Just nu!

Just nu så sitter jag och kollar på X factor. Undrar vem som ska åka ut ikväll. Men jag tyckte att det var sjukt dåligt att Malcolm åkte ut. Jag höll inte alls med juryn. Ni kanske tycker jag är lite knäpp eller nåt, vem gillar en rapare som Malcolm B kanske ni tror. Men själv tycker jag han är mer än en rapare han är en förebild för vissa andra personer och han är grym. Jag hejar på Awa nu när Malcolm har åkt ut! :(

Snöbollskrig

Hej på er jag vet att jag inte har bloggat men stämningen blev lite spänd idag på eftermiddagen. Det var så att 30 personer från en annan skola alltid kommer till vår skola på vintern då dem attackerar oss och det blir snöbollskrig. Jag, Anamaria och 2 andra tjejer vi gick ner till deras skola och såg när dem började komma upp. NÄr vi skulle springa genom skogen till vår skolan så kom dem 30 personerna och jagade oss och skrek "där är några vittrabarn, vi går och bombaderar dem". Då typ fick jag lite panik och började springa så vi sprang in i skolan och skrek till alla "källängen kommer". Vi sprang och sa det till lärarna och dem typ evakuerade där ute.
Antigen idag eller imorn så gör jag en video om hur discot var. Jag vet att det har gått en vecka men har inte mått bra den senaste veckan.

I skolan!

Hej på er sitter just nu i skolan och det känns som om Anamaria är sur på mig. Skrev till henne på kik och hon svarade inte och nu när jag frågar om hon är sur på mig så säger hon bara nej. Sen säger hon inget! 
 
Ni ska få dagen outfit senare! 

Imorgon!

Även om jag mår dåligt så ska jag gå till skolan och försöka stå ut. Det är ju trots allt bara till klockan 14.00. Jag och Lollo har bestämt att vi ska åka och julhandla nästa vecka på fredag eller nån gång nästa vecka i alla fall. Men just nu så sitter jag och tråkar framför teven!
 

Blä......

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat ska försöka bli bättre. Men just nu så sitter jag hemma och vilar. Idag så hade vi engelska prov och jag tror att jag klarade det. Jag hade inte övat men har ganska bra betyg i engelska. När vi satt på bussen och var på vägg till en idrottshall så sa jag till vår idrottslärare att jag hade ont i magen och mådde inte bra och då sa hon att jag skulle åka hem. Så fick åka hem och sitter och har ganska ont i magen. Det ända som gör mig på bättre humör är att det snart är jul. 
Även idag blev det så att jag blev dissad av samma personer. Men vad ska man göra om inte stå ut!

En fin bild, som är så sann!


Lite besviken!!!!!!!

Idag blev jag lite dissad av 2 kompisar. Blev dissad och lite besviken också. För efteråt så brydde dem sig inte alls. En av dem tjejerna sa till mig "vi dissade dig!!" och då sa jag "ja". Hon sa det menat taskigt. Det märkte jag på hennes ton. Aja ska försöka glömma det, det är i alla fall bra att jag har er läsare som mitt stöd. Om ni har nån idé om vad jag kan blogga om så är det bara att kommentera eller nåt. 
Har verkligen lust att göra en video! Men vet inte vad den ska handla om???? Nån som har en idé???

Pause!

Förlåt för att jag inte har bloggat men har jobbat ganska mycket och på rasten så har jag bara skrattat och aa. Förlåt för att det här blir ett kort inlägg men har brist på fantasi på vad jag ska blogga om. Nån som har nån idé?

Musik prov

Håller på att öva inför ett musik prov. Jag ska spela några ackord på en gitarr. Det ska bli ganska kul förutom att jag inte kan någonting om hur man ska spela ackord på en gitarr. För det är verkligen ingenting jag övar på hemma eller så men aja ska försök så gott jag kan!

Kläder till imorn?

Ohh försöker välja kläder till imorn så jag slipper göra det på morgonen för då blir det för stressigt. Men vet verkligen inte vad vad jag ska har på mig. Sitter i klistret, haha. Imorn så har jag musik, bild och historia. Anamaria har ju bytt grupp till min och då ska hon ha historia och idrott med mig. Så det är i alla fall bra. Måste gå nu ska försöka välja kläder till imorn! 

Snygga till nyår!

Tyckte att dem här klänningar skulle vara nyår. Grymt inne på glitter och paljetter just nu. Tycker att alla är grymt snygga vilken tycker ni är mest snygg? Jag har själv ingen favorit!! 
 
 
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/rebecca-stella-for-nelly-1407/glitter-dress-210849-26/
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/vila-479/multi-tube-dress-212051-14/
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/oneness-1115/sofie-dress-173040-14/
 
Hiss eller diss?
 
 

Tråkar

Sitter just nu och tråkar och läser en bok. Det börjar bli väldigt tråkigt för jag har redan läst den 7 gånger förut. Men ska nog kolla på teve nu och strax kommer mamma hem. 
Ännu en gång vill jag tacka alla mina fina läsare som har stöttat mig!

Till mina fina läsare!

Jag vill bara säga tack till alla mina läsare som har stöttat mig när jag inte mått bra. Ni har stöttat mig på en massa olika sätt som att kommentera, skicka mail och mm. Jag tycker verkligen ni BÄST!!!!! Älskar er sjukt mycket och ska försöka göra så mycket som möjligt genom att ni ska gilla min blogg!!! 
 
I ♥ U!
 
♥ LOVE 
YOU

Jag vet att jag ser lite konstig ut på den här sista bilden! :D

Förlåt

Hej på er förlåt men vaknade för ca 1 och en halv timme sen och ännu idag så gick jag inte till skolan för att jag var sjuk! blä! Imorn så ska jag säkert gå och saknar mina kompisar. Har i alla fall ert stöd!! :) 
Kommer uppdatera under dagen!

Den här dagen kan inte bli värre...

