Bestämt mig...

Hej hej, jag har bestämt att jag ska gå på Elverket imorgon med Anamaria. Behöver något som gör mig lite gladare. För just nu känner jag mi trött, deppig, sårad och en massa andra känslor har kommit upp till ytan. MEn ska i alla fall gå imorgon och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men tror i alla fall att jag vet!! 
 
Kram!!

Imorgon?

Hej på er! Idag så hade vi idrott och vi spelade spökboll typ hela lektionen. Den här dagen blev inte lika bra som jag hade trott. Men saker går ju inte alltid enligt planerna. I alla fall så ska jag hålla ett idrotts pass med en av mina kompisar och det kommer bli jätte kul. Imorgon så är det Elverket (en fest). Får se om jag går men tror det, och om jag går så går jag i alla fall med Anamaria. 

31 Januari 2013

Godmorgon på er alla fina läsare!
 
Idag så är det den 31 Januari och imorgon så är det ju den 1 Februari. Idag så har vi svenska och idrott. Jag längtar tills idrotten för då så ska vi ha gymnastik. Det går inte att lägga upp bilder just nu så hoppas att blogg.se kan fixa det snart. 
 
Kram!

Sett!

Hej på er kollade precis klart på Pretty little liars säsong 3 avsnitt 17. Den kom ut idag så kollade på den direkt, haha. Imorgon har jag svenska och idrott, det blir nog en bra dag. Det här är nog mitt sista inlägg för dagen. 
 
Kram!

Hemma!

Hej på er! 
 
Hade fel vi slutade klockan 11 inte 12 idag. Så struntade i lunchen och åkte hem. Åt något när jag kom hem och sedan har jag bara kollat på 90210. Nu har jag sett säsong 1 och 2 men väntar på att dem ska lägga ut säsong 3. Nu lyssnar jag i alla fall på musik. Jag längtar så mycket tills imorgon för älskar vårt idrottspass som vi ska ha imorgon. Vi ska ha gymnastik och det älskar jag verkligen! Har även svenska hela förmiddagen men det är ok. Vi slapp ha samhällskunskap idag i alla fall, eftersom vi slutade klockan 11. Hoppas ni har haft en trevlig dag!!
 
Kram! ♥

Läsning

Godmorgon på er!

Sitter i skolan och ska egentligen ha läsning men tänkte mobilblogga lite snabbt. Hann inte sätta på datorn för att jag fick ta den sista bussen. Idag så har vi matte hela förmiddagen och sen slutar vi klockan 12, jippi! Ska i alla fall läsa nu innan läraren märker att jag bloggar!
Hoppas ni har en trevlig dag!

Kram! ❤️


Mina naglar

Är är en bild på mina naglar. Dem är inte så fina men det för inget!


Musik

Hej på er!

Sitter i ett förråd/rum med Anamaria och Angelina och vi sjunger. Vi ska sjunga 2 låtar på sommarkonserten. En heter Min ängel och den andra heter No promises. Längtar tills fredag för dagen efter så är det helg, (HAHA). Ska hem och fixa naglarna. Har redan bestämt färg,hehe.


29 Januari 2013

Godmorgon på er!
 
Hej på er sitter just nu i skolan och ska strax kolla på 90210. Men tänkte blogga lite innan. Idag så har vi musik och no. Tycker inte om tisdagar. Imorgon så ska vi få sluta tidigare eftersom vi slutade halv 3 förra veckan i fredags. SÅ då får vi ta igen den tiden. Så antigen slutar vi klockan 12 eller klockan 1.30. Kanske ska åka till en mässa imorgon men får se om jag orkar, kanske skippar. Hoppas ni har en bra dag!
 
Kram!

Ganska trött!

Hej på er! Är ganska trött sov typ 3-5 timmar hela natten. Ikväll blir det nog att hoppa i säng lite tidigare än vanligt så att jag är pigg imorgon. Imorgon så har jag musik och no. Ska även fixa naglarna imorgon så det kommer upp en bild på dem också imorgon. Har kollat på 90210 idag. Det är bara 2 avsnitt kvar sen har jag sett alla, vill inte att den ska ta slut. Väntar även på att ett nytt avsnitt/säsong ska komma ut från Pretty little liars. Älskar verkligen Pretty little liars och 90210. Skulle inte kunna välja emellan dem, hehe. Idag blev det lite bråk på kik. Det var bråk mellan 2 av mina kompisar/bästisar.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men den 8 mars ska årskurs 6-9 åka till Romme och åka skidor. Får se om jag åker orkar inte riktigt. Man ska vara vid skolan klockan 6:00 så det betyder att jag måste vakna 4:30 eller 5:00. Men får se om jag åker har inte bestämt mig än. Många av mina kompisar ska åka så får se, haha!!

Kram! ❤


Hemma

Hej på er. Är hemma och sitter och äter choklad just nu. På fredag så ska vi vaccineras och jag längtar inte. Jag är inte rädd för sprutor men skulle hellre avstå från att ta dem. Idag var en ganska rolig dag och jag jobbade bra. Ska i alla fall kolla på 90210 just nu!
 
