Idag

Hej på er!
 
Jag vet att jag inte har bloggat på ganska länge men har hänt så mycket. Var på bröllop i Hudiksvall förra helgen. Var jätte kul vi bodde i en stuga över natten. Idag så var jag i alla fall i stan med en av mina kompisar. Det var sjukt kul, köpte en body mist från Hollister.
 
 

Igår

Hej på er!

Igår så åkte jag till centrum med Lollo. Vi gick runt där, kollade i olika butiker och så. Köpte ingenting, fast hittade en jätte fin blå tröja men den kostade 300 kr och jag tyckte inte riktigt den var värd det så köpte inte dem. Efter vi kollat runt i butiker så åt vi lunch. Vart Ceasarsallad, vi ville vara nyttiga. Sen så kom jag hem och tränade.


18 Juni 2013

Hej på er!

Vaknade klockan 10, rätt så sent faktiskt. Nyser och har rinnande ögon nu med det är min allergi, så ska ta en tablett så blir det nog bra. Idag så ska jag till Grönalund med familjen. Ska bli kul och hoppas att det inte börjar regna. Hoppas ni också har en bra dag!

Idag

Hej på er!

Idag så åkte jag, pappa, min lillebror och en av pappas kompisar till Haninge. Vi gick runt där lite och gick in på olika affärer. Köpte även 2 tränings linnen på Stadium. Hade det kul, sitter just nu i alla fall och kollar på Glee!
 

14 Juni 2013

Hej på er!
 
Sitter just nu hemma med brorsan och chillar. Klockan 15.00 kommer mamma hem då ska vi till biblioteket för att lämna in lite böcker. I helgen så ska åka och köpa en kamera. Inte en liten som min blå, utan en med lins, en till för den andra tappade min brorsa och då gick den sönder. Så vi köper en annan modell. Det blir nog i helgen eller på måndag eller tisdag nästa vecka. Känns helt otroligt att vi äntligen har sommarlov. Det är det vi längtade efter från första dagen i 6:an. Nu så har vi äntligen sommarlov, men på avslutningen kändes det inte lika kul som man hade väntat sig. Det kändes inte kul att säga hejdå till sina kompisar och inte se dem på ett tag. Även fast man kan hänga på lovet och så men ändå. Det kändes lite sådär :/ 
 
Kram ♥

Sommarlov

Sommarlov ♥
 
 

Mycket

Hej på er!
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har bara varit så mycket på gång den här veckan. Vi hade ju skolavslutning igår. Nu har vi sommarlov, YEY. Vi fick ha våra datorer över lovet, så dem flesta blev ju glada, haha. Ska köpa en kamera i helgen eller nästa vecka. Ska på bröllop nästa lärdag, och det ligger i Sandviken. Ska även till Grönan nästa vecka, med familjen. Uppdateringen ska bli bättre lovar jag!
 

stort förlåt

Hej på er!

Ett stort förlåt för att jag inte har bloggat. Har hänt så mycket denna vecka. Har haft vår stads OS och lite annat. Idag så ska jag nog gå på en promenad och så. Igår var det ju Let's Dance final och det var Markoolio som vann. Hejade på Oscar Zia, men grattis till Markoolio i all fall. Hoppas ni har en bra dag!
 
Kram!

RSS 2.0