Hej på er och ett STORT förlåt för att jag inte har bloggat. Men det började med att jag vaknade med 40 graders feber och kunde knappt prata. Sen så tyckte mamma att jag var för sjuk för att gå till skolan så jag fick stanna hemma. Sen när jag skulle blogga så funkade inte internet så har försökt komma på varför det inte funkar sen när det inte gick framåt gav jag upp. Tills pappa kom och satte på datorn och då funkade internet. Asså blir så himla irriterad på det här jävla internetet. 
 
Idag så har jag försökt vila så mycket som jag kan för att jag ska kunna gå till skolan imorn. Hoppas att jag kan!

chillar bara :p

Sitter och vilar och lyssnar på musik. Jag tänkte hela tiden blä vad dåligt varför kan jag inte bara vara frisk. Men livet är uppochner ibland är man sjuk, glad, skit ledsen, sårad och mm. Men livet är en gåva som man ska försöka använda på rätt sätt!

;(

Hej på er sitter och chattar på skype och mår så otroligt dåligt. Har ont i halsen och kan nästan inte prata och har feber.... Börjar bli riktigt trött på att vara sjuk men det finns inget jag kan göra åt det. Förutom att vila men det gör jag men resultatet segar. Sitter just nu och pluggar och ska bli klar med en engelska uppgift! 
Tjaow på er så länge!

25 November

Godmorgon på er!

Sitter och kollar på teve och chattar på skype med en kompis. Har inte ätit frukost än men ska göra det strax. Igår kväll så tittade vi på eclipse och den va skit bra rekommenderar den verkligen. Eller alla twilight filmer är liksom bra så rekommenderar alla.

Så mycket bättre.....

Sitter just nu och kollar på så mycket bättre och ivkäll blir det Dowton Abbey och efter det blir det eclipse. Imorn så är det söndag.....blä blä blä blä jag hatar söndagar för dagen efter så är det måndag. Jag som mår skit jag måste försöka återhämta mig tills innan måndag. Jag har redan varit borta från skolan i 2 dagar sjuk och tänker försöka att inte missa fler dagar. Men en bra sak är att Anamaria har bytt idrottsgrupp till min. Hon fick det och det är skit bra. 

Lördagsmys

Ikväll så blir det lördagsmys med familjen. Som vanligt klockan 23.00 eller nånstans där så sätter jag på en film och ikväll blir det Eclipse. Det är den 3:dje twilight filmen.....haha

Tråkar -.-

Jag slår vad om att ni har mycket roligare än mig. Jag sitter och gör ingenting förutom att blogga och sånt. Håller även på med min önskelista. Jag lägger upp min önskelista på bloggen sen nån gång. 

Bilder

Tagit nyss!
 
 
 
Gammla goda tider!
 

skype

har precis lagt på efter att ha skypat med min kusin. Fast jag sa inte så mycket bara "mhm" "aa". Har ju så fruktansvärt ont i halsen. Ikväll blir det förhoppningsvis filmkväll om jag mår bättre. 

Så jävla sjuk

Hej på er vet att jag inte har bloggat och inte gjort en video men jag har så himla ont i halsen och har feber. Så min röst låter förfärlig och kan nästan inte prata. Så videon bli senare idag kanske eller imorn. Jag har vilat och sovit men ingenting har hjälpt och nu har jag feber. Måste verkligen vila den här helgen. 
 
Igår kom pappa med en fin överraskning som var att han hade fått alla twilight filmer (han jobbar på filmbolag och får filmer gratis ganska ofta) och då hade han fått twilight filmerna och så fick jag dem för jag är ett galet fan av twilight....hehe

Insta-week


24 November

Hej på er sitter och lyssnar på musik och hade en grym kväll igår. Jag har dock blivit sjuk nu igen och mår mycket sämre. Men jag överlever.... Om exakt 1 månad så är det jul och jag längtar så mycket. På fredag eller någon gåns i veckan så ska jag åka till stan och julhandla med Lollo. Det ska bli skit kul. Jag ska göra en video på hur det var på discot igår också för det har jag fått önskemål om. 
 
 
 
 
 

kvällens outfit!

 

Lägger upp bilderna på insta....!

Ikväll kommer jag inte har med mig min kamera för orkar tyvärr inte bära runt på den. Men kommer ta bilder med telefonen och lägga upp på instagram! Så det blir nog insta-week också så kommer ju lägga upp dem bilderna från discot på bloggen så klart.
 
helsan99    heter jag på instagram

Tagga för disco ikväll!

Ikväll blir det disco och ni får outfiten senare eller innan jag åker så får ni den. Jag har inte bloggat så mycket idag men när jag kom hem så städade jag hela lägenheten och sen har jag gjort läxorna och nu äntligen hinner jag blogga. Ska träffa Anamaria på buss stationen och sen så ska vi gå tillsammans.  Har redan på mig outfiten men ska fixa håret och sminka mig. 
 

Samling

Just nu så sitter jag och utvärderar. Fast är klar så bloggar lite. Idag så har jag kemi och sen PA (personligt arbete). Måste gå nu!

imorn

Som sagt så är det disco imorn och det ska bli super kul. Men idag när jag kom hem så sa mamma att 2 av mins kusiner skulle komma till oss imorn. En är typ 14 år och går i 8:an men hon är jätte rolig och beter sig som om hon är yngre... :p och den andra går i 3:an. Dem kanske ska följa med på discot men tänker fan inte va som en jävla barnvakt....haha Men får se hur det blir imorn. Imorn så blir det dagen disco outfit......haha

jobbigt

Förlåt för att jag inte har bloggat men idag så hade vi idrott och sen åkte jag hem till en kompis och jag hade inte internet och orkade inte blogga. Idag så fick jag reda på att i tisdags när jag var sjuk så på morgonsamlingen så var det en tjej i min klass (vill inte peka ut den personen) när min lärare ropade och mig och sa "var är helin" då sa hon "om Anamaria är sjuk så är det väll klart att Helin också är sjuk för att vara med henne". Jag blir så jävla irriterad på att folk tror saker om en när dem inte vet säkert. Hon tror typ att jag skolkar men jag säger jag skolkar ALDRIG jag kommer ALDRIG skolka, jag har ALDRIG skolkat. Samma person blev typ ganska förvånad över att jag hade fått ett visst betyg i ett ämne. Liksom det är väll inte så konstigt? Det är väll bara att plugga mycket och anstränga sig. Det är liksom inte omöjligt. Det är så jobbigt att det finns folk som tror att jag skulle låtsas vara sjuk bara för att min BFF är sjuk. Liksom vad vinner jag på det? Jag var sjuk på riktigt jag hade feber och var tvungen att åka till doktorn. 