Kram!!

28 Januari 2013

Godmorgon på er!
 
Igår kväll vart jag lite busig typ. Jag sa till mina föräldrar att jag skulle lägga mig tidigt så gick och lade mig vi 9 eller halv 10. Då satte jag på datorn och kollade på 90210 tills klockan 1 på natten, haha. Kikade med Anamaria och en annan person också då. Vi börjar om ca 20 minuter så tänkte kolla på 90210. Idag så har vi spanska och sen hemkunskap/syslöjd. Hoppas det blir en bra dag!!
 
Kram!n 

Äntligen

Hej på er äntligen så sätter jag på datorn. Har precis duschat och ska gå och torka håret. Imorgon så är det skola. Vill fortfarande vara ledig orkar inte gå till skolan. Men det ska bli kul att få träffa alla mina kompisar. Idag så gjorde jag pannkakor och dem vart jätte goda. Men åt lite snabbt så fick ont i magen. Men nu så har jag inte ont längre. Ska i alla fall kolla på 90210 nu, haha. 
 
Kram!!

27 Januari 2013

Hej på er!
Ännu en gång så mobilbloggar jag men det är bara för att jag inte har satt på min dator än. Kollade nyss på en film som var ganska bra. Jag hade ju planer idag men sen så visade det sig att pappa fick migrän och mamma är på jobbet så ännu en dag stannar vi hemma. Men för att inte ha fullständigt tråkigt idag så ska jag gå och fixa pannkakor.

Kram! ❤️


Mobilbloggar

Hej på er tänkte testa mobilblogga eftersom jag ändå inte orkar hämta datorn och blogga därifrån! Sitter i alla fall och kollar på lögnen och har gjort det ett tag nu. Nu är det lördagsmys, haha! Imorgon så är det söndag, (OHH NEJ). Jag gillar inte alls söndagar. Hur kan måndag vara så långt bort från fredag men fredag är så nära måndag? Imorgon ska vi nog hitta på något. Kanske gå på bio eller åka och simma kanske, får se! Tror det här kanske blir mitt sista inlägg för dagen, men får se. Ska i alla fall kolla på en annan film efter lögnen men vet inte vilken. ska fortsätta med mitt lördagsmys nu, haha!

Kram! ❤


Lördagsmys!

Hej på er ska strax gå och hämta snacksen och godis och sånt till lördagsmyset, haha. Hoppas ni har haft en bra dag det har jag i alla fall. Har suttit och kollat på 90210 hela dagen, hehe. 
 
Kram!

Insta-week

Hej på er! Här är veckans uppdatering från instagram! 
 
 
Kram!

26 Januari 2013

Godmorgon på er min fina läsare!! 
 
Är lite trött gick och lade mig klockan 2 igår, haha. Kollade på 2 filmer men jag somnade framför den sista för att den var så tråkig, (HAHA). Idag är jag nog bara hemma och kollar på film och äter en massa godis, hehe. Det är ju trots allt lördag! Om 2 veckor så har vi nationella prov och jag längtar tills dem är över. Efter att jag har skrivit ett prov så känner jag mig oftast lättad att provet är över. Men är lite nervös för vet inte vad som kommer på provet!
Ha en bra dag!
 
Kram!

Hej!

Hej på er! Det blev lite fredagsmys ikväll men imorgon blir det lördagsmys, haha. Kollar i alla fall på film nu så får avsluta detta inlägg!!
 
Kram!!

Hemma äntligen!

Kom hem för några minuter sen för att jag stannade och väntade på mamma så vi åkte hem tillsammans och hämtade min brorsa. Det är iskallt ute tycker jag. Väntade på bussen ett bra tag och frös ihjäl. Det är i alla fall äntligen fredag idag och det blir nog fredagsmys. Ska fortsätta kolla på 90210 nu. 
 
Kram!!

Engelska strax!

Hej på er sitter på samlingen nu och både jag och Anamaria bloggar just nu. Vi har utvärderat klart så vi typ smygbloggar, haha. Har strax engelska lektion men tänkte blogga lite innan. Äntligen idag så är det fredag som jag så mycket har längtat efter, hehe. I helgen kanske vi ska på bio får se. Har inte riktigt bestämt något än men får se, det kanske blir av. Måste gå nu!
 
Kram mina fina älsklingar! ♥

25 Januari 2013

Godmorgon på er mina fina läsare! 
 
Jag sitter i soffan i skolan och ska snart kolla på 90210. Idag så har vi engelska och sedan så ska vi åka och kolla på någon teater. Hoppas i alla fall teatern är rolig för annars kommer jag sitta där helt uttråkad. Kanske lägger upp bilder på instagram så där kan ni också kolla. Är jätte trött för att min lillebror väckte mig klockan 2.30 på morgonen och ville ha vatten. Jag var typ halvvaken men blev ändå irriterad, haha. Är i alla fall ganska trött men ska no ta mig igenom hela dagen utan att somna, haha. Hoppas ni har en bra dag idag! Jag ska i alla fall försöka att ha det!! 
 
