofta. Vi är lediga imorgon så det är ju skönt. Kommer nog bara vila och kolla på film. 
 
Kram!

Ännu en dag hemma...

Godmorgon!
Fick stanna hemma idag också för att jag har feber och mår skit. Vaknade typ nyss så mobilbloggar just nu. Idag ska jag bara försöka sova och vila för att jag ska bli bättre så att jag förhoppningsvis kan gå till skolan imorgon. På fredag är vi lediga för att det är 20 års jubileum för vår skola. Så det blir ju skönt att få vara ledig på fredag men hoppas då att jag mår bättre. Ska gå och äta frukost nu så hoppas ni alla har en bättre dag än mig!

Kram! ❤️


Fan

Fan också nu är jag verkligen sjuk. Har feber ont i halsen osv. Stannade hemma idag för att vila och bli bättre. Sov till klockan 10 då åt jag frukost och sedan kollade jag på 3 filmer. Sedan gick jag och lade mig igen och nu så bloggar jag äntligen. Har ont i magen, ont i huvudet, ont i halsen, lite feber och nyser. Det var ju inte så mycket, haha. Får i alla fall göra det bästa av situationen. 

Sjuk...

Hej på er!!
 
Har inte använt datorn på hela dagen, så satte på den när jag kom hem. Idag åkte vi och kollade på en film, för att den här veckan så är det filmfestival. Den var i alla fall tråkig och några till och med somnade under filmen. Efter det så hade vi hemkunskap på eftermiddagen och vi bakade kladdkaka, och den var jätte god. Sen så slutade vi 2. Är sjuk så mår inte alls bra, har ont i huvudet, nyser, ont i halsen. Men får leva med det. Ska i alla fall ta och vila. 

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering!! 
 
 
1. Tyckte det var en lite lustig bild 
2. True 
3. När vi var på Tom Tits för några veckor sedan
4. I ♥ Friday
5. U.S.A flaggan av muffins
6. Jag
7. True shit
8. En cupcake
9. Söndags godis  

Stressig morgon

Hej på er, sitter äntligen och vilar. Vaknade klockan 6 på morgonen och mådde skit, men somnade om igen, så vi blev försenade till Arlanda (det var inte bara mitt fel). När vi var framme åkte vi hem för att vara här en timme sen skulle dem till stan och  ta flygbussarna till Skavsta. Så var vi hemma och fick lite presenter. Så var vi i stan och väntade tills 10.30 för då gick bussen, sen så åkte dem och vi gick till McDonalds, för min brorsa tjatade skit mycket. Sen så åkte vi hem. Jag fick, ett par örhängen, en halsband, en lite glittrig väska och pengar. Blev i alla fall nöjd med allting som jag fick. 
 

Godnatt mina älsklingar!

Hej ville bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Ska ju upp klockan 6 imorgon, undra om jag ens kommer kunna stiga ut sängen haha. Längtar ändå tills imorgon. Är skit trött och jag hade rätt (tyvärr) oftast gillar jag när jag har rätt men inte den här gången. Är sjuk det är nån influensa som hela familjen har. Jag har bara ont i halsen men det dröjer inte länge tills det övergår till feber, magont, osv.... Ska i alla fall lägga mig nu och hoppas på att bli bättre för det är sämsta tillfället att bli sjuk ni efter som vi har nationella prov om 2 veckor och vi är lediga på fredag. Egentligen gillar jag inte alls att bli sjuk det är det värsta som finns.