Disco?

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat idag. Idag så är jag i skolan och har engelska just nu. Idag så skulle jag egentligen tagit livmoderhalscancer sprutan dos 3 för att man tar den 3 gånger. Men jag var ju sjuk igår och är fortfarande det och hade feber igår så jag fick inte ta den. Imorn så är det disco i skolan men vet inte om jag ska gå. Då får jag ju nåt att göra, för brukar ha ganska tråkigt på fredags kvällarna. Men får se är inte helt säker!

Disco?

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat idag. Idag så är jag i skolan och har engelska just nu. Idag så skulle jag egentligen tagit livmoderhalscancer sprutan dos 3 för att man tar den 3 gånger. Men jag var ju sjuk igår och är fortfarande det och hade feber igår så jag fick inte ta den. Imorn så är det disco i skolan men vet inte om jag ska gå. Då får jag ju nåt att göra, för brukar ha ganska tråkigt på fredags kvällarna. Men får se är inte helt säker!

...

Kom inte på nån rubrik så aja. Sitter här och har super tråkigt. Kollar på teve och försöker komma på vad jag ska ge mamma och pappa i julklapp.... Nån som har nåt förslag?

Jul, nyår snart????

Hade glömt att det snart är jul och nyår. Måste köpa julklappar.... Fast det är alltid jätte svårt att välja vad man ska köpa, eller inte till min lillebror honom vet jag redan vad jag ska köpa till. Fast jag älskar att köpa presenter.......hehe Undra vad jag ska få i julklapp???  Måste skriva en önskelista också. Det är en bra sysselsättning nu när jag är sjuk och inte har nåt att göra än att vila...... Vi kanske ska resa någonstans i år, för vi har 3 veckors jullov också.
Älskar julen och när det är nyår! Det blir som ett nytt år en ny start!

Kollar på teve

Sitter och kollar på teve och har skit tråkigt. Har inte kollat på nån film för vet inte vilken jag ska kolla på. Har ont i huvudet och har tråkigt. 

Sjuk!

Godmorgon på er!

Mår inte alls bra har feber och nyser typ hela tiden och har ont i huvudet. Ville gå till skolan idag men när mamma såg att jag hade feber så fick jag inte gå..... Så det är bara att vara hemma och vila och försöka bli bättre. Ska nog sätta på en film eller nåt!

Jobbar

Håller just på med en kemi uppgift som ska jag ska göra klart. Det e ganska jobbigt nu när jag är sjuk och allt men har bestämt att jag ska bli klar med den ikväll. Den är typ skit lång men.....thats how life is!!! 
 
Kram!!

Bilder

 
 
 

Insta-week

Har fått önskemål om att ha instaweek. Att jag tar typ några bilder från instagram som jag har lagt upp den senaste tiden och lägger upp dem på bloggen. Har bestämt att jag lägger upp 4 bilder varje vecka så att ni får se vad som händer på insta om ni inte har insta!
 
helsan99   heter jag på instagram!!!!!!
 
 

Vilat

Hej har precis vaknat för jag gick och la mig en stund men nu har jag ont i huvudet. Jag vet inte om jag går till skolan imorn. Om jag inte mår bra då kan jag inte gå och har haft feber idag också. Hade igår också.....blä jag hatar att vara sjuk det är det värsta som finns. Det blir ingen träning för mig idag heller..... :(

Svar på frågestunden

Lollo:
Snyggaste kille i sexan är en kille som heter Kevin. Han är inte direkt snygg men han är lite lite gullig. Han går inte i vår skola....hihi
 
Emma:
Hund
Nej jag har inget husdjur.
Sverige och Italien
 
Wilma: 
Kevin typ (inte snygg men lite lite gullig)
Hollister är min favorit affär.
Ja det kan jag.
Snäll, rolig, omtänksam

20 November

Hej på er vet att jag inte har bloggat men har precis kommit hem från att vara hos doktorn. Jag och mamma åkte dit för att jag hade ont i halsen, huvudet, magen, örat och hade feber. Så mamma bokade tid så vi åkte dit. Men nu så är jag äntligen hemma och kan vila. Svar på frågestunden kommer också strax efter det här inlägget!

Ont

Har just nu så jävla ont i magen och kan inte sova så sitter här uppe med mamma och pratar. Det är lite mysigt, hon jobbar så mycket nuförtiden så det är bra att jag äntligen kan få lite egentid med mamma. 

Mår sämst

Mår jätte dåligt för tillfället har så himla ont i magen, huvudet och har dessutom feber. Men bara för att jag är sjuk så betyder det inte att jag sitter och vilar och latar mig. Nepp utan jag sitter och skriva en Kemi uppgift som jag ska bli klar med. Den måste jag göra klart och sen lämna in osv....
 

Frågestund

Tänkte att jag skulle ha en frågestund nu har inte haft det på ett bra tag. Ni kan lära känna mig lite bättre. Ska försöka svara på alla frågor så bra som möjligt. Jag svarar på frågorna imorn. 

Hiss eller diss?

1.  
 
 

Det här är en klänning som kommer från Nelly.se här kan du hitta den:
 
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/dry-lake-974/dahl-dress-220125-984/

Skippar

Hej på er just nu så sitter jag hemma och kollar på teve. Idag så skippar jag träningen för jag känner  mig lite kraslig och vill inte bli sjuk. Men jag känner att jag är på väg att bli det för redan nu så har jag ont i huvudet, magen och hade feber i skolan idag. Men är äntligen hemma nu så jag kan vila upp mig. 