En gammal bild på mig!
 

Hej!

Hej på er sitter och kollar på 90210. Förut vart det ju Pretty little liars men nu så är det 90210, haha. Men kolla fortfarande på Pretty little liars väntar bara på att ett nytt avsnitt/säsong ska komma ut. Har ätit middag och lite senare kanske det blir tårta, hehe. Imorgon så ska vi åka på teater. Det ska alla 6:or och 5:or göra. Hoppas det är en bra teater så att jag inte sitter där och tråkar hela tiden haha. Vi slutar en timme senare imorgon pga teatern. Så istället för att sluta 13.00 så slutar vi klockan 14.00. Men vi får typ ta igen den tiden någon dag så att vi får antigen sovmorgon eller får sluta tidigare. Hoppas ni har haft en bra dag det har jag i alla fall!!

Kram!

Svenska!

Hej på er har just nu svenska och får blogga snabbt. Vi typ pratar om olika ord som kanske kommer på nationella provet. Jag fick ordet blogg, haha. Perfekta ordet eftersom jag har en blogg, hehe. Får tyvärr avsluta det här inlägget innan läraren ser, oops... :)

Kram!

24 Januari 2013

Godmorgon på er alla mina fina läsare!!
 
Är just nu i skolan med Anamaria och vi båda bloggar. Idag så fyller Anamarias mamma år så hoppas hon får en grymt bra födelsedag. Idag så är det exakt 11 månader kvar tills Julafton, hehe. IDag så har jag svenska och idrott, det ska bli ganska kul speciellt på idrotten då ska vi typ ha gymnastik. Hoppas ni har en bra dag!!
 
Kram!!

Middag strax

Hej på er ska strax gå och äta middag. Idag blir det biff med potatis och någon sås. Fick i alla fall 2 filmer fick En gång i phuket och Snövit den verkligen inte den tecknade :)   Hoppas ni har ahft en bra dag det har i alla fall jag. Jag hade ett ganska roligt matte pass och sen samhällskunskap. Samhällskunskapen var lite tråkig men blev klar med det jag behövde och lämnade in det. På matten så gjorde vi ekvationer och jag klarade dem mycket bra, haha. Ska i alla fall gå och äta strax!! 
 
Kram!!

23 Januari 2013

Hej på er sitter och har precis lämnat in min samhällskunskaps uppgift. Det var bra att jag lämnade in den. Måste gå för har lektion bloggar när jag kommer hem!!
 
Kram!!

22 Januari 2013

Hej på er och förlåt för den låga uppdateringen idag. Imorse när jag om lämnade jag bara väskan och allt i skåpet för vi skulle bara läsa. Sen har jag inte haft så mycket tid idag. Vi fick glass för att en kille i vår klass fyllde år. Det var i alla fall gott och det var en ganska rolig dag. Sen på eftermiddagen så hade vi No det var lite tråkigt men sånt är livet. Nu ska vi i alla fall göra pannkakor. Hoppas ni har haft en grym dag som mig!!! 
 
Kram!

Hejsan...

Hoppas ni har haft en bra dag idag. Jag har i alla fall haft en grymt bra dag och är just nu hemma. Ska strax äta jordgubbar och typ kolla på teve eller något. Jag vet att jag inte updaterar bloggen flytigt just nu men jag har ingenting att blogga om. Ni kan kolla mitt instagram konto där uppdaterar jag nästan varje dag. Hoppas ni har haft en bra dag!!
 
Kram!

Dagens outfit

Här är dagens outfit!!! 
 
 
Tröja: Hm
Tights: Vet inte 

21 Januari 2013

Godmorgon på er sitter just nu med Anamaria och Lollo i skolan. Ska ha spanska idag och syslöjd. Det ska bli ganska kul och ni ska få dagens outfit efter det här inlägget. Hoppas ni har en bra dag!!
 
Kram!!

Film

Hej på er sitter och kollar på 90210. Ska i alla fall gå och äta glass nu för är trött på att kolla på film. Ska ta en paus från datorn, haha. 
 
Kram!

20 Januari 2013

Hej på er, och hoppas ni har haft det bra. Jag har haft en sådär start på dagen. Har varit lite deppig och ibland är det så. Har varit hemma hela idag och tråkat. Ska i alla fall gå och duscha nu för har ingenting annat att göra. 
 
Kram!!

Blixten

Haha nu så är jag inne på Facebook, skype, kik, och bloggar. Fick ett kik meddelande från någon som tyckte att jag var som blixten haha. Skypar med Anamaria just nu och skrattar ihjäl mig. Hon är verkligen en sann vän!!!!

Insta-week

Här är veckans instagram bilder!! :D 
 
Haha!! :D
 
True.....
 
Så sött, haha!! :D ♥
 
 
Fanta Exotic (tumme upp) 

God mat!