Godnatt mina älsklingar! ❤️


Duschat

Hej på er! 
 Har duschat och sitter och lyssnar på musik. Har ont i halsen, tror att jag håller på att bli sjuk (NEJ), gillar inte att vara sjuk. En gång var jag sjuk och hade feber i typ 2-3 veckor och hade ont i magen så kunde inte äta eller dricka, så då rasade jag i vikt. Har tråkigt så ni kan fråga mig någonting på ASK, skulle bli jätte glad! :) 
 
(Tryck HÄR för att komma till ASK) 

13 April 2013

Hej på er, och nu så är det lördag igen- Betyder film, godis och slappa hemma. Vaknade klockan 10 år frukost drog och tränade, fick träningsvärk, yayy. Imorgon måste jag ju stiga upp klockan 6 på morgonen för att vi ska sticka och träffa min morbror och moster, sen ska vi äta någonting ute, sen ska vi skjutsa dem till Skavsta. Så förhoppningsvis så blir det en bra dag. 

Tjaba!!

Tja tja! 
 
VI slutade klockan 12.30 idag. Kom hem sov lite för var skit trött. Sen gick jag och tränade och nu så sitter jag äntligen och bloggar. Ikväll blir det fredagsmys med familjen, yayy. På söndag så kommer min morbror och moster hit. Vi ska bara plocka upp dem på Arlanda och sedan ska vi skjutsa dem till Skavsta, för därifrån ska dem ta flyget till Polen. Vi måste åka klockan 6 på morgonen men det är okej, har inte träffat dem på 2 år. Dem sak vara i Polen i 2 månader med en annan morbror och moster, dem ska typ fixa nåt med jobb elr något vet inte riktigt. Så efter dem har varit i Polen så kommer dem hit igen, så det är ju bra. 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Är hemma just nu och ska göra mig i ordning för skolan. Äntligen så är det fredag, och ikväll kommer Let's Dance. Förra fredagen så åkte modellen Jennifer ut. Vi får se vem som åker ut idag. Slutar klockan 1 så det är skönt för är super trött, kunde knappt gå ur sängen, haha. Känns som om jag inte har sovit ordentligt och det är ju inte bra. Idag har vi engelska och nåt annat ämne kommer inte ihåg. 
 

11 April 2013

Hej på er!!
 
Idag så hade jag inte med mi datorn till skolan. Vi hade ju nationella prov så tyckte det var onödigt. Vi hade 3 prov i fysik och det gick bra tror jag. Vi slutade klockan 1 för att dem flesta blev klara med provet då, så vi fick sluta tidigare. Efter skolan gick jag hem till en kompis, och där ringde vi lite olika människor och gjorde roliga videos på engelska, och kollade på film. Hade det kul, men nu så är jag hemma och ska chilla!!
 
 

Tjooo!

Hejsan! :p
 
Sitter och chillar efter att ha suttit och pluggat ett tag. Hoppas i alla fall att jag klarar provet imorgon. Är typ skit nervös.... Men det ska nog gå bra! ;) 
Har haft en ganska bra dag. Började med nationella prov i matte och sedan pluggade jag jätte bra, så blev skit stolt! 
 
 

Np matte

Idag så hade vi nationella prov i matte muntligt. Det gick rätt så bra blev nöjd men fick hjärnsläpp och blev skit nervös. Men sen gick det bra..... Har fysik och ska plugga till provet imorn!! 
 

Dagens outfit

Här är dagens outfit! 
 
 
 
 
 
 
Vita tröja: HM 
Skinnjacka: Köpt utomlands 
Tights: Kappahl 
Skor: Dinsko 

Godmorgon!

Godmorgon på er!!
 
Sitter i skolan och försöker hålla uppe mina ögon. Är skit trött och har inte lust med matte och samhällskunskap. Men så är livet och man får bara stå ut. Ska ta outfit bilder som ni också ska få, för att jag fick förfrågningar om mer outfit bilder och bilder på mig så det ska ni få. 
 
Kram!

Plugg....

Hej på er!
 
Har suttit och pluggat fysik, har ju nationella prov på torsdag. Får se hur det går, hoppas i alla fall att det går bra. Tror att jag kommer att klara det. Pluggade 14 sidor, så det var ju rätt så mycket men är nu äntligen klar. 

Musik strax.....