Tråkig film på spanska....

Sitter och kollar på en super tråkig film som är på spanska och vi typ fattar ingenting för dem sjunger hela tiden. Dn handlar om halloween och konstiga gubbar och den är så tråkig, jag och Anamaria höll på att somna framför den...... haha

19 November

Hej hej sitter i skolan och sitter och skrattar åt Anamarias skämt. Vi är BFFs igen nu. Idag så sitter vi bredvid spanska rummet för att dem har tagit bort den soffan och det är verkligen dåligt för att vi brukade ju typ alltid sitta där. 
Idag så har jag spanska och sen no och det är skit tråkigt. Men vi sluta klockan 14.00 idag. 

Träning?

Jag och Anamaria har funderat på att träna och få magmuskler. Det skulle vara ganska kul så att varje gång man kommer hem så har man något att sysselsätta sig med. Jag ska i alla fall börja träna. Vi har såna där tyngd grejer som man lyfter så man blir stark i armarna. Vi har också en träningscykel här hemma. Ska sätta upp ett träningschema.
 
Måndag: "armträning" i 40 minuter
Tisdag: 30 minuter på träningscykeln 
Onsdag: 100 armhävningar och armträning
Torsdag: 35 minuter på träningscykeln
Fredag: armträning i 45 minuter
 
På lördag och söndag blir det ingen träning måste ju vila också. :) När det blir vår och höst så ska jag springa utomhus också så det blir inte bara att vara inne.... ;)
 
Kram på er alla kära läsare! ♥

Solsidan

Nu så kommer solsidan ÄNTLIGEN. Har fan väntat hela dagen haha. Men måste gå nu ska kolla på solsidan!

Dåligt humör

Har vart på dåligt humör ganska länge nu vet inte varför men ibland blir det så att jag bara blir på dåligt humör. I alla fall så orkade jag inte kolla på nån film så läste i en bok istället. Nu så ska jag försöka välja vad jag ska ha för kläder imorn. Mina hörlurar har typ gått sönder eller i alla fall en av dem. Det kommer inget ljud från den så funderar på att köpa ett par nya. Vad tycker ni?
 

Utrett

Jag och Anamaria e BFF´s igen och det är väldigt bra.
Idag så har jag bara varit hemma men jag har inte kollat på nån film så ska göra det. Har inte bestämt vilken men får se. 

Inget illa menat ^^

Jag menade inget illa när jag skrev vad som hände i fredags i det förr inlägget om mig och Anamaria. Jag vill fortfarande vara BFF med henne och i hennes inlägg så står det att hon inte borde lita på sin BFF och sen står det inom parates (inte för att jag inte litar på helin). 
Jag vill fortfarande vara hennes BFF men om hon inte vill det kan jag inte tvinga henne. 

woop woop

Hej hej sitter och kollar på teve och lyssnar på musik. Idag blir det en innedag orkar inte gå ut. har ätit frukost och sitter och göra typ en massa bubblor med mitt tugummi....hehe Imorgon är det skola och då har vi spanska och no. Hoppas bara att vi inte gör tråkiga saker. Vet inte vad jag ska göra nu men jag ska kanske kolla på film vi får se woop woop ^^
:(
Min BFF (tror jag att hon är) är typ sur/arg eller ledsen för att jag gick på bio med några. Det var så att först så skulle hon och jag åka in till stan och kolla på Breaking Dawn men sen ville/vågade hon inte det. Det skulle vara 3 andra killar som också skulle följa med oss in till stan och kolla men sen sa dem att dem skulle åka till centrum och kolla på en james bond film. Då skulle vi typ följa med dem. Men jag gillar inte james bond filmer så jag sa att jag inte skulle följa med. Men sen så märkte jag att min BFF Anamaria blev ledsen av att jag inte följde med så jag sa sen att jag skulle följa med bara för att jag och Anamaria äntligen skulle göra nåt med varandra. Sen så kom några andra och sa att dem skulle gå och se på Breaking Dawn och dem ville att vi skulle följa och jag trodde att Anamaria skulle få så jag sa att jag skulle följa med. När Anamaria sa att hon inte fick gå på bion av sin mamma för att den började klockan 16.00 och hennes mamma tyckte det var sent. Sen så sa hon att hon inte heller skulle gå på bio med killarna så då sa jag om du inte vill att jag ska gå på bio så måste jag inte gå och sen så sa hon men du får gå om du vill det är ditt liv. Så jag gick på Breaking Dawn. Nu så är hon typ sur/arg eller ledsen på mig eller vad man ska säga.
 
Kram!

Väntar

SItter och väntar för om 25 minuter så kommer Dowton Abbey (ett program). Medans jag väntar har jag inte gjort så mycket annat än att sitta i vardagsrummet och hålla på med telefone :) 

Ätit

Har ätit och lagt in disken i diskmaskinen och nu så ska jag äta lite snacks....  Sitter och kollar på teve och vår gäst (pappas kompis) sitter och dricker te och typ pratar med pappa. Jag sitter och typ låtsas skratta när dem skratta fast jag inte ens vet vad dem skrattar åt......hehe
 
 

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men idag så ska vi få gäster så direkt när jag vaknade så duschade jag sen så städade jag och sen åkte jag, mamma och brorsan och handlade. Nu så är jag äntligen hemma igen. Jag köpte ett sånt där långt tugummi som är typ1 meter eller kanske lite kortare. Den ska ni få bild på. Idag så ska jag bara vara hemma och ha det tråkigt.....hehe
 

X factor

Sitter och kollar p x factor och hade helt och hållet glömt att den skulle komma idag. Men det har vart så himla mycket idag så har inte hunnit tänka på X factor. 