Hej har inte gjort så mycket annat än att kolla på Pretty little liars haha. Idag blir det pannkakor till mat, älskar verkligen pannkakor och speciellt dem som min pappa gör. Dem är jätte goda och får inte nog av dem, hehe!! 
 

19 Januari 2013

Hej på er hoppas ni har haft en bra dag hittills. Imorse vaknade jag klockan 9 och satt och lyssnade på musi på min telefon. Väntade till alla andra  vaknade och sen så åt vi frukost. Vi har städat hela dagen (tråkigt) så därför har jag inte hunnit blogga. Jag satte på min dator typ nyss,haha. Idag så ska vi nog bara vara hemma slappa, kolla på film och sånt. Hoppas ni har en bra dag idag!!! 
 
Kram!

Min fina mössa

Här är några bilder på min fina mössa. Älskar den verkligen!! :) <3  ♥
 
 
 

Bakar

Just nu så bakar vi. Det är jag och pappa som bakar för att han är den som är mest kunnig och gillar att baka och sånt. VI bakar tårta till ikväll och det kommer upp bilder senare när den är klar!! 
 
Kram!

18 Januari 2013

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat. Imorse försov jag mig och hade inte tid att sätta på datorn. Sen så hade vi engelska och efter det så hade vi tjejsnack och vi slutade kvart i 1. Åkte då till centrum för att möta upp min mamma och lillebror fast åkte hem emellan. Vi gick till tandläkaren för min brorsa skulle dit och mamma hade köpt en jätte fin mössa till mig och jag älskar den. Kollar i alla fall på teve just nu!

En bild...

på mig! 
 

Tack mamma!

Idag så kom mamma hem och hade köpt en morgon rock till mig. Den är jätte varm och tycker den är super fin. Tackade i alla fall mamma och har precis duschat och har på mig den just nu. Imorgon så är det fredag och min lillebror är ledig, det är så orättvist. Vill också vara hemma imorgon men nepp det blir skola imorn. Har laddat upp lite bilder på instagram igår och idag så där kan ni gå och följa mig!! 
 
Jag heter:       helsan99 
 
Kram! ♥

Snart fredag...

Hejsan idag har jag haft en ganska bra dag. VI hade inte svenska eftersom vår svenskalärare var sjuk så då hade  vi PA istället. PÅ eftermiddagen så hade vi idrott och vi körde lite spökboll och armhävningar mm. När vi körde   spökboll så van vårt lag, och vi hade också ganska  bra teamwork. Är hemma nu i alla fall och ska strax kolla på Pretty little liars. Har redan sett alla, men det är fortfarande kul att kolla på den, haha. 
 
Kram!

17 Januari 2013

Godmorgon på er!!
 
Sitter med Anamaria i skolan just nu och hon ska hämta sitt morgon kaffe. Så måst tydligen skynda på att blogga. Idag så har vi svenska och idrott, men det är inte säkert att vi har idrott. Hoppas inte vi har det för att har inte någon lust och försov mig imorse (igen). Vet inte varför jag försover mig oftare nu än innan jullovet. Vet inte varför men ska försöka vakna i vanlig tid i alla fall!!
 
Kram!!

Stannade hemma istället

VI åkte inte till skolan jag sa att vi inte behövde det och + att vi båda var trötta och hade inte orken att åka. Så får väll bryta upp låset imorgon och köpa ett nytt lås. Gör inget sådant händer. Imorgon har vi svenska och idrott, om vår idrottslärare kommer, för hennes son är typ sjuk!! 
 
Kram!

Hej på er!

Hej på er jag har varit hemma ett tag nu. Men är på lite sådär humör just nu. Jag provade igen att låsa upp mitt skåp men det gick inte och dessutom så fastnade den 2 gånger. Förutom så kunde jag stoppa in hela nyckeln nu så går den bara halvvägs. Ska åka det med pappa sen och han ska se om han kan fixa det. Men jag tror inte det plus att imorgon så har jag idrott och har verkligen inte lust att bära runt på min väska med datorn i och min idrottsväska. Hoppas i alla fall att pappa kan fixa det. 
 
Kram!!

16 Januari 2013

Godmorgon!

Den här morgonen började inte så bra, inte i skolan i alla fall. När jag skulle låsa upp mitt skåp så kunde jag inte göra det. Jag och Anamaria stod där i typ 10 minuter och försökte men det gick inte. Jag kan inte bryta upp låset för då har jag ingenstans att lägga mina saker. Är så  sjukt irriterad så vet inte vad jag ska göra!!
Ska i alla fall gå vi börjar om 6 minuter. 
 
Kram!

Ätit, dags för film!

Har ätit och ska kolla på film. Ska kolla på en spion film som heter "The spy next door". Har redan sett den 1 gång men tycker den är rolig så ska kolla på den. Rekommenderar den tycker den är grymt rolig och ganska bra. Hah nu har den börjat, så måste tyvärr avsluta detta inlägg. Tror det blir det sista inlägget för idag!!