Hej på er!!
Är i skolan och väntar på att vi ska börja musik passet. Både jag och Anamaria sitter och bloggar. Hon har skaffat en ny blog och ni ska få länken till den. Hoppas ni har haft ett bra liv för det har jag i alla fall haft. Var med Anamaria 2 dagar på livet och några andra kompisar. Har i alla fall haft ett super bra lov, men nu ät det dags att fokusera på skolan igen för att jag har nationella prov på torsdag i fysik.

www.nattstad.se/Anamarias.se

Kram!! ❤️


Tack!

Hej på er! 
 
Blev inte stan för mig idag, så är bara hemma och chillar med ansiktsmask. Har kollat på 2 filmer så ska äta lunch nu. Vet inte vad jag ska äta men något blir det. Ville bara tacka för alla frågor på frågestunden, blev ni förvånade över något svar? 


Ansiktsmask

Blev inte så bra men får duga!!


Svar på frågestunden del 2

 
Snyggast/minst fulast av alla killar i 6an? 
Finns inga snygga! 
 
Favoritlåt? 
Vet inte har många favorit låtar, men av dem som jag lyssnar på ofta är It girl. 
 
Sämsta läraren i skolan? 
Vet inte
 
Sötast i 1D? 
Louis :) 
 
Hur snygg tycker du att du är på skala 1-10? 
 
Har du ofta stökigt i ditt rum? 
Ja ibland 
 
Vilka länder har du varit i? 
Tyskland, Finland, Italien, Syrien, Cypern, Irland, Kurdistan, kommer inte på fler....
 
Tycker du att du skriver fint? 
Ja 
 
Snyggaste killen? 
Vet inte 
 
Bästa vän? 
Anamaria <3 <3
 
Stan VS vara hemma och kolla på 90210? 
Vet inte ibland är det skönt att vara hemma och chilla men sen är det super kul att vara i stan med kompisar. Så stan blir det nog. 
 
Bada VS spela fotboll? 
Fotboll 
 
Hund VS Kanin? 
Hund 
 
Cola VS Fanta? 
Cola 
 
Ke VS Ka (Du vet vilka jag menar de är bästa kompisar o går i bodal tror jag)? 
Ke 
 
Har du mest tjej eller kill kompisar? 
Har mest tjej kompisar 
 
Har du ASK? 
Japp 
 
Är du smart? 
Jag tycker det, men vet inte 
 
Bra låtar? 
Dance our tears away, It girl, Impossible, Club can't handle me right now, Let it roll, I cry, och så många fler. 
 
Är du snygg när du går ut? 
Ja det är jag 
 
Smink? 
Japp 
 
Jb VS 1D? 
1D 

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering! 
 
(För 5 dagar sedan)

Godmorgon!

Godmorgon på er! 

Gjorde ni något speciellt igår kväll? INte jag heller var bar ahemma och chillade, kollade på Suits också. Ni fick svar ppå frågestunden del 1 men andra delen kommer idag. Var ganska många frågor, och alla skulle inte få plats i samma inlägg. Idag är planerna att träna lite, kanske baka någonting. Såg att det snöar och det är förfärligt. Nu när det äntligen hade börjat bli lite mer sol så börjar det snöa igen. Häromdagen så var det 18 grader här hos mig. Så det var jätte varmt. 
 
 

Svar på frågestunden del 1

 
Pojkvän?
Nepp 
 
Snyggast i klassen? 
Vet inte.... 
 
Favorti skådis? 
Ashley Greene
 
Favorit film? 
Abduction 
 
Favorit sport? 
Fotboll, basketboll 
 
Godis VS Choklad? 
Godis, blir bara törstig av choklad, haha 
 
Chips VS Kakor? 
Beror på om det är choklad kakor så blir det choklad kakor 
 
Vinter, vår, sommar eller höst? 
Sommar 
 
Lägenhet VS Hus? 
Vet inte för att hus är svårre att värma, men det finns så mycket mer utrymme och har alltid velat bo i hus, så hus. 
 