Fail

Hej hej vet att jag inte har bloggat på HELA dagen för hade inte med mig datorn till skolan och dem datorerna vi har i skolan är så himla sega så orkade verkligen inte blogga på dem. Hela idag har jag typ bara väntat på att få komma hem och blogga....hehe 
Men hade jätte roligt med några kompisar och fikade i centrum och så. Vi skulle gå och se Breaking Dawn part 2 och vi hade  en förälder med oss men han ville typ inte släppa in oss eftersom att det var 15 års gräns med förälder också. Han sa typ att han kunde hamna i fängelse i 6 månader om han släppnte in oss och kontrollen kom. Så då blev vi besvikna men vi får vänta tills den kommer ut på DVD och kanske köpa den eller något.
Har även köpt godis och nu så ska jag gå och äta! Sååååååååå adios!
 
Kram!

tagga bio imorn!

Imorn så blir det bio och ska kolla på Breaking Dawn part 2. Är så jävla glad och kan inte sluta le....haha.... och det bästa är att jag ska gå med min BFF Anamaria. VI ska gå tillsammans och det ska bli så jävla kul.

Hemma

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men idag så hade vi engelska och sen idrott. Vi hade inte engelska prov och det var bra. För hade inte tränat ett skit så var inte på humör för prov. Jag hade idrott och det var ren tortyr. Vi hade en till idrottslärare som är skit sträng. Vi skule sätta oss som grodor men vi fick inte direkt sitta ner, aja kan inte förklara men i alla fall det var skit jobbigt. Kommer fan ha träningsvärk i benen imorgon, men aa sånt får man stå ut med.......:p
 

15 November

Hej på er nu så sitter jag och Anamaria och försöker lista ut vad det är för fel på henne Spotify. Hon kan inte lyssna på musik men vi ska försöka fixa det. Vi lyssnar på musik också. När jag satte på datorn så var det nåt fel med mina mappar på datorn men Anamaria hjälpte mig att fixa dem. Så hon är fan bäst!
Love ya min BFF <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 
 
 

Tråkar :p

Sitter och kollar på teve och tråkar fan ihjäl mig......hehe.... Är sugen på oboy tror jag ska fixa lite!!!   Dem har fortfarande inte sänkt åldersgränsen på Breaking Dawn del 2. Börjar bli lite orolig tänk om dem inte sänker! Men om dem inte gör det så kan jag bara be pappa låna den från jobbet för han jobbar på ett filmbolag. Breaking Dawn del 2 hade premiär idag! Jag vill verkligen se den på bio men om dem inte sänker åldersgränsen kan jag ju inte gå.......blä

Hemma

Hej hej kom hem för ett tag sen och nu så sitter jag och tittar på teve. mamma och brorsan kom precis hem. Är så himla trött men jag vill inte lägga mig tidigt. Det är så tråkigt att såva. Men det är bra man blir lång och blir inte trött på dagarna. 
 
Imorgon så har jag engelska prov och idrott...... har inte tränat! Men är ganska bra på engelska så jag tror att jag kommer att klara det bra!

Pause!

Hej nu så sitter jag och har pause. Men ska nog jobba på pausen också för jag har inte så mycket annat att göra. Anamaria har idrott just nu och vi är inte i samma idrottsgrupp. Nu så sitter jag med Wilma, Angelina, William, Arabella och Petter. Ska fortsätta arbeta nu!
 
Kram!

Dagens outfit

 
 
 
Det här är dagens outfit! ♥

Godmorgon

Hej på er är så jäkla trött idag, men är på lite bra humör trots allt har ju mina nya fina kläder idag! Tumme upp!
Sitter med Anamaria och Ian i soffan och snackar....hehe   Ni ska få en dagens outfit också snart. Hiss eller diss?
 
 

Klar!

Hej har äntligen blivit klar med en svenska uppgift som jag hade. Jag hade tid på mig till nästa vecka men jag gjorde det nu så jag slipper tänka på det sen. Jag har skypat med Anamaria i 1 och en halv timme och sen la vi på. Är så jävla taggad för imorn vet inte varför men jag ska i alla fall ha mina Hollister kläder imorn.... Ni ska få dagens outfit imorn!!
 
Kram och god natt!

Hemma

Hej sitter just nu och skypar med Anamaria och har ätit och köpt 2 plagg på Hollister... Älskar dem och det ska komma upp en bild....
 
 
Köpte en typ kofta som passar bra nu till vintern. 
 
och ett par mjukisbyxor som matchar och dem va skit snygga enligt mig!

Svenska!

Nu så sitter jag och har svenska men efter skolan så ska jag åka till Hollister med mamma...jippi 
Får se om jag köper något isåfall så lägger jag såklart upp bilder sen.....
 
 
 
 

Förkyld

Hej hej både jag och Anamaria är förkylda och har ont i halsen och huvudet.....blä  Idag så har vi matte och sen svenska och är inte alls på humör idag för att ha matte i alla fall. Är så jäkla trött gick och la mig typ klockan 10 igår kväll och somnade klockan 12 typ och vaknade klockan 6 på morgonen......... (trött)
 
Kram!

bilder

Lite bilder på mig!
 
Förlåt för att jag inte har lagt upp bilder på länge men nu kommer det!
 
En bild för ca 1 månad sen!
 
En bild som jag gillar!
 
 
 
haha... lite failat :)
 
 
 

Hemma

Hej sitter hemma och lyssnar på musik.... Idag på kemi passet så hade vi väldigt tråkigt.....och det var tråkigt...haha
Ska strax gå och hämta min lillebror från dagis, men måste typ vänta tills dem äter mellis för jag orkar inte vänta där till dem äter.....

Kemi

Hej sitter med Anamaria och har kemi just nu... Vi sitter längst bak i klassrummet..... :p 
Vi pratar om materia och atomer och sånt......Både jag och Anamaria sitter och bloggar men vi antecknar och lyssnar också......
Idag så var det nån som kastade en stol framför mig när vi typ sprang och då slog jag i knät så stolen åkte en meter bort och sen stängde samma person en dörr så jag klämde foten.....tur jag har eller hur??? skoja......
Samma person blev arg på Anamaria för att hon inte kullade mig utan hon kullade den andra tjejn istället för att hon kanske inte såg och då blev det en diskution.......
 