Vad vill ni läsa om i bloggen?

 
 
 

15 Januari 2013

Hej på er har inte bloggat för att min dator har varit avstängd hela dagen. Jag satte på den typ klockan 13.30. För då fick vi paus efter att ha haft prov i NO. Det var sådär, ingen var ju beredd på det men alla gjorde väll det bästa dem kunde. Jag har glömt jätte mycket men lyckades ganska bra är stolt över mig själv. Idag ska jag hem hämta brorsan och göra läxor och ikväll blir det pizza till middag. Idag skulle en person kanske komma på besök i vår skola och den personen känner typ bara mig och Anamaria. 
Ha en trevlig dag börjar om 3 minuter!!
 
Kram!!!

Klar!

Hej på er har gjort läxorna och sitter och skypar med Anamaria. Idag så hade vi spanska och syslöjd. Efter eftermiddags pausen så hade vi PA (personligt arbete). Jag och Anamaria jobbade med svenska, och skrattade ganska mycket. Jag har haft en underbar dag och tycker att man ska behandla varje dag speciell. 
Ha en bra dag!!
 
Kram!

14 December 2013

Godmorgon på er! 
 
Sitter i skolan med Anamaria och vi är typ lite upprörda. Har fått veta att nån går bakom ryggen på mig och berättar en massa lögner och en massa taskiga saker. Hon går också bakom ryggen på Anamaria och vi tycker det är sjukt irriterande. Men den personen är inte värd att tänka på. Hon är inte värd att jag ska göra mig upprörd för. Bryr mig inte om vad hon säger!! 
 

Bra dag!

Har haft en ganska bra dag, har kollat på PLL (pretty little liars) och har ätit pannkakor. Det var super gott för det var hemlagat. Ska äta lite jordgubbar sen, hehe. Imorgon så blir det skola  igen. Längtar verkligen till sommarlovet, vill bara vara ledig!!!
 
Kram!

13 Januari 2013

Hej på er och hoppas ni har haft en bra start på dagen. Idag blir det partaj, HAHA skoja bara. Nej men idag är det  en begravning :( och min föräldrar ska gå på den. Jag och min brorsa får vara hemma ett litet tag och då ska jag nog kolla på film och mm. Efter begravningen så ska pappa hjälpa mig fixa ner musik på telefonen, om han hinner. Hoppas det för det är det enda som saknas på min telefon just nu, hehe!

Kram!

Hemma!

Kom hem för ca 50 minuter sedan. Vi åkte till Kista galleria och gick runt och kollade lite. Ibland är det kul att bara gå och kolla runt utan att köpa något. I alla fall så gick vi runt och kollade lite sedan åt vi. Efter det gick vi runt lite till och sedan åkte vi hem. Vi hade det i alla fall jätte trevligt, och ikväll blir det film! Får se vad det blir men väljer senare!

Kram!

12 Januari 2013

Godmorgon på er! 
 
Vaknade ganska sent idag, jag har typ vant mig vid att vakna sent. Vaknade klockan 11.30. Förut vaknade jag typ alltid klockan 7 eller senast klockan 9. Men efter jullovet vaknar jag typ alltid sent. Idag så ska vi kanske åka till gallerian eller Kista. Vi får se, är grymt less på att vara hemma så det blir nog att dra ut någonstans idag!
Hoppas ni har en fortsatt bra dag! 
 
Kram!

Insta-week

Här är veckans instagram uppdatering. Har uppdaterat lite mer än vanligt den här veckan!
 
Glass! :)
 
Anamaria posar framför kameran! :)
 
Anamaria spanar på killar, haha! :)
Jag och Anamaria som blev inlåsta på toaletten efter att några killar ställde en bokhylla framför dörren som vi fick putta bort men sen kom deras lärare och sa till dem att ta bort den, fast hon visste inte att vi var där inne och att dem hade låst in oss, hehe!
Slush!! :D 

Hemma!

Hej på er kom hem för typ 20 minuter sen efter att ha varit i stan. Det blev så att jag tyckte synd om mamma för att hon är typ super sjuk och så sa jag att vi kunde stanna hemma eller att jag kunde åka med en kompis. Så jag åkte dit med en kompis och så kollade vi runt lite och sedan kom vi hem. 
Ikväll så blir det i alla fall fredagsmys med familjen! 

11 Januari 2013

Godmorgon på er alla fina läsare!
 
Jag är i alla fall jätte trött. Jag försov mig imorse men hann ändå med bussen som jag skulle. Idag så har vi engelska på förmiddagen och sen vet jag inte vad vi har på förmiddagen. Men vi slutar klockan 1 idag och det är super bra woop woop ^^ :D 
Men efter skolan så ska jag till stan och möta upp mamma. Så ska vi gå runt och får se om jag köper något! Ska först hem och lämna datorn och sen ska jag till stan! Det ska bli grymt kul i alla fall!! 
 
Kram!