Telefon VS Dator? 
Dator, för då kan jag ju blogga! :) 
 
Har du Skype? 
Japp 
 
Har du kik? 
Japp 
 
Bor du i lägenhet eller hus? 
Jag bor i lägenhet 
 
Om du fick ta med dig 3 saker till en ö vad skulle det vara? 
Min familj, mina närmaste vänner och min dator 
 
Tränar du? 
Japp det gör jag 
 
Modig? 
Ja det är jag nog
 
Våghalsig? 
Japp det är jag 
 
Blyg? 
Inte när jag står på scen och ska dansa eller så men om jag träffar nya personer är jag nog lite blyg. 
 
 

6 April 2013

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat idag. Imorse drog jag till vallen och körde fotboll med några kompisar bland annat Anamaria. Efter det så drog vi och åt lunch, sedan gick vi till centrum. Hade i alla fall en sjukt bra dag. Sen kom jag hem och tränade. Sen gick jag ut och sprang. Har haft en ganska bra dag. Ni får svar på frågestunden imorgon eller på måndag. 
 
Kram!

Fikat

Här är dagens fika!!!


5 April 2013

Hej på er!!
 
Idag skulle vi ju till stan jag och Anamaria men ändrade planer vi drar till centrum idag och kanske åker till stan på måndag. Vi är ju lediga på måndag också och sedan börjar vi skolan. Just nu så kollar jag på film och har typ skit tråkigt. Ska lägga upp bilder på dagens outfit senare.... 

God natt & Sov gott

Hej tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Såg på nyheterna idag att japanska forskare har kommit på en grej som man läggs in i som röntgen. Man läggs in i den sovande och den fokuserar bara på en speciell del av hjärnan. Den fokuserar på den delen som man drömmer. Så om någon var i den här maskinen och sov, och drömde någonting så kunde man se det. Skit coolt ju....
Tänkte i alla fall bara säga God natt och Sov gott!!


One DIrection

1D! 

Idag

Hej på er!!
 
Förlåt för att jag inte har bloggat har varit och badat med Anamaria idag. Det vart jätte kul hade det jätte trevligt. Imorgon kanske jag ska till stan med Anamaria får se, om det går. För mig går det nog men för henne vet jag inte hoppas det i alla fall. Har fått rätt så många frågor på frågestunden och ni ska få svar på allt. 
 
Kram!

Bilder

Här är bilderna från idag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat. Idag så åkte jag in till stan med min mamma och lillebror. Gick runt lite på stan och kollade i affärer. Sen gick vi och åt på Subway. Sen gick vi runt mer och tog lite bilder. Sedan så köpte vi glass. Sen så pkte vi hem. Hade en jätte bra dag i alla fall och är skit trött nu. Ska vara på datorn lite och sedan gå och plugga fysik. Men ni ska även få bilder från idag. 
 
Kram!

Frågestund!

Kör på en frågestund nu, känner att jag inte har så mycket att blogga om så frågestund blir det! Svaren får ni i helg eller på fredag. 
 

2 April 2013

Hej på er!

Förlåt för att jag inte har bloggat. Vaknade klockan 9 och har bara kollat på film sen dess. Vet inte vad jag ska göra nu har Skit tråkigt! Hoppas ni har det roligare än mig. Ska nog äta nu och va på datorn sen eller något! Hur ska jag stå ut hela veckan? Får se till att kolla på en massa filmer, haha. Kanske ska ut på stan med Anamaria eller något. Får se....


1 April


1 April 2013

Hej på er!
 
Idag är det 1 April och April skämtens dag. Har redan fått första skämtet av Anamaria och gick idiotiskt nog på det, haha. April, April din dumma sill nu ska jag lura dig vart jag vill. SÅ brukade vi säga när jag gick på dagis haha. Ska också skämta med familjen idag, alla är ju hemma så, det blir ett bra tillfälle, haha. 
 
Kram!

RSS 2.0