Har haft otroligt ont i huvudet idag och nu så har jag ont i foten och knät också...... :(
 
Kram på er!

Spanska

Nu så har jag spanska och vi ska kolla på nån film som är spanska......Den heter Mardrömmar innan jul i alla fall sverige....och vi ska skriva spanska ord...... måste gå innan hon märker att jag bloggar....hehe

12 November

Hej på er sitter i soffan med Anamaria (som vanligt) och vi kollade nyss på trailern till Breaking Dawn part 2..... Men vi hoppas att dem sänker åldersgränsen till 11 år, för just nu så är det 15 år gräns men som sagt så förra året sänkte dem det till 11 års gräns.......

Kollar

Sitter och kollar på solsidan men nu så är det reklam.. Ska hämta min munk och äta medans jag kollar på solsidan..... haha
 
Längtar så himla mycket tills imorgon och saknar min BFF..... Fast imorn så kommer jag säkert längta efter helg igen.....haha
Typical me :D

Ikväll!

Hej har precis duschat och kollar på teve nu. Ikväll så kommer solsidan och det ska jag titta på!!! Nån mer än jag som ska kolla?  
Har inte bloggat så mycket idag har inte haft lust men ska försöka komma igång igen..... :)
 
Kram så länge!

Film

Har suttit och kollar på Breaking Dawn part 1 och nu så skypar jag med Anamaria som också kollar på den fast på sin dator........Man kan liksom dela sin skärm så att jag ser vad hon kollar på..så jag ser när hon kollar på film och då kollar jag också..... hehe

11 November

Hej på er sitter och lyssnar på musik och bloggar..... :P haha
Idag blir det nog bara att vara hemma och ta det chil......(nice) Är sugen på att göra en smoothie men vi får se om jag gör det, om jag gör det så lägger jag upp en bild sen!

1 timme

Hej sitter och har lite lördagsmys...... Om 1 timme så kommer ett program som heter Dowton Abbey... 
SItter i alla fall och äter daim tårta..... hehe
 

Min BFF är bäst!

Min BFF är fan bäst hon stöttar mig tröstar mig och när jag är på dåligt humor gör hon mig alltid glad igen. Det är så klart att vi bråkar ibland men det hör liksom till livet och vänskapen...... Har varit på dåligt humör hela dan och när jag och hon chattade på facebook så började skratta och blev på bättre humor.....
 
Hon är fan bäst och jag kommer alltid att älskar henne som min BFF och det hoppas jag hon förstår och vet!!!!!!!
 
 
Älskar dig min BFF!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 
 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥       ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥                     ♥      ♥                 ♥
♥                      ♥    ♥                  ♥
♥                       ♥  ♥                  ♥
 ♥                       ♥                    ♥
  ♥                                           ♥
   ♥          A  + H  =  BFF          ♥
    ♥                                       ♥
      ♥                                    ♥
        ♥                                 ♥
           ♥                            ♥
              ♥                       ♥ 
                ♥                  ♥
                    ♥         ♥
                       ♥  ♥ ♥
 
Inte så fint hjärta men ändå det symboliserar vår vänskap!!! <3 <3 <3 

Film

Hej har suttit och kollat på New Moon...... För ett tag sen så skypade jag med Anamaria och hon skulle fråga sin mamma om hon och jag kunde gå på premiären på Breaking Dawn part 2 nästa vecka på fredag.. Så det skulle hon fråga sin mamma och jag hoppas verkligen hon får...... Men vi får vänta och se....... :)
 
Kram! <3

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
Nu är det äntligen helg......jippi  Jag sitter just nu och kollar på teve...... Ingen är vaken förutom jag och min brorsa.......haha
Har inte ätit frukost än men ska strax göra det... Idag kommer vi nog att vara hemma hela dagen så det blir bra att vila...

Tråkar....

Sitter och kollar på teve och typ tråkar....hehe
Va inne på instagram och kollade vad som hade hänt och sen bestämde jag mig för att skriva ett inlägg......

handlat

Hej kom precis em för vi har handlat..... haha De är ju fredagsmys och pappa jobbar ju på ett filmföretag så han kan "hyra" filmer grattis eller vad man säger... Så han tog med sig 2 twilight filmer som jag ska kollar på i helgen........
 
Det här är breking Dawn part 1 som kom ut förra året.... Det är 4
 
Det här är New Moon som kom ut för några åt sedan och det är 2.
 
En annan grej som jag också köpte när vi var och handlar var en sång här grej som man sätter fast i telefonen så att den står upp.....
 
En bild på mig!!!!
 
 
 
 
 
 

Fredagskväll!

Idag så är det äntligen fredag... Ikväll blir det fredagsmys med familjen och sedan X factor ikväll.... Det är ju riktigt spännande nu när det bara är 6 personer kvar....
 
Vem tror ni åker ut? 
Vem tror ni vinner?
 
det är bara jag och brorsan hemma för tillfället men mamma kommer nog hem snart......

Fredagskväll!

Idag så är det äntligen fredag... Ikväll blir det fredagsmys med familjen och sedan X factor ikväll.... Det är ju riktigt spännande nu när det bara är 6 personer kvar....
 
Vem tror ni åker ut? 
Vem tror ni vinner?
 
det är bara jag och brorsan hemma för tillfället men mamma kommer nog hem snart......

Kollar på teve!

Sitter och kollar på teve och är skit trött. Men ska vila lite för vill inte att det ska bli dålig stämning på grund av mig ikväll...... 
 

9 November

Jag sitter just nu med Anamaria, Lollo och Mathilda. Mathilda sitter och äter kakor......
Vi kollar på när Lollo och Mathilda smörar kakorna fast nu är dem klara..... Har inte så mycket mer att skriva nu men uppdaterar under dagen!!
 
Kram!