Brandalarm

Idag så gick brandalarmet i skolan. Det var några i 9 typ som hade smällt smällare och då utlöstes brandalarmet. Jag, Anamaria och några satt i hallen med väska jacka och allt. För vi skulle på idrott och då åker vi till en annan lokal, sen får man bara gå hem från den lokalen, så vi har med oss våra grejer dit. Direkt när vi hörde brandalarmet så gick vi ut på parkeringen/gården där vi ska samlas om det börjar brinna. Det kom 2 brandbilar och det var brandmän som hade gått in i skolan för att kolla om det verkligen brann. Det brann inte och det var ju falskt alarm men det kostar vår skola 8000 kronor. 

Pluggar....

SItter just nu med en svenska uppgift som jag håller på med. Jag fick ett skal av Anamaria för att hon hade en iphone 3gs förut. Fick en liten present av mamma tycker den är grymt fin och blev super glad. Idag så spelade vi fotboll på idrotten och Anamaria gjorde ett mål. Vi typ skrattade ihjäl oss så det var ganska kul. Lyssnar på musik också. Det blir alltid roligare att arbeta med musik i öronen hehe, enligt mig. 
 
 
Kram på er alla mina fina läsare!! ♥
 

Nationella prov

Nu så har vi svenska och håller på att förberedda oss för nationella proven. Vi ska ju ha dem svenska nationella proven först och sedan kommer dem andra. Jag längtar efter att skriva dem nationella proven och jag längtar tills efter jag skrivit dem då känner man sig lättad, eller jag gör i alla fall det. Man får ha med sig godis och det ska jag ha haha. Jag tror faktiskt att nästan alla ska ta med sig godis eller något annat!

10 Januari 2013

Godmorgon på er! 
 
SItter nu i skolan och bloggar, hehe. Lyssar på musik, och pratar med Anamaria. Idag så har vi svenska och idrott. Vi har svenska på förmiddagen och idrott på eftermiddagen. Vet inte om jag kommer kunna blogga mycket idag. Men vi får se. Bloggar i alla fall när jag kommer hem. Imorgon så slutar vi klockan 1 och det är grymt bra! Måste sluta nu!
 
Kram!

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men vi hade matte och så hade vi ett prov. Det var ganska lätt och sedan på eftermiddagen så hade vi samhällskunskap. Vi har en uppgift i det också som jag ska skriva. Jag och Anamaria bad om att få extrauppgifter på matten så vi har tagit hem och ska göra det. Fast har redan gjort det hehe. Nu så ska jag i alla fall jobba med samhällskunskapen. Om nån månad så börjar våra nationella prov och dem börjar på min födelsedag. Då börjar nationella proven i svenska i alla fall. Jag tror jag kommer klara dem. Är inte alls orolig, men är självklart lite nervös. Senast jag skrev ett nationellt prov var i årskurs 3. Ska i alla fall plugga nu så får tyvärr avsluta det här inlägget! 
 
Kram!

9 Januari 2013

Godmorgon på er! 

Sitter just nu i skolan och jag och Anamaria försöker bestämma ett ställe som vi praoa på. För om 5 veckor så ska vi få praoa någonstans och vi vet inte vart. Om det är någon som har en idé om vart man kan praoa, så är det bara att kommentera, skulle bli jätte glad. Idag så har jag matte och SO. Har verkligen inte hjärna för det nu!!!

Dagens outfit

Det här är dagens outfit. Älskar speciellt min Hollister tröja! 
 
 
 
Tröja: Hollister
Linne: Köpt utomlands
Byxor/tights: Kappahl
 
Matchade det hela med mina svarta långa skor och min Hollister jacka! 
 

Hemma

Nu så sitter jag hemma och lyssnar på musik. Från och med imorgon så börjar vi jobba i målgrupperna och alla 6 är i samma målgrupp. Det ska bli grymt kul. Glömde ytterligare att skriva en grej och det var att när vi var på stan  så kom det 2 personer som jobbar på REA. Det är ett program som gå på teve på tisdagar. I REA som jämför dem olika saker testar olika märken av sakerna och sånt. Dem kom fram och frågade oss vad som är trendigt. Jag och min kompis svarade och sedan så sa hon kvinnan att vi skulle säga samma sak igen så skulle hon filma det. Sedan så fick vi en lapp där det stod att dem har filmat oss. Men det stod idag 7/1-2013 :D Dem hade skrivit 2012 istället för 2013. Ni ska få dagens outfit efter det här inlägget!! 
 
Kram!

Rast....

 Har just nu rast med Anamaria och vi lyssnar på musik. På fredag blir det stan igen för måste byta tofflorna för att dem är för små. Så får se om det finns en större storlek. Får se om jag åker själv kanske åker med en kompis. Eller kanske åker med mamma, får se. Vi slutar ju klockan 1 på fredagar nu för tiden! Så det är bra, hehe. 
Vet inte vad jag ska skriva om!
Kram! ♥ :)

8 Januari 2013

Godmorgon nu så sitter jag med Anamaria i skolan och vi pratar om sprutor och sådant. Jag glömde att skriva vart jag köpte mina tofflor och dem köpte jag i Bik Bok. Vi ska ju ta en massa sprutor i slutet av månaden!!!!! Ni ska få dagens outfit senare när jag kommer hem!!!!! 