<3

Sitter just nu och kollar på vem vet mest, har inget bättre för mig..... haha
Imorgon så är det fredag..... jippi Den här veckan har varit en av dem sämsta veckorna någonsin, jag har varit trött hela tiden, jag är förkyld och det känns om jag är ensam.....? Jag vet inte varför men det känns som det....Fast det är ju bra att jag har min BFF Anamaria, som alltid stöttar mig.....:) <3.
Love ya min BFF!!!!! ♥♥

Kollar

Hej sitter just nu och kollar på New Moon på datorn istället......
Anamaria skrev ett jätte fint inlägg som jag ska länka till er....
 
http://annasbloggse.blogg.se/2012/november/hej-2-3.html#comment
 
Anamarias blogg heter:
 
annasbloggse.blogg.se

Engelska!

Hej på er sitter och forskar om vikingatiden och hur vikingar påverkade det engelska språket..... Som ni kanske vet så börjar vi klockan 9 och vi började engelskan och så satt vi i 15 minuter och diskuterade att vår lärares dator hade gått sönder... och vissa blev irriterade på det och vissa inte...... Men nu så sitter vi och arbetar till slut.... :)
 
Måste gå innan hon märker att jag bloggar.....oops
 
Bjuder på en bild på mig... hehe
 

8 November

Hej på er jag sitter i soffan och lyssnar på musik. Jag blev lite arg går kväll...... För twilight kom på kanal 5 och vi hade typ inte den så pappa sa att han skulle ta med sig filmen idag så ska kolla idag......haha
 
Nästa vecka på fredag så släpps den nya twilight filmen..... Breaking Dawn part 2, förra året släpptes Breaking Dawn part 1 så den är liksom 2 delar för den blir för lång om man sätter ihop den i samma film.....

Twilight!

Om 30 minuter så kommer twilight. Det är 2:an, och den heter New Moon. Jag ska i alla fall kolla för jag älskar verkligen twilight. 
 

Sovit

Har precis vaknat efter att ha sovit en liten stund. Men jag var super trött och hade inget att göra så jag bestämde mig för att att ta en liten tupplur......
 
Tycker ni att det har blivit lite längre inlägg nu än det var förut? För jag skulle ju försöka skriva lite längre inlägg och jag undrar hur ni tycker det har varit. Har det gått bra eller dåligt enligt er?

Mörkt

Hej på er är just nu hemma och kollar på teve. Klockan är bara 15 minuter över 4 och det är redan mörkt..... läskigt.... haha skoja
Idag så var vår music lärare sjuk så var hade pa istället, efter det hade vi bild och på eftermiddagen så hade vi historia.....

Valet!

I natt klockan 23.00 så var det val i U.S.A... Det var Barack Obama som vann valet. Han är demokrat och Mitt Romney är Republikan. Barack Obama är ju typ super glad eller vad man ska säga. Men grattis ända till U.S.A........hehe

7 November

Godmorgon på er. SItter i soffan med Anamaria (som vanligt) och kollar på olika bloggar och sånt..... Idag så har jag musik, bild och Pa.. (personligt arbete)
 
Är så otroligt trött och skulle bara vilja vara hemma och sova just nu.....

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men var på teater och kom precis hem. Jag var på Hamlet teater som Shakespeare har skrivit. Den var väldigt bra men kameran var ur batteri och jag hann inte ladda den så tog bara bilder med mobilen. 
Idag så ringde TheStudio upp mig och sa att jag skulle komma dit och ta foton och att jag fick ta med mig 5 personer. Så vi bestämde ett datum och tid och sånt......
På teatern så träffade vi en producent som blev vår kompis eller vad man ska säga, och sen skulle jag fråga om hans nummer men tyckte det blev pinsamt och sen frågade han mig "vill du vara med i en film"..... Jag sa kanske och sa att det inte var det jag tänkte fråga.....och bla bla bla
 
Kram!

6 Novemeber

Hej på er sitter just nu i soffan med Anamaria och lyssnar på musik. Vi pratar, skrattar och har det lite roligt.... haha
Idag så har vi matte och svenska, men har inte alls lust att ha det för r så otroligt trött jag gick och la mig klockan 1.00 igår kväll. Sen imorse så vaknade jag klockan 6.00.

hjälper

Sitter just nu och hjälparr pappa med nån grej. Han sa inte riktigt vad det var jag skulle göra, han sa bara att han behövde min hjälp. Men hittills så har jag bara suttit och kollat på så jag tänkte att jag ändå kunde blogga medans. Idag har jag vart super trött föt jag vakna klockan 3 på natten och kunde inte sova tills klockan 4 på morgonen. När jag hade hämtat brorsa från dagis så la jag mig på soffan och hade på musik utan hörlurar och somnade. Jag vaknade 30 minuter efter att pappa hade kommit hem och min musik var fortfarande på.....haha
 
God natt på er för ni som ska sova nu!

hemma

Hej på er nu aå är jag hemma och har det tråkigt. Jag ska hämta brorsan från dagis lite senare. Jag har fortfarande ont i huvudet men ska vila lite och hämta brorsan sen. Efter att jag har hämtat brorsan så ska jag jobba med ett papper som vi fick på No. 
Vi har haft spanska och no idag. Det var typ okej men hade ont i huvudet så det blir ju lite svårare....men jag stod ut......haha

hej

Hej är på otroligt dåligt humor för har typ inte sovit ett skit och har ont i huvudet....blä  Vi börjar om 1 minut... så måste gå......

Dagens outfit

 
Jag: 
Svart linne från Hm
Svarta tights från Lindex
Anamaria:
Svart linne från Cubus
Svarta tights från Hm

Tidigt!

Idag så tog jag den tidiga bussen för att möta Anamaria på buss stationen... Nu så sitter vi och lyssnar på musik och skrattar åt varandra! Ni ska få dagens outfit där Anamaria också är med!
Vi har nästan likadana kläder!

FIlm

Hej sitter och kollar på film men skypar samtidigt!  Sitter och skypar med Anamaria och Solin och har uppmuntrat båda 2 att äntligen skriva ett blogg inlägg!!! Bra gjort... haha skoja

Solsidan

Har precis ätit middag, och nu är det bara att vänta tills solsidan kommer......hihi...
Lägtar såå ycket tills imorgon, längtar efter alla mina kompisar och det kanske kommer vara några nya ansikten där, det va typ 2 nya personer som kanske skulle börja och jag känner en av dem....