Duschat och gjort mig klar!

Har duschat och gjort mig klar för skolan imorgon. Har bestämt hela imorgons outfit! Aja bloggar mer imorn!

Jag har köpt...

lite grejer idag. Jag och min kompis hade det jätte trevligt på stan. Vi började med att gå in på Hm men vi hittade ingenting där så vi gick in på Hollister. Min kompis köpte en kofta därifrån och jag köpte ingenting. Sen gick vi och åt glass. Efter det var vi på glitter för jag skulle lämna tillbaka en sak, och efter det så gick vi inte på Hm där nere. Där köpte min kompis en till jätte fin kofta och några andra grejer. Jag köpte också några grejer från Hm. Sen gick vi in på Bik bok och där köpte jag en grej! Jag har köpt....
 
En necessär från Hm
 
En hårspray från Hm
 
En grej med handkräm, nagelklippare, nagelfilare och en grej man tar bort smuts med under naglarna typ, från Hm
 
Tofsar, haha hade slut på mina dem gick sönder, också dem från Hm
 
Köpte ett par tofflor för att mina andra är typ sönder så behövde ett par nya och tyckte dem här var fina! 

Dagens outfit

Det här är dagens outfit!
 
 
Tröja: Vet inte fick i present
Byxor: Kappahl
Kofta: Köpt utomlands

7 Januari 2013

Godmorgon på er! 
 
Håller just nu på att äta frukost för att sen klä på mig och möta upp min kompis. Vi ska ha det grymt jävla kul idag ute på stan och får se kanske köper någonting. Ni ska även få dagens outfit lite senare. Jag tror att vi även ska äta lunch i stan! Det ska bli kul det var evigheter sedan jag var på stan, haha.....! 
Ska i alla fall göra mig i ordning strax! Hoppas ni har en fortsatt bra dag!!
 
Kram! ♥

Mina nyårslöften 2013

Förlåt för att jag inte har hunnit skriva mina nyårslöften än men har bara försökt vila och ta det lugnt dem senaste veckorna. Nu kommer i alla fall mina nyårslöften!
 
 

Super glad!

Nu så är jag i alla fall super glad. Det funkade inte att få tillbaka alla program så jag installerade om kik, instagram och sånt. Jag trodde att jag skulle vara tvungen att logga in på insta och kik och blev lite orolig för har glömt lösenordet men när jag laddade ner det var det redan inloggat på mitt konto och så. Så är i alla fall super glad. Tagga stan imorgon med kompis! 

6 Januari 2013

God dag!
 
Är inte alls på humör idag för igår kväll så hjälpte pappa mig att uppdatera telefonen men innan vi uppdaterade den så säkerhetskopierade vi den (vilket betyder att man gör en kopia av allt på telefonen så kopian är på datorn). Efter att vi hade uppdaterat den så hittade vi inte säkerhetskopieringen och nu så är alla mina program som jag har laddat ner borta. Så om någon försöker nå mig på Kik kommer jag inte kunna svara som ni kanske förstår. Idag så ska jag nog bara vara hemma för vi började med uppdateringen klockan 12 på natten och vi höll på tills klockan 4 på morgonen. Hoppas vi hittar den vi ska typ kolla idag igen och om vi inte hittar den får jag installera alla program!
 
Kram!

Busskort

Kom på att jag måste typ tanka på mitt busskort. Börjar ju skolan på tisdag men har planer på måndag. Ska nämligen åka till stan med en kompis och så får jag se om jag köper något eller inte. Kanske får med mig nåt, men får se. Nu så sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och bara chillar. 

5 Januari 2013

Hej på er. Det var ganska längesedan jag vaknade så här sent. Liksom har vaknat innan klockan 12 men idag vaknade jag 12.30. Var så himla trött igår och kollade på Mission Impossible 3 på teve, och den tog slut klockan 12.20. Idag blir det nog bara att stanna hemma och slappa. Börjar ju skolan på tisdag och längtar verkligen inte. Har i alla fall suttit och kikat med en kompis i 2 timmar, (HAHA) vet inte hur jag orkar. Men det var i alla fall trevligt....Sen behövde min kompis sluta så hade bara tråkigt efter det. 
Jag fyller år om exakt 1 månad. Fyller år den 5 Februari.
 
Kram!

Första

Det här är den första fredagen på år 2013. Den får väll i alla fall bli lite speciell. Här sitter min lillebrorsa och proppar i sig godis. Blir också godissugen (HAHA)... Ska nog hämta min godispåse och kanske sätta på en film eller något. Kanske kolla på film på datorn!!!

4 Januari 2013

Godmorgon på er. Sitter just nu och kollar på teve. Det är en jätte rolig film på som vi har sett i skolan. Den är i alla fall jätte rolig och ska sitta och kolla på den. Min pappa och lillebror gick iväg till doktorn (igen) för att dem skulle till någon speciallist. Orkade dock inte följa med dem den här gången. Vart ju där igår med dem så det fick räcka. Idag är det äntligen fredag. Om några dagar börjar jag skolan igen och orkar verkligen inte det. Behövde en timeout och jullovet var det men nu så ska vi ju tillbaka igen till skolan, nationella prov, vaccinationer och en massa annat. En lite tröst är ju att vi börjar på tisdag istället för på måndag. 
Kram!

Mission Impossible 2

Nu kommer Mission Impossible 2. Igår kväll var det mission impossible 1 och nu är det mission impossible 2. Ska i alla fall kolla och har tagit mina tabletter fast har haft otroligt ont idag. Vet inte hur jag står ut. Men har ju haft  ont i ca 2 veckor nu så har börjat vänja mig!

Insta-week

Det här är den första insta-week sen 2013 började!
 
Nyår!
 
Nyårs fyrverkerier!
Nyårsafton en bild på mig!
Lollo fyllde år!
En följare likade mina bilder!

3 Januari 2013

Hej på er kom hem för 1 timme sedan efter att ha varit hos doktorn. Jag, min lillebror och pappa var där. Vi var där för min lillebror som har ont i örat och jag typ bara hängde med för att jag inte orkade vara hemma. Sitter i alla  fall och bloggar nu hehe. Kan inte fatta att det är 2013, nu när vi ska ha nationella prov och ska skriva datumet så  är jag ju van vid att skriva 2012 som måste vänja mig vid att skriva 2013. Men efter ett par ggr så har man ju vant sig. Aja vet inte vad jag ska skriva så får avsluta det här inlägget! 
Kram!

Tråk!

Sitter och tråkar så grymt mycket. Det finns nästan inget roligt att göra på lovet. Förutom att vara med kompisar, fast dem flesta är bortresta. Aja ikväll kommer alvin och gänget (haha) så desperat som jag är får jag väll sitta och kolla på det. Det kommer typ klockan 20.00. 
 
Kram!

2 Januari 2013

Hej på er och förlåt för att jag inte har bloggat idag men vaknade ganska så sent för att jag sov inte så mycket igår kväll. Så vaknade klockan 9 för att ta min tablett sen så somnade jag om till klockan 12.45. Så vaknade rätt så sent. Sitter just nu i soffan och kollar på teve. Uppdaterar mer under dagen! 
Kram!

Lite fler bilder från igår kväll

Här kommer lite fler bilder från igår kväll! 
Här är 2 bilder med lite effekter! 
 

1 Januari 2013

Godmorgon på er!
Kan ni fatta att det är 2013 nu? Igår var det 2012 och en dag efter 2013. Jag hoppas i alla fall att 2013 blir ett grymt år. 2012 var ett grymt bra år och att börja 6 och få betyg och en massa annat. Men jag hoppas 2013 blir ett ännu bättre år. Idag fyller Lollos pappa år så grattis till honom, och hoppas han får en bra födelsedag. 
Efter jullovet så kommer jag ha en massa nationella prov i alla ämnen inklusive no och so. Man har aldirg haft nationella prov i no och so men det här året har dem bestämt att man ska ha det så vi ska ha nationella prov i det också. Jag hoppas bara att det går bra, man får ha med sig godis och sånt på proven ås det hjälper kanske lite. Ska strax gå och äta frukost, det blir väldigt sena frukostar nuförtiden, men det är väl för att vi vaknar sent. Gick och lade mig klockan 3 igår och det var bara jag som var vaken då. 

Gott nytt år och glad fortsättning in i 2013

Vill be om ursäkt för att jag inte har bloggat idag men har haft en massa på gång idag. Det började med att vi kom hit till våra kusiner som hade hyrt en lokal där vi åt middag med coola och fanta och smått och gott efter. Vi hade på musik och dansade och det var väldigt trevligt. Vi var 5 familjer som var här och alla kände varandra och hade det trevligt. Sen väntade vi på 12 slaget som också kom och då gick vi och smällde våra fyrverkerier. Det var jätte roligt, fast det smällde en liten bomb som typ brände mitt ben men det gjorde inte så ont.Vi stod där i kanske 30 minuter och höll på med fyrverkerier och jag tog en massa bilder på telefonen. Jag har inte tagit något riktigt bra dagens outfit bilder men dem kommer upp imorgon för dem finns på kameran och jag måste överföra dem till datorn, och jag glömde den där sladden som man överför foton med, hemma och vi ska sova över hos våra kusiner idag så bilderna kommer upp imorgon. Men har några få bilder som jag lade upp på instagram som ni får se. 
 
Bilderna: 
En bild som jag bara tog! ;) 
 
Några fyrverkerier
 
12 slaget!

RSS 2.0