Pizza

Ikväll blir det hemma gjord pizza till middag.... Snart är den klar....hehe
 
En bild på mig!

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat men har inte haft lust och har varit på dåligt humör för att igår kväll tills nu har jag haft ont i huvudet... Idag så har jag inte gjort så mycket, jag och mamma åkte och handlade lite grejer och sen kom jag hem och duschade och nu så ska jag titta på film.... 
Igår gick jag och la mig klockan 2.00 på natten och vaknade klockan 11.00...... Men imorn så är det ju skola och längtar så mycket efter alla mina kompisar och speciellt min BFF Anamaria...  
 
 

Fel!

Jag råkade skriva fel i förra inlägget! Det var gruppen Hey Mary och Oscar Zia som åkte ut ur X factor.....

Hej

Hej på er vaknat för 1 timme sen och har ätit frukost och nu  vill min lillebror att jag ska spela nåt spel med honom.....
Igår så kollade jag på Xfactor och det var Alexander som åkte ut......
Idag så ska jag bara stanna hemma och vila, har inte lust att gå ut. Längtar tills måndag, för det känns som en evighet sen jag träffade mina kompisar, under hela höstlovet har jag bara träffat Lollo och Anamaria. Det var super kul men nu saknar jag dem redan igen....
 
Kram!

Spännande

Nu är det spännande vilka tror ni åker ut i Xfactor? Jag vet inte vem jag tror men en liten favorit jag har är Awa. Hon är duktig tycker jag. 
Imorgon kväll så är det Melodifestivalen...... Det ska jag också kolla på, ska ni?

Vem?

Sitter och kollar på Xfactor....... Det här blir ett kort och snabbt inlägg!!
 
Men jag undrar Vem tycker ni ska åka ut?

Handlat

Har kommit hem efter att ha varit och handlat på Willys med pappa och brorsan... Köpte chips och en massa frukt och andra saker.......Pappa ska göra pannkakor....hehe lycka till!!!!!
Men han brukar göra pannkakor ibland och dem är jätte goda!!!
 
 
Hihi lite fina bilder......hehe

Ikväll!

Hej hej sitter och kollar på teve just nu.... Kollar på ett program som heter "Världens strängaste föräldrar". Det är typ så att 2 ungdomar åker till andra sidan jordklotet asså ungdomarna bor i samma land och så reser dem till en annan familj i 8 dagar och där ska dem typ lära sid disciplin, inte röka, inte säga emot sina föräldrar....osv
 
Ikväll så är det Xfactor och One Direction sa vara med. Dem är ett killband som alla sjunger i.... Dem ska sjunga en låt för att dem var med i Xfactor (inte den svenska) och dem bildade sitt band där... Då ska dem typ inspirera andra som är med i Xfactor......
 
Det här är One Direction!

2 November

Hej sitter just nu och bloggar... hehe. Jag har redan ätit frukost och har nu inget att göra...
På söndag så är det typ en storm eller något sånt som "kommer" till Sverige eller hur man ska uttrycka sig... Det är bäst att stanna hemma då.....Läste om det i tidningen och igår kom mamma hem och sa det!!!!! IDag är det ju äntligen fredag...jippi.... Då blir det fredags mys och kolla på Xfactor på kvällen.....
 
Kram!

Haha

Har skypat i över 2 timmar idag. Det var roligt för jag och Anamaria har typ skrattat ihjäl oss, det var Solin som gjorde att vi började skratta!! Och vi skypat med lite olika personer varav dem som jag hela tiden har skypat med var Anamaria och Solin (min kusin).... Efter det så blev det skype bråk... Det blev bråk mellan 2 killar och mig, Anamaria och Solin... Fast jag och Anamaria satt nog mest och tittade på vad dem skrev..... men sen blev det långtråkigt så vi började argumentera vi med.... hehe
Sen gav killarna upp för dem inte orkade med vårt tjafs..... haha

haha


Skypar

Hej sitter och skypar med Anamaria och min kusin.... Super trevligt!!
Har skrattat ihjäl mig fast vi la på 3 gånger och sen ringde vi upp varann så egentligen så har vi skypat i 1 och en halv timme!!
 
 

inget

Hej sitter och kollar på teve... Jag skypade med Anamaria för ca 2 timmar sen...Är hemma med brorsan och mamma............ Imorn är det fredag........jippi
Det blir fredags mys.... hehe
 
Men jag längtar till jul... jag vet inte varför men jag längtar tills jullovet (fast höstlovet är inte slut än) Men det är ju snart skola igen så..... 

TIllbaka

Äntligen så funkar internet igen. Det har varit såå jobbigt att inte ha så bra internet. SItter hemma och kollar på teve..... Igår så var det Halloween.... Det var super kul och jag gick på bus eller godis med Anamaria... Vi fick mer pengar än godis.... haha
Anamaria hade med sig en jättefin mask som ni ska få bilder på..Vi gick på bus eller godis här omkring och då plingade vi på någon och då hörde vi en hund och då skrek Anamaria spring så sprang uppför 3 trappor utan att stanna.... och när vi kom fram så sa jag till Anamaria "hundar kan faktiskt springa uppför trappor" och då började Anamaria gapskratta..... haha
 
Vi gjorde även en massa bus..... Det var 2 dörrar som var mittemot varandra.... Då tog Anamaria tråd och knöt fast det i handtaget på ena dörren och sen andra handtaget på den andra dörren......
 
Ett annat bus var att det var någon som hette bergren i efternamn... och då tog vi en svart tuschpenna och ritade över berg så att det bara stod ren.... hehe
Men som ni förstår så var det väldigt roligt igår......
 
En bild på mig..... :)
 
Det här är Anamarias pumpa mask... hehe :)
 
 

RSS 